Maria Filip si Vicentiu Iordache, fostul director, respectiv adjunct al Administratiei Finantelor Publice (AFP) Craiova, au fost incadrati consilieri cu rang superior in cadrul Serviciului de control fiscal persoane fizice in cadrul aceleiasi institutii.
Celor doi li s-a sugerat sa-si scrie demisiile din functiile pe care le ocupau la sfarsitul lunii noiembrie 2006, in urma unei vizite-surpriza a sefului Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), care le-a reprosat ca nu au indeplinit planul de colectare a banilor la buget. Aceasta, in conditiile in care seful Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Silviu Dumitru, a precizat presei ca institutia a avut incasari de 108% fata de anul precedent.
Surse din DGFP spun ca acestia au fost luati pe rand in primire de Bodu, care ar fi si plecat la Bucuresti cu demisiile in buzunar, iar ordinele de eliberare din functii ar fi sosit in aceeasi zi, trimise prin fax. Ulterior, Filip si Iordache au instiintat ANAF ca renunta la demisii, fapt ce i-a cam pus in incurcatura pe oficialii de la Bucuresti, care au inceput sa se balbaie ca "demisia este un act unilateral si irevocabil". Dupa unii, acest caz seamana a abuz de putere. In fine, in locul celor doi au fost numiti, pana la organizarea unui concurs, Zaharia Corbeanu si Lili Saptelei, ca director, respectiv adjunct al AFP.