Cautare

1170 de rezultate pentru "energo hydro invest srl" (3.78 secunde)
Litoral Estate SRL din Costinetti, Micul Golf SRL din 2 Mai, Compact Impex SRL, Inject Sistem SRL din Constanta, Amis Estival SRL din Venus, Leicom SRL, Les Baron SRL din Mangalia, Rikris Profesional SRL din Mangalia.
SC California SRL a plătit mai puţin de 100.000 de euro pentru clădiri de 5.000 de mp, patru magazine şi 36 ha de teren.
Societatile care au fost implicate in achizitionarea de diferite produse sunt SC EUROSIGMA SRL din Balanesti si SC GENERAL CONSULTING MEDIA SRL din Targu Jiu, la ambele aparand ca administrator Alexandru Cioroianu.
Este vorba de faptul ca tot mai multe SRL-uri renunta la acest statut, iar cei care le-au detinut se autorizeaza din nou, dar ca Persoane Fizice sau ca Asociatii Familiale, pentru a nu mai tine evidenta contabila asupra marfii vandute si a nu mai avea nevoie de case de marcat electronice fiscale.
Conform declaratiei completate anul trecut in mai, presedintele Ion Prioteasa detine parti sociale la SC MONDIAL COM SRL, SC OLAS PROD SRL si are 4.464 de cupoane la SC JIUL SA.
Societatea din Petrosani, VENTA INVEST SA, s-a bucurat de atentia speciala a Directiei Generale a Finantelor Publice Hunedoara, obtinind o compensare la plata datoriilor, dupa ce initial incercase sa capete o rambursare de TVA.
Cin Company nu a respectat termenele de plata stabilite In actul constitutiv al SC Cin Company SRL, cei doi asociati, CD Group Industries si Ion Chirita, l-au numit ca administrator pe Alin Giuca, omul de incredere al lui Dilgoci.
Casa de brokeraj HB Invest, din Brasov, si-a incheiat activitatea, iar clientii societatii pot sa isi retraga banii din contul bancar deschis la BRD-GSC Brasov, au anuntat reprezentantii intermediarului.
Tendinta naturala de scadere a euro - care a revenit in piata dupa ce in perioada anterioara BNR intervenise pentru a inversa curba de evolutie a raportului euro/leu nou - se compune asadar cu o volatilitate excesiva a cursului euro-dolar si face ca in acest fel operatiunile cu dolari SUA sa fie cele mai riscanteā€, sint de parere analistii de la societatea de consultanta in investitii KTD Invest.
Acesta a subliniat ca, in acelasi timp cu desfasurarea investigatiei in cazul Rompetrol, firma Faber Invest a deschis 11 procese civile, contestind hotariri ale Adunarii Generale a Actionarilor, ale Consiliului de Administratie, majorari de capital etc.
Interesul a crescut de acum doi ani, cam de cand au inceput sa scada dobanzile la depozite", a declarat George Ciobanu, directorul Invest Trust, societate de servicii de investitii financiare. ... Invest Trust, Oltenia Grup Invest si Voltinvest.
In cazul in care cele cinci societati de investitii financiare (SIF) ar accepta o conversie a actiunilor BCR pe care le detin in titluri Erste ar detine aproximativ 12-15% din capitalul bancii austriece, devenind al doilea actionar semnificativ, a declarat pentru NewsIn Petre Pavel Szel, presedinte al SAI Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia.
Companiile de brokeraj la care au fost constatate nereguli sunt ING Securities, BRD Securities, Raiffeisen Capital & Investment, Valmob Intermedia, Equity Invest, EFG Eurobank Securitues, Super Gold Invest, Eldainvest, Confident Invest, Rombell Securities, Eastern Securities, Vanguard, Prime Transaction, Intercapital Invest, HTI Valori Mobiliare si SSIF Broker.
"Eco Gold Invest" SA, firma care detine groapa ecologica din zona Albesti. ... "Eco Gold Invest" SA pentru neutralizarea deseurilor este, in prezent, de 5 dolari/metrul cub, urmand ca acesta sa fie majorat la 13 euro/tona.
Interesul pe Azomures a fost asa de mare incat intr-o zi a crescut cu 40%, cotatiile urcand de la 0,85 lei, iar a doua zi a crescut cu 34%, ajungand la un maxim de 1,59 lei pana la finalul sedintei stabilizandu-se la 1,29 lei", a spus George Popa, broker la Interdealer Capital Invest.
Ion Mihai Dumitrescu, senator PNL de Dimbovita, vicepresedinte al PNL Dimbovita - administrator la HORTIMEX ANIRO SRL; Mircea Mereuta, senator PNL de Bistrita-Nasaud, vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud - administrator la MASS TIME IMPEX SRL; Dan Radu Rusanu, deputat PNL de Hunedoara, vicepresedinte al PNL - administrator la SIMBOVICIOARA SRL;
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati a inceput recent verificarea celor 32 de societati comerciale care au luat in anul 2001, in baza Legii 1 din 1991, credite in valoare totala de 39,249 miliarde de lei pentru a constata daca firmele respective au indeplinit obligatiile ce le reveneau potrivit actului normativ Din cele 12 firme controlate pina acum, inspectorii AJOFM Galati au descoperit faptul ca doua dintre ele, Melcret AT SRL si Larissa SRL, nu au respectat una din conditiile impuse pentru obtinerea creditului, respectiv sa mentina timp de 3 ani toti somerii pe care i-au angajat in momentul primirii imprumutului.
De asemenea, au fost gasite nereguli si la placa de presiune, cilindri de frana si aditivi Ambro import Ungaria, care erau fara etichete in limba romana si certificate de garantie incomplete, filtre de ulei si aer Baldwin fara etichete cu elemente de identificare si caracterizare ale importatorului, contact de chei import distribuit de SC Giramex SRL fara informatii in limba romana;
Eurospeed Trans SRL, Citera Ceramica SRL si Gathering Iron Corporation au derulat afaceri de circa 12 milioane lei (peste 3 milioane euro), fara a plati nici un leu la bugetul de stat.
Potrivit listei beneficiarilor publicate pe site-ul MIMMC, cele patru firme sunt SC Mandicor Intercom SRL si Etiquette SRL care au solicitat, fiecare, fonduri nationale in valoare de 50.000 de lei (n.r.
google-analytics.com