Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (3.24 secunde)
Alaturi de spectacolul din 17 martie, de la Sala Palatului, albumul "15" marcheaza aniversarea a 15 ani de activitate a uneia dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi. Ca sa se asorteze cu aniversarea, albumul contine 15 piese de cele mai variate facturi.
Ionut Ungureanu si-a demonstrat calitatile vocale interpretand doua piese de facturi diferite â€" Oameni” â€" compozitor Marius Èšeicu, textier Ovidiu Dumitru si Ana, zorile se varsa” â€" adaptare din folclor pe versurile lui Ioan Bocsa, ambele reprezentative atat pentru muzica romaneasca, cat si pentru trupa Provincialii, care abordeaza un repertoriu mixt, format din piese pop rock si muzica de inspiratie traditionala.
Pe noul material discografic vor putea fi descoperite cantece de facturi diferite: de la rock'n'roll si balade pop-rock pana la piese pline de umor sau ritmuri de vals si bossa nova.
Pe noul material discografic vor putea fi descoperite cantece de facturi diferite: de la rock'n'roll si balade pop-rock pana la piese pline de umor sau ritmuri de vals si bossa nova.
Bratarile sunt din sticla de murano pictata - la 25 RON, avem si magneti din lemn de tei, pe care am aplicat plante naturale pictate de noi, sararite pictate traditional cu motive sasesti - la 140 RON, cutie de bijuterii pictata - la 120 RON, spargatoare de nuci pictate, suport de facturi, cu un sertar, blidar, unde putem aseza cateva farfurii, candela cu simbolul soarelui, cu simbolul funiei - la 140 RON si lingurarul, la 400 RON, dar si linguri de lemn - baiat si fata.
Nu au facturi de platit, nu au nevoie de igiena, haine. De carti ori alte minunatii ce sa mai vorbim.
9 Situatia financiara Cele mai multe facturi pot fi platite acum prin transfer direct din orice cont bancar, insa atunci cand batranii au probleme in administrarea banilor, acest lucru poate ascunde ceva mai grav.
Spre sfarsitul saptamanii partenerul de viata va aduce aminte de obligatiile de familie, dar si de cateva facturi neachitate. FECIOARA 23.08-22.09:
• Si energia electrica va fi mai scumpa, in conditiile in care Guvernul este hotarat sa introduca asa numita taxa de stalp, pe care furnizorii o vor introduce in facturi.
Atunci, ca un adevarat profesionist, Cabral si-a facut treaba si a emis doua facturi, semnate de el, prima in valoare de 7.636 lei si a doua de aproape 13.000 de lei (peste 200 de milioane de lei vechi).
Inelul "magic" - Scrii mesaje si platesti facturi cu un singur deget! Sexul oral, invatat printr-o aplicatie pentru telefon - I-ai sugera iubitului tau?
Aveti grija ca urmeaza si scadenta unor facturi si taxe care va deposedeaza de o suma frumusica. Sa nu va para rau.
De data aceasta nu exista conditionare stricta de a cumpara carti si a deconta prin facturi, ci este vorba de o suma forfetara pe care profesorii o pot folosi pentru achizitia de materiale didactice, carti, participare la cursuri, conferinte, a precizat ministrul Educatiei.
Un motiv in plus pentru a fi mai atenti este achitarea la timp a unei facturi, taxe sau a unui impozit intarziat.
Acum este momentul prielnic sa va reorganizati locuinta sau sa incepeti o curatenie generala prin acte, facturi, impozite. Este oportun schimbul sau scoaterea la vanzare a unei proprietati.
Vacanta se termina repede si va asteapta acasa un teanc impresionant de facturi si de proiecte abandonate. SCORPION 23.10-21.11:
Plateste apa si curentul si o poate dovedi prin facturi de la darea in folosinta a societatii. Nu este responsabil de furnizarea curentului electric la alte locatii ce nu-i apartin de pe terenul Fundatiei de tineret.
in timp ce te uiti, fa altceva cu mainile - tricoteaza, plateste facturi - si nu te uita la reclame, ca sa nu te duca in ispita imaginile cu alimente.
Copiii, responsabilitatile casei, banii de rate, de facturi, toate acestea subrezesc in timp unele casnicii. Iar cand acasa barbatul nu aude decat ca nu munceste suficient de mult, ca nu se implica atat cat trebuie, se refugiaza in bratele cei care ii ofera mai multa intelegere.
in afara unor cheltuieli care trebuie justificate, pina la ultimul leu, cu chitante si facturi, acesti angajati nu pot dispune de banii pe care i-au cistigat decit la finele anului fiscal (in varianta romaneasca, acesta coincide cu ultima zi calendaristica dintr-un an), cind pot primi dividendele.
google-analytics.com