Cautare

1384 de rezultate pentru "daniel" (3.85 secunde)
Daniel Bejan) Un amic insista sa ma umple de balele entuziasmului sau, dupa ce a aflat ca masinaria electorala liberala o sa zboare ca racheta sovietica, mai ales acum cand il are in cap de lista pe Crin Antonescu.
Cererile pentru pachetele turistice de Paste vor fi mai mari cu aproximativ 8% decat anul trecut, turistii romani fiind tentati sa aleaga pensiunile agroturistice si hotelurile de pe Valea Prahovei, ne-a declarat ieri Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism (FPTR).
Pana acum, pe regiunea Oltenia s-au contractat deja opt proiecte in agricultura pe aceasta componenta, iar alte 100 de proiecte sunt in atentia bancilor, fiind in diverse stadii de lucru", a declarat Daniel Popescu, directorul regional pe Oltenia al Agentiei de Plati pentru Dezvoltarea Rurala si Pescuit (APDRP).
Sprijinul oferit grupurilor de producatori recunoscute se acorda pentru cheltuieli de constituire si functionare a organizatiei de producatori, pe baza valorii productiei anuale comercializate", a declarat Daniel Popescu, directorul Biroului Regional de Implementare a Programului SAPARD (BRIBS) 4 Sud-Vest Oltenia.
Pretul apartamentelor vechi, construite inainte de cutremurul din 1977, va scadea cu pana la 5-10% in urmatorii trei ani, sustine Daniel Peia, director coordonator al agentiei Peia Group. ... Cu toate ca tranzactiile stagneaza in aceasta perioada din cauza concedi-ilor, preturile vor continua sa creasca, a mai spus Daniel Peia.
Parerea unui asigurator Directorul adjunct al societatii de asigurare ARDAF, Daniel Firoiu, ne-a spus ca este absolut normal ca Politia sa investigheze astfel de cazuri in care asiguratii vor daune care nu li se cuvin.
Scumpirea materialelor de constructii va genera majorarea preturilor atat la locuintele care se construiesc acum, cat si la cele construite dupa '77, este de parere Daniel Peia, directorul firmei imobiliare Peia Group.
Cei patru au fost identificati in persoana lui Valeriu T., de 39 de ani, din Basarabi, Daniel V., de 29 de ani, din Medgidia, Daniel P., de 26 de ani, din judetul Iasi, si Constantin A., de 35 de ani, din Constanta.
Asa ca "unii prefera sa plateasca 2-3 milioane de euro unei societati situate in oras pentru a demola si a construi pe acel loc imobile de lux", explica analistul imobiliar Daniel Peia.
Directorul general al Companiei Nationale a Huilei Petrosani, Daniel Surulescu, a declarat ca ortacii vor beneficia de facilitatile prevazute de Ordonanta nr.
Spre exemplu, Daniel Smeada, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Pariuri Sportive, sustine ca acest proiect este unul "unilateral si a fost realizat mai mult in necunostinta de cauza". ... Daniel Smeada considera insa ca acest proiect nu face decat sa interzica serverele de pariuri in tara noastra.
Decizia a fost luata de directorul Daniel Cuzic, acuzat ulterior ca ar fi unul dintre cei care ar superviza evaziunea fiscala produsa la Irish Pub.
Reprezentantul Asociatiei Patronale a Angrosistilor de Cereale, Daniel Botanoiu, spune ca in agricultura doar unul din cinci ani se incheie cu recolta foarte buna, iar restul de patru ani sunt mult mai putin rodnici.
Cei care au beneficiat de fonduri prin SAPARD vor putea sa-si dezvolte si sa-si modernizeze investitia facuta atunci", a declarat Daniel Popescu, directorul Centrului Regional 4 S-V Oltenia al APDRP.
Daniel Chitoiu, vicepresedinte al ANAF, a fost desemnat printr-o decizie a primului ministru, sa exercite temporar functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
Daniel Dorin, de 18 ani, din Baile Herculane, a sunat de pe un telefon mobil pe 13 februarie 2006, in jurul orei 20.35, la 112, anuntand ca la fabrica de var din statiune este amplasata o bomba.
a insemnat transferul de proprietate pentru 15,8% din totalul actiunilor ARDAF, pachetul vandut atunci apartinandu-i avocatului Daniel Voicu, managing partner la casa de avocatura Voicu&Filipescu.
Potrivit presedintelui Daniel Chitoiu, doar 15% din angajati fac controale fiscale. ... Presedintele interimar al ANAF, Daniel Chitoiu, a afirmat recent ca institutia se poate baza doar pe 10-15% din personalul de control pentru actiuni de inspectie fiscala.
Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Daniel Vasilescu, ne-a declarat ca in 99% dintre hoteluri preturile sunt mai scazute decat in 2006. ... Daniel Vasilescu ne asigura ca, pe intreaga perioada a sezonului, preturile in unitatile de cazare vor ramane nemodificate.
Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Daniel Vasilescu, ne-a declarat ca anul acesta numarul turistilor care au ales litoralul romanesc de 1 Mai a fost mai mare cu 25% decat anul trecut.
google-analytics.com