Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (6.27 secunde)
Cu toate ca Parlamentul a adoptat legea care plafoneaza preturile la curent si gaze si chiar ofera compensatii la facturi pentru ca populatia sa nu plateasca sume uriase, deocamdata nu sunt norme de aplicare pentru toate aceste masuri, iar furnizorii nu stiu cum sa calculeze reducerile.
Nici PSD nu e entuziasmat si el vrea alegeri anticipate dar iarna asta, ca sa apuce romanii sa plateasca si niste facturi piperate.
Adevarata lovitura in ceea ce priveste facturile abia acum vine. 3,7 milioane de romani vor plati cu 80% mai mult pentru energia electrica in mai putin de trei luni.
Membrii coalitiei nu se inteleg: PSD vrea TVA zero si nu doar la energie, PNL propune reducerea lui 5%, in timp ce Florin Citu atrage atentia ca bugetul nu isi poate permite sa acopere cresterea facturilor pe termen lung si se opune masurilor care golesc vistieria statului.
Acesta spune ca ANRE ar trebui sa se ocupe, iar romanii care primesc facturi fara compensarea pretului la energiei trebuie sa semnaleze acest lucru prima data la furnizor, iar mai apoi la ANRE.
a cosnitei de piata, bunurile de la supermagazin, sumedenia de facturi de la intretinere, telefon, electrica, abonament de transport si radio-tv, impozite, taxe, asigurari si alte cate si mai cate dajdii.
Criza facturilor uriase la electricitate si gaze loveste si Palatul Parlamentului si Administratia Prezidentiala. Facturile aproape ca s-au dublat, fiind inregistrate acum costuri halucinante.
Institutiile primesc, una dupa cealalta, facturi uriase.
Guvernul foloseste toate resursele pe care le are pentru a veni cu cea mai buna solutie pentru facturi, spune presedintele PNL Florin Citu.
Romanii sunt mai speriati de facturi decat de conflictul armat de la granita de nord a tarii! Potrivit unui sondaj la care au participat peste 1.100 de respondenti, cresterea pretului la electricitate reprezinta cea mai mare ingrijorare pentru aproape toti concetatenii.
Este vorba despre acele ziceri gratioase despre puieti, ghivece, strazi reparate, facturi incasate sau restante, capace de canalizare, infractionalitate etc.
Guvernul modifica pragul de consum, pentru facturi compensate, de la 300 KWh la 255 KWh. Petrom si Romgaz nu pot vinde gazele catre propriile centrale cu mai mult de 100 lei/MWh.
Conducerea unitatii de invatamant spera sa aiba astfel costuri zero la curentul electric, asta dupa ce anul trecut au fost platite facturi si de 20.000 de lei.
Coalitia de guvernare a cazut de acord sa schimbe modul defectuos de calcul al facturilor la energia electrica, mod in urma caruia multi romani s-au trezit cu facturi uriase.
Unele spitale au primit deja facturi de peste 500.000 de lei cu toate ca nu a venit inca iarna.
Unele spitale au primit deja facturi de peste jumatate de milion de lei, in conditiile in care nu a venit sezonul rece.
Romanii care au in intretinere cel putin trei copii care merg la scoala vor beneficia de un pret mai mic la energia electrica, potrivit unui nou amendament adoptat la OUG pe energie.
Ministrul Energiei are factura la curent de 122 de lei, iar la gaze de 37 de lei, la apartamentul din Bucuresti.
Acestia au discutat un plan pentru a reduce preturile la facturi. Franta da drumul la caldura in scoli daca temperatura scade sub 13,5?C.
Incepe cosmarul in spitale din cauza facturilor uriase la utilitati. Pacientii risca sa ramana fara tratatamente.
google-analytics.com