Cautare

1170 de rezultate pentru "energo hydro invest srl" (4.10 secunde)
SC Olanesti Riviera SA, SC Sind Romania SRL, SC Barreco Lary SRL, SC Omicron SRL, SC Tour Alice SRL, SC Hodo SRL si SC Nex SRL, potrivit unui comunicat emis ieri de autoritatea de concurenta.
Emisiunea lui Dan Bitman, de la TVR, Danutz SRL, a avut duminica 3 iunie invitati de marca :
Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea societatii Mamitzu Production SRL, care a cerut instantei declansarea procedurii insolventei pentru televiziunea lui Dan Diaconescu. Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolventei in cazul societatii Ocram Televiziune SRL.
Protest al redactorilor de la Jurnalul National Am ales aceasta forma de protest anonim, din pricina clauzelor contractuale impuse de conducerea Intact Publishing SRL, care interzic orice forma de protest, orice divulgare a clauzelor contractuale si orice informatie data publicitatii, care ar putea aduce atingere intereselor societatii.
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Aceeasi sanctiune, in cuantum de 10.000 de lei, a fost primita de administratorul societatii "Bambet SRL", din localitatea Bucesti, care nu a realizat masurile stabilite de comisarii de mediu cu ocazia controlului efectuat anterior.
SC Uranus SA Mangalia se afla in procedura generala de insolventa inca din luna martie a acestui an, la solicitarea actionarului sau principal, Primaria Mangalia, prin intermediul Eco Gold Invest SA. ... SC Eco Gold Invest SA Mangalia.
Efectul majorarii ratei dobanzii de referinta este insa unul minor, potrivit lui Adrian Lupsan, analist financiar de la Intercapital Invest. ... Analistul de la Intercapital Invest a mai adaugat ca deja sunt semnale de alarma in piata cu privire la o eventuala depreciere a leului fata de euro.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision.
  Brokerii apreciaza clientii de top Directorul Invest Trust SA, George Ciobanu, afirma ca numarul marilor investitori în actiuni va creste anul acesta.
Conform informatiilor furnizate de Intercapital Invest Craiova, în luna martie s-au tranzactionat 102.934 de actiuni, la preturi cuprinse între un maxim de 29,5 lei/actiune si un minim de 21,2 lei/actiune.
banca nu le acorda un imprumut, veniturile lor cumulate nu indeplinesc conditiile etc ", explica Bjorn Hauge, Country Manager al fondului de investitii Romania Invest.
- pentru cumpararea individuala ofera 18,8 milioane lei - pentru cumpararea in bloc ofera 221,4 milioane lei AISA Invest a oferit pentru pachetul de actiuni Oltchim, in varianta achizitie individuala, detinut de Ministerul Economiei suma de 30 milioane lei.
USD) catre un SRL bucurestean avand-o ca actionara pe o obscura companie din orasul american Trenton (New Jersey).
Licitatie cu cintec Prefectura Dolj a organizat, pe 5 noiembrie 2004, selectia de oferte pentru tiparirea buletinelor de vot, la care s-au prezentat mai multe firme, printre care SHOPING MARKET SRL, EUROPAPER SA si SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Sumele proveneau din TVA-ul aferent vinzarii propriei case intre doua SRL-uri. in ingineria lor financiara, sotii Maior au folosit societatile Serv Com SRL si M Lia SRL, la care sint asociati.
Daca primarul nu face vreo scamatorie in urmatoarele trei saptamani, SC Salubritate SRL, firma de salubritate a Consiliului Local Craiova, nu va mai putea curata strazile de mizerie si zapada. ... externalizarea Salubritatii, prin transformarea sa in SRL, cu unic actionar consiliul local.
Societatile detinute de acestia, SANSCRIS SRL, ALEXANDER SRL si SFINX TRADING, toate din Brasov, au virat in contul PSD Gorj 500 de milioane de lei.
google-analytics.com