Cautare

614 de rezultate pentru "f c" (5.39 secunde)
Primaria Craiova va primi de la guvern 19.283.000 de lei, bani care vor merge catre Complexul Energetic in contul debitelor pe care le are Regia Autonoma de Termoficare (RATf).
"Ca membru al Consiliului Director al Fundatiei Colegiului National de Afaceri Interne recomand acest ghid de diplomatie publica studentilor Academiei de Politie si C.N.A.I.
• Ghidul legii finantelor publice locale, Proiect Urban Institut EPE-C-95-00110/807, noiembrie, 1998, USAID; • Ghidul legii privind finantele publice locale,Bucuresti,1998;
Cotidianul.ro : Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
DeCeNews: Interviu - Directorul CURS: radiografia campaniei electorale Campania electorala care tocmai s-a incheiat a adus multe momente tensionate. Directorul CURS, Catatlin Augustin Stoia, a facut, pentru DeCe News, o radiografie a campaniei electorale.
Cotidianul.ro : Loviturile esuate ale lui Traian Basescu Unul dintre veteranii bloggerilor din Romania - 7 ani de activitate -, Cristian Banu, face o analiza rece, dar pertinenta, a ultimelor doua mari batalii dintre Traian Basescu si USL.
Varujan Vosganian sustine ca votul uninominal a dus la "degradarea" vietii politice, deoarece a scumpit teribil lupta electorala, mita capatand proportii considerabile, iar "decaderea umana" fiind cea mai trista consecinta a acestuia.
AGERPRES: Senatorul Mircea Geoana va efectua o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii Senatorul PSD Mircea Geoana va efectua o vizita de lucru la Washington, in perioada 4-11 februarie, prilej cu care va avea o serie de intrevederi cu membri ai Administratiei Obama si ai Congresului SUA.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Adevaratul urmas al PCR Asa cum scriam cu ani buni in urma, prin 2007, traian basescu este adevaratul urmas al lui nicolae ceausescu.
Moshemordechai.ro : - Ce faci, monser? - Miscare, monser! La incheierea mandatelor de sefi de stat, marii barbati politici dau nume cate unei biblioteci, se retrag in vreo fundatie, infiinteaza un institut.
HotNews.ro: Compromisul toxic al presedintelui (Autor: Cristian Pantazi) Traian Basescu a cedat in fata USL in chestiunea numirii sefilor de parchete.
- Domnule senator, ati intrat in campania electorala pentru europarlamentare cu un mesaj extrem de dur la adresa presedintelui Traian Basescu.
Serban Cionoff:
[email protected]: Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - continuare - - CCR a declarat neconstitutionala Legea Securitatii Cibernetice in intregul sau.
Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, a sustinut un discurs la prezentarea Raportului privind activitatea desfasurata de Ministerul Apararii Nationale pe anul 2014 si a principalelor obiective pentru anul 2015.
Adrian Nastase este autorul unui articol important, publicat pe blogul sau si reluat de AmosNews. Puteti citi in continuare textul integral al articolului intitulat:
MIRIAM FOLLOWME: Legea mamelor, mamelelor si-a manelelor (AUTOARE:
Ziare.com informeaza: Cutuma lui Iohannis de Ziua Nationala, o premiera mondialav (Autor:
google-analytics.com