Cautare

614 de rezultate pentru "f c" (5.40 secunde)
c. ... f. translatarea mesajului impotriva PSD: ciuma rosie (similar campaniei impotriva lui Ponta din 2014). Implicarea serviciilor germane Pe langa bani, logistica, oameni, fara un plan foarte bun, foarte bine executat si corectat din mers, totul ar fi fost degeaba.
Q Magazine: Judecatorii Curtii Constitutionale in pragul colapsului. Cifrele la zi (Autor: Alex Stanila) CCR are rolul primordial de a garanta respectarea drepturilor conferite cetatenilor prin Constitutie.
Suveranul pontif va vizita Romania si Bulgaria la inceputul lunii mai a anului 2019. Papa Francisc ar urma sa viziteze Catedrala Patriarhala si sa oficieze o slujba in Parcul Izvor.
Cele mai mari afaceri se fac in domeniul imobiliar, constructii ori turism, iar dovada consta chiar in numarul mare de bogati romani care au pariat pe domeniile in cauza.
Parcul auto al sectiei de transport in comun "Transurban” din cadrul Regiei Autonome Comunala Satu Mare este alcatuit in prezent din 45 de autobuze.
Noul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) este Sebastian Bodu, el inlocuindu-l in functie pe Neculae Eugen Plaiasu.
Toate ajutoarele de stat acordate ilegal dupa septembrie 2004 si pana la aderare vor trebui returnate de catre companii dupa 2007, la cererea Comisiei Europene.
In cursul lunii februarie a.c., Comisariatul Regional Constanta al Garzii Financiare a inregistrat rezultate remarcabile in toate domeniile activitatii specifice acestei institutii, clasandu-se pe locul intai pe tara in randul tuturor comisariatelor regionale.
Executivul a lansat ieri, in sfarsit, lupta impotriva rau-platnicilor. Datornicii la bugetul de stat nu vor mai primi reesalonari la plata, iar scutirile vor fi acordate numai cu avizul Consiliului Concurentei.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a continuat ieri la sediul Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) sa le ceara datornicilor sa-si plateasca restantele la stat.
Ieri, la Bruxelles, o delegatie a Romaniei condusa de negociatorul-sef Leonard Orban a discutat cu expertii Comisiei Europene detalii tehnice privind libera circulatie a capitalurilor.
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) a declarat ieri ca intentioneaza sa aduca noi modificari Codului de Procedura Fiscala.
Pentru a creste gradul de colectare, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) intentioneaza ca incepand de anul viitor sa angajeze firme care sa recupereze datoriile de la contribuabili.
Recenta majorare de la 1 aprilie a accizelor la tigari a condus la o proliferare a fenomenului de contrabanda cu aceste produse.
Targul International “Lumea Marcilor Private“ PLMA 2005, organizat la Amsterdam in perioada 24-25 mai, a reprezentat un nou prilej pentru Grupul European Drinks de a-si face cunoscute produsele pe piata mondiala de retail.
Targul International “Lumea Marcilor Private“ PLMA 2005, organizat la Amsterdam in perioada 24-25 mai, a reprezentat un nou prilej pentru Grupul European Drinks de a-si face cunoscute produsele pe piata mondiala de retail.
In prima saptamana a acestei luni, valoarea contractelor adjudecate in ringul Bursei Romane de Marfuri (BRM) insumeaza aproape 12 milioane de dolari, se arata intr-un comunicat al BRM.
Exod de turisti in statiunile de pe litoralul Marii Negre in acest sfarsit de saptamana! Plajele au fost aproape pline de turisti romani si straini care au profitat de zilele calduroase facand baie si bronzandu-se.
Consumatorii vor plati, incepind de astazi, preturi mai mari cu 5,2% pentru energia electrica consumata.
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
google-analytics.com