Cautare

614 de rezultate pentru "f c" (4.08 secunde)
Cristian Tudor Popescu publica un articol in Gandul intitulat "Subminarea economiei nationale", pe care il puteti citi in continuare. 'Pentru ceea ce guvernul Boc a facut si face in clipa de fata, Nicolae Ceausescu a fost impuscat ca un caine.
In intreaga Alianta Nord-Atlantica se dezbate Noul Concept Strategic prezentat de un Grup de experti condus de Madeleine Albright, in 17 mai a.c., la Bruxelles.
Christian Ciocan, actualul purtator de cuvant al Politiei Capitalei a luat decizia de a parasi functia de conducere pe care o detine in cadrul sistemului de relatii publice al institutiei.
Comisarul sef Marcel Prichici este noul sef al Politiei Dorohoi. El a obtinut la examenul de joi nota 9.23 si s-a clasat inaintea celuilalt candidat comisarul sef Ioan Sisiiac, adjunctul sefului Politiei Dorohoi.
Comisarul sef Marcel Prichici este noul sef al Politiei Dorohoi. El a obtinut la examenul de joi nota 9.23 si s-a clasat inaintea celuilalt candidat comisarul sef Ioan Sisiiac, adjunctul sefului Politiei Dorohoi.
Ioan Onutu a devenit sef cu puteri depline la Politia Comunitara, dupa ce a promovat concursul pentru functia de director executiv.
Comisarul-sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al politiei Capitalei, ar putea prelua functia de inspector-sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, fiind cotat ca avand cele mai mari sanse pentru aceasta functie.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Puterea publica articolul cu titlul "Ambasadorul SUA a facut o vizita surpriza in Kiseleff. Victor Ponta si Marele Licurici au discutat despre suspendarea presedintelui", pe care il puteti citi in continuare.
Judecatorii Sectiei de Contencios Administrativ si Fiscal a Curtii de Apel Craiova au decis sa-l repuna pe comisarul-sef Constantin Nicolescu in functia de sef al Politiei doljene, pentru ca acesta sa nu sufere financiar si sa nu-i fie afectata imaginea.
Pentru parlamentarii doljeni criza financiara prin care trece tara este un concept strain. Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit.
Cativa comercianti au vandut "produse traditionale" la targul din weekend fara a avea case de marcat. Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
Libertatea publica articolul "Guvernul Boc - guvernul Pinocchio", in care inventariaza trei promisiuni facute de Guvern in 2010. Puteti citi in continuare promisiunile facute anul trecut si pe care Guvernul Boc nu le-a respectat!
AZI informeaza: Marturia din pereti (Autor: Octavian Stireanu) "Dar este un episod care loveste prea dur in inima democratiei pentru a putea fi acoperit sub presul tribulatiilor prezidentiale.
Politistul Christian Ciocan se afla pe lista celor circa 10.000 de angajati ai Ministerului de Interne care vor fi restructurati in cel mult doua luni.
Jurnalul National: Mutarea lui Piti: Base in locul lui Mutu (Autor: DAN CONSTANTIN) Cosmarul unei nopti de vara: Presedintele scos din Nationala pentru abateri in cantonament Multi politicieni isi bat capul cum sa-l scoata pe Basescu din functie.
Viitorul ministru pentru Absorbtia Fondurilor Europene va prelua conducerea Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE) si a Autoritatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS), urmand sa coordoneze institutional intregul proces de atragere a banilor europeni.
Primaria Craiova va primi de la guvern 19.283.000 de lei, bani care vor merge catre Complexul Energetic in contul debitelor pe care le are Regia Autonoma de Termoficare (RATf).
google-analytics.com