Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (3.11 secunde)
Daca ar fi sa masuram in facturi trebuie sa va dati seama ca anul trecut la unele proiecte ale noastre am avut lucrari de peste un milion de euro pe zi", a declarat Stefan Szobotka, director de Comunicare CNADNR.
emiterea de facturi fictive pentru "cosmetizarea" situatiilor financiare în cuantum de peste 3,8 milioane de lei, proasta administrare a contului de garantii gestionat de BRM, necorelarea diminuarii constante a veniturilor cu cheltuielile, avansuri spre decontare nejustificate, activitati comerciale bazate pe conflicte de interese sau neplata furnizorilor, inclusiv a chiriei pentru sediului social al BRM.
S-au descoperit si ilegalitati, în sensul ca firmele îsi deduceau TVA pe baza unor facturi de prestari servicii, care în realitate nu au avut loc, si pe baza unor achizitii nereale“, a precizat Alexandru Barcan, director executiv adjunct al DGFP Dolj, pe partea de control fiscal.
Consumatorii casnici care au optat pentru tariful social sunt cei mai expusi unor facturi exorbitante daca nu isi rationalizeaza consumul.
Cel mai mare minus bugetar, de 8 miliarde de lei (1,39% din PIB), va rezulta din achitarea obligatiilor financiare certe, lichide si exigibile ale administratiei publice centrale si locale (pentru facturi, subventii pentru agricultura, TVA) si esalonarea echilibrata a platii lunare a acestora, în primul trimestru al anului, conform unui centralizator al masurilor anticriza transmis de Ministerul Finantelor catre sindicate si patronate.
In fapt, politistii spun ca Boboc intocmea facturi in fals prin care justifica efectuarea unor livrari fictive facute catre trei firme, dar in realitate bunurile erau valorificate de complicii sai catre diverse persoane din Suceava si Bucuresti.
“Este inadmisibil sa primeasca oamenii facturi de cate 8 milioane de lei vechi. Este o suma enorma, iar societatea este, chiar si asa, in pierdere, cu datorii.
M-au deranjat teribil de tare acele facturi mari pe care oamenii le-au platit. Un apartament de 45-50 de mp nu poate sa consume mai mult de 2 gigacalorii".
Reprezentantii ANAF sustin ca unele firme incercau sa se sustraga de la plata taxelor si impozitelor, nu-si declarau veniturile impozabile, intocmeau incomplet si necorespunzator actele si documentele contabile, nu-si derulau activitatea la sediul social declarat, inregistrau in evidenta contabila de facturi fiscale emise de societati tip "fantoma" ori efectuau tranzactii fictive.
Si CEZ are de recuperat de la societate facturi la curent in valoare de 390.000 de lei. Potrivit directorului Costasuc, miercuri, societatea va plati o parte din banii restanti salariatilor.
In perioada decembrie 2002 - aprilie 2005, Primaria Ostroveni a acceptat sa deconteze facturi emise de acest SRL, in valoare de 272.000 de lei, dintre care s-au achitat 268.000 de lei, suma fiind mai mare decat valoarea lucrarilor prestate pana atunci.
El a explicat ca firmele nu-si inregistreaza facturile emise (pentru a-si diminua veniturile), dar cel mai adesea isi umfla exagerat cheltuielile cu diverse facturi de prestari servicii si inregistrarea unor consumuri exagerate de obiecte de inventar si materiale.
Concret, era vorba despre cumpararea de transformatoare electrice, burghie, freze pentru canale si alte unelte si scule, pentru care au fost emise 11 facturi.
Altceva nu avem ce face, pentru ca toti au datorii la banci, facturi de achitat si chirii neplatite", a mentionat Chirita.
Cartea dezvaluie o multime de "mici secrete" din diferite domenii ale vietii de zi cu zi (facturi de utilitati, banci, supermarketuri, dealeri sau reparatii auto, hoteluri, linii aeriene, restaurante, sistemul sanitar, societatile de asigurari, locul de munca, sistemul educational etc.) si ofera solutii simple si eficiente pentru a evita cheltuielile inutile sau pierderea de timp — totul direct de la profesionistii din interiorul sistemului.
Dar ce cap normal o aplica nu vara, atunci cand nu existau facturi la gaze si nici pomul de iarna?
Probabil mai urmeaza si alte facturi", a declarat pentru HotNews.ro presedintele unei banci comerciale locale. Lipsa investitiilor si a nerestructurarii sectorului bugetar ne prezinta acum factura.
Conditii cu privire la valoarea mina a productiei comercializate;Valoarea minima a productiei membrilor comercializata prin grup si dovedita prin facturi = 10.000 Euro4.
Stiti ca, din cauza faptului ca ministerele refuza sa achite aceste facturi, sute de firme nu mai pot sa isi plateasca angajatii, sunt pe punctul sa fie executate de banci si sa isi inchida activitatea?
Dintre cei care platesc facturi pentru servicii de telecomunicatii (Internet, televiziune, telefonie fixa) 34% obisnuiesc sa plateasca toate aceste servicii deodata si prefera sa mearga direct la ghiseul furnizorului (66%), la posta (18%) sau la casieriile bancilor (10%).
google-analytics.com