Cautare

614 de rezultate pentru "f c" (2.38 secunde)
Clubul Sportul Studentesc nu a virat la buget peste 6,2 milioane de lei, reprezentand contributiile personalului cu stopaj la sursa mai vechi de 30 de zile, iar Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va sesiza organele de cercetare penala, fapta fiind considerata infractiune, anunta un comunicat al Fiscului.
De la 1 ianuarie 2007, Guvernul Romaniei nu va mai acorda subventii la incalzire in mod direct populatiei, inlocuind totodata pretul de referinta national cu pretul local.
Asteptand o finantare grasa de la Ministerul Educatiei, Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) din Craiova a decis, in aceasta luna, sa reia procedurile pentru extinderea spatiilor de invatamant.
Sfarsitul sezonului estival si venirea toamnei aduce tarife mai mici in turism, in special pentru persoanele cu venituri modeste. Oferta este variata si cuprinde turismul rural, dar si hoteluri de la munte sau de pe Litoral.
Serbia si Ucraina figureaza cu cate 6 nume, Bulgaria cu 3, din care unul mai bogat decat toti romanii din top, avand o avere estimata la 1 miliard de euro, in timp ce Croatia, Cehia si Lituania au numai cate doua nume in top. (M.C.I.)
Dupa ce marile companii de tigari au avertizat ca introducerea unei taxe pe viciu va duce la cresterea contrabandei din domeniu, are loc si prima recunoastere oficiala a acestui fapt.
Primul magazin Metro Cash&Carry s-a deschis in Romania in luna octombrie 1996, iar in ultimul deceniu compania s-a concentrat pe extinderea retelei de centre de distributie in 17 orase ale tarii, printre care si Oradea.
Alegerea unei profesii poate fi un proces dificil si stresant, mai ales ca nu ai siguranta ca respectiva profesie ti se potriveste.
Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administratie Fiscala, a declarat la Iasi ca "greva functionarilor publici este inoportuna, nu se justifica si cred ca functionarii publici din Finante sunt folositi ca masa de manevra de conducerea sindicatelor sau a federatiilor sindicale care au organizat greva.
Metro Cash&Carry a implinit anul acesta zece ani de cand a deschis primul centru de distributie in Romania si cinci ani de cand are reprezentare in Craiova.
Sistemul bancar romanesc va avea o crestere sustinuta si dupa integrare, datorita atat cresterii investitiilor din partea bancilor existente, cat si intrarii unor operatori noi pe piata.
Doi sefi de servicii au preluat atributiile directorilor "demisionari" Maria Filip si Vicentiu Iordache. Acestia vor coordona activitatea pana la organizarea unui concurs.
Maria Filip si Vicentiu Iordache, fostul director, respectiv adjunct al Administratiei Finantelor Publice (AFP) Craiova, au fost incadrati consilieri cu rang superior in cadrul Serviciului de control fiscal persoane fizice in cadrul aceleiasi institutii.
Doua servicii fiscale speciale - acordul de pret in avans si solutia fiscala individuala anticipata - prevazute in legislatie inca de acum un an si jumatate, vor incepe sa fie aplicate chiar din luna ianuarie a acestui an, se stipuleaza intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Primarii comunelor valcene se dau de ceasul mortii deoarece au primit ordin de la prefectura ca pana la sfarsitul lunii ianuarie sa isi construiasca pagina web, unde oricine doreste sa poata gasi informatii utile despre localitatile respective, dar si despre alesii locali si averile lor.
c) personal de specialitate incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este: scoala de maistri = 1,3; studii superioare de scurta durata =1,5;
Dezvaluirile cotidianului "Replica" cu privire la afacerile necurate ale deputatului independent de Valcea au starnit ecouri nebanuite in mediul de afaceri roman si international.
Actiunile Garzii Financiare Constanta continua in forta, zeci de firme fantoma fiind descoperite in fiecare luna, prejudiciul produs bugetului de stat ridicandu-se de fiecare data la ordinul milioanelor de euro.
google-analytics.com