Cautare

1170 de rezultate pentru "energo hydro invest srl" (4.09 secunde)
Prin ocolirea legii insa, am putea adauga, facand referire la maniera in care a inteles dealerul Honda, SC Truvia Invest SRL, sa-si porneasca afacerea pe piata constanteana.
Fondul de investitii norvegian Romania Invest si Bank of Cyprus anunta incheierea unei afaceri de succes pentru acest moment al pietei imobiliare roamanesti.
Au fost alese sa participe la top firmele (societati pe actiuni, SRL-uri, societati cu nume colectiv, organizatii cooperatiste etc), care au realizat o rata a profitului intre 1% si 100%, care realizeaza o cifra de afaceri de minimum 220.000 lei pentru microintreprinderi si minimum 300.000 de lei pentru celelalte categorii de firme, nu au nici un fel de datorii la bugetele publice si au un numar mediu de salariati, declarat in situatiile financiare pentru anul 2006 mai mare sau egal cu 2.
Pe lânga SRL-uri diverse acreditate de Distrigaz sa încaseze banii clientilor, figureaza chiar si persoane fizice autorizate (PFA), care au un chiosc la coltul strazii. ... 5 CRAIOVA          COMERCIANT PAYPOINT LUCSIS IMPEX SRL    STR.
În "Clasamentul Firmelor Private din România pe anul 2007", care ia în considerare primele 500 de societati la fiecare categorie, la "Microîntreprinderi", cel mai bun loc a fost obtinut de Previmex Impex SRL din Craiova (pozitia 73), iar la "Întreprinderi Mici" - locul 197 - de Romsoft SRL, din Râmnicu Vâlcea.
Statul roman nu intentioneaza in nici un caz sa rezilieze contractul de modernizare a Hidrocentralei Portile de Fier I, incheiat in 1997 cu firma VA Tech Hydro, ne-au declarat oficiali ai Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
Adevarul Holding a intrat in insolventa Magistratii Tribunalul Bucuresti au admis, luni, deschiderea procedurii generale de insolventa in cazul societatii Adevarul Holding SRL, care detine mai multe publicatii, printre care si cotidianul Adevarul.
"Marea revolutie globala a secolului XXI se va petrece in domeniul energetic iar alternativa la sursele clasice de energie, poluatoare, o reprezinta pe termen lung energia produsa de hidrogen", spune fostul sef de stat roman Ion Iliescu, intr-un interviu acordat in exclusivitate in studioul video Forum Invest, in preambulul forumului Energy in Central & Eastern Europe organizat pe 2-4 noiembrie 2009 la Bucuresti.
In ultima perioada tot mai multe SRL-uri renunta la statutul lor si cer radierea la Oficiul Registrului Comertului Bihor, pentru ca, apoi, cei care le-au detinut sa se inregistreze ca persoane fizice autorizate.
Avrig 35 SRL - specializata in afaceri imobiliare Situatia parea blocata, mai ales ca Ministerul Finantelor (MF), care detinea prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) 82% din totalul creantelor, tinea la pretul de evaluare.
In rechizitoriul intocmit, procurorii arata ca sotii Sava au contractat si derulat prin firma lor, SC Geoproiect SRL Calarasi, lucrari cadastrale la care au participat in virtutea functiilor pe care le detineau, desi activitatile in cauza erau incompatibile cu atributiile lor de serviciu.
SC Topcont Invest SRL si SC La Maison Consulting SRL se ocupa de consultanta si arhitectura si au adus familiei Geoana in 2006 un profit net de 10 miliarde lei vechi.
SC Editura Sigma SRL, SC Corint Serv SRL, SC Lucan SRL, SC Aramis Print SRL, SC Coresi SR, SC Meteor Press SRL, SC Humanitas Educational SRL, SC Editura ICAR SRL, SC Editura Universal Pan SRL, SC Editura Preuniversitara SRL, SC Editura Badea & Profesional Consulting SRL si Editura Niculescu SRL.
si pana la data de 31 mai 2009 (in total, 371 de firme) se numara societatile Vitivinicola Basarabi SA Murfatlar, Valentino Management Constant Consult SRL Constanta, Antohi Trans SRL Constanta si Roza Vanturilor SRL Constanta, a declarat pentru "Replica" directorul general al ONRC, Adriana Luminita Iacob.
Mamaia 2000 SRL, S. ... Lotus SRL, Lacosta Com SRL, El Coste Company SRL, Hollyday Ambasador SRL, Protag Holding SRL, Ana Yaht Club SRL, RSV Ruvastef SRL, Pizza Sam Itarco SRL, Elegant Impex SRL, Lucky Turism Bucuresti SRL si Triumph Computers SRL.
La societatea acestuia "Figan" SRL, inspectorii de munca au gasit o persoana care nu avea forme legale de munca.
De altfel, cele doua companii nationale si SRL-urile capusa cumuleaza aproape 120 milioane din sfertul de miliard de dolari pe care teparii constanteni il au de dat AVAS. ... Delta Shipping SRL (fosta Ego Export Import)- credit nerambursat de 13.070.960, 93 USD, N.I.
Firstcom LLC, cu sediul in SUA, Detaco LTD, cu sediul in Canada, SC Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti SA, SC Premium Management Team SRL si SC Europrest Invest SRL.
Este vorba despre Adrian Nicolae Alistar, administrator de fapt al SC SAND CONSTRUCT SRL si asociat la SC CITY CONSTRUCT SRL, ambele din Bacau, Vasile Sorin Bardasu, asociat la SC SAND CONSTRUCT SRL, si Liviu Agaleanu, asociat si administrator la SC SAND CONSTRUCT SRL si SC CITY CONSTRUCT SRL, acuzati pentru evaziune fiscala si uz de fals, respectiv Marin Buscu si Vasile Viorel Cinca, reprezentanti fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, in sarcina carora s-au retinut mai multe infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si complicitate la evaziune fiscala.
Este vorba despre SC Nubius Group International SRL, SC Izvor 96 Company SRL, SC Romferex SA si SC Black Sea Suppliers SRL, care au toate aceeasi cifra de afaceri si acelasi numar de angajati, adica 0.
google-analytics.com