Cautare

614 de rezultate pentru "f c" (2.79 secunde)
Bucovina atrage in fiecare an cu 10-15% mai multi turisti decat in anii trecuti, iar dintre acestia nemtii si olandezii sunt cei mai mari amatori de vizitat plaiuri moldovenesti.
Oferta bogata de case in ansambluri rezidentiale sau apartamente in blocuri noi la Targul privat de vile de la World Trade Center care s-a incheiat recent.
Regionala galateana de cai ferate are datorii ce depasesc cinci miliarde de lei la o societate comerciala de prestari servicii, care inregistreaza la rindul ei debite catre bugetul de stat a caror valoare se ridica la aproape 20 de miliarde de lei.
Fostul tenisman Ion ¥iriac a reusit sa devina cel mai bogat om din Romania, devansandu-l pe Iosif Constantin Dragan, se arata in Top 300 realizat de revista „Capital“.
Pana saptamana trecuta, Fiscul a transmis decizii de impunere pentru declaratiile privind impozitul pe venit aferent anului 2004 unui numar de 2,81 milioane de contribuabili, reprezentand 93,64% din total, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Cariera ilegala din care se exploata nisip a bagat zazania intre primarul Marin Cioc si unii consilieri locali. Acestia l-au reclamat pe edilul-sef ca a permis firmei NOVARA T IMPEX sa exploateze nisip de aici pentru reabilitarea unui drum, finantat prin Banca Mondiala.
Este vorba de italiana Pagani Zonda Roadster F C12S 7.3, Clubsport version. Propulsat de un motor de 650 de cai putere, bolidul italian atinge suta de kilometri in doar 3,6 secunde, asta si gratie greutatii sale, de 1.300 kg.
Pentru a avea un sistem de termoficare eficient, Primaria Craiova va fi nevoita sa gaseasca bani sa investeasca in modernizare acestuia.
Potrivit unui raport al World Wide Fund (WWF), in 2000 Romania, Bulgaria, Ucraina si Moldova au cazut de acord asupra largirii albiei Dunarii pentru a preveni posibile inundatii provocate de fluviu.
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, vrea salarii de mii de euro pentru angajatii institutiei. Acum nu trebuie sa intelegem ca tot personalul ANAF va incasa lunar cateva mii de euro.
DGFP a scos la vanzare nu mai putin de noua cladiri ale CFR, pe langa hotelul Decebal, cei interesati mai putand alege dintre o cabana de lemn din Eforie Nord, cladirile coletariei din garile Basarabi si Cernavoda, plus alte cinci cladiri din Constanta, situate pe strazile C.A.
Politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul PTF Constanta Port au descoperit, intr-un container sosit din China, 19.776 perechi de pantofi sport contrafacuti inscriptionati "Puma" si "Veve", in valoare de peste 28 miliarde lei.
Majorarea penalitatilor pe care Fiscul le aplica celor care intarzie sa-si plateasca datoriile catre stat nu pare sa fi avut efectul scontat de autoritati.
Tariful pe gunoiul depozitat la rampa ecologica nu bate cu calculul stabilit in caietul de sarcini, parte integranta a contractului de asociere dintre primarie si Eco Sud.
Elevii Liceului de Arta din Constanta au avut ocazia de a-si demonstra talentul intr-un concurs de desene graffiti, organizat de City Mall of Constanta.
O echipa de specialisti romani a realizat la Targu Jiu o instalatie unica in lume pentru producerea unui ingrasamant agricol special, care are la baza praful de carbune rezultat in urma exploatarii miniere.
Potrivit noilor criterii de clasificare, 655 de agenti economici din tara nu mai sunt considerati mari contribuabili, administrarea lor fiind pasata de ANAF catre filialele locale ale fiscului.
Va mai amintiti de Herbie? Broscuta Volkswagen care facea furori pe pistele americane, care se conducea singura? Ei bine, acesta este pe cale sa treaca dincolo de marele ecran si sa devina realitate.
Lucratorii vamali si politistii de frontiera din cadrul PTF Constanta Sud- Agigea au descoperit patru containere sosite din China pe adresa mai multor firme din Romania, in valoare de peste 2,56 miliarde lei.
google-analytics.com