Cautare

1384 de rezultate pentru "daniel" (2.65 secunde)
(din prima casatorie, cu actrita Tatiana Iekel) si Daniel (din a doua casatorie, cu actrita Anna Szeles). Este bunicul Soniei (fiica lui Florin jr.) si al lui Mark Cristian (fiul lui Daniel).
(din prima casatorie, cu actrita Tatiana Iekel) si Daniel (din a doua casatorie, cu actrita Anna Szeles). Este bunicul Soniei (fiica lui Florin jr.) si al lui Mark Cristian (fiul lui Daniel).
Profesorul Daniel David de la Babes-Bolyai a descoperit apa calda: ... MIHAI SOMANESCU) Profesorul Universitar Doctor Daniel David, de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca, este socat:
Daniel Bejan) Scriitorul Daniel Bejan publica pe blogul sau, Adnotari, un text despre vorbele de duh ale romanilor de odinioara.
Daniel BEJAN) Daca ploua, e de la Dumnezeu. Daca e semnalul prost la televizor, e de la ei. Daca te dor salele, e de la vreme.
senatorul Raducu Filipescu, presedintele Consiliului Judetean, Vasile Iliuta, primarul Daniel Dragulin, viceprimarii Viorel Ivanciu si Dragos Coman, jurnalisti, precum si alte personalitati din lumea artistica. ... La randul sau, primarul Daniel Dragulin i-a intors gestul, daruindu-i un frumos portret al lui Mihai Viteazul executat in carbune si tus.
Daniel Bejan) Proiectul SA FIM DEZGUSTATORI, DAR CORECÈšI POLITIC e in plina desfasurare. Francezii si-au desemnat reprezentantul (reprezentanta?) la editia de anul acesta a Eurovision (fost festival de muzici penibile).
- Vineri dupa-amiaza, de la ora 15:45, Suveranul Pontif va avea o intalnire privata cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, la Palatul Patriarhiei, dupa care Sanctitatea Sa se va intalni, de la ora 16:15, cu Sinodul Permanent al BOR.
Cam in aceast cadru indefinit si incomplet in materie de trasaturi se pierde si Daniel Funeriu, pe care cu greu il poti portretiza fara sa-l jignesti. ... Dincolo de cariera sa stiintifica ambigua (si toata in afara Romaniei), Daniel Funeriu are o opera demna de o antologie a umorului.
Autorul Daniel Defoe a publicat cartea pe data de 25 aprilie 1719, astazi implinindu-se 301 ani de la aparitia sa pe piata.
Acesta este cel mai cunoscut caz in care Daniel Morar a invocat imunitatea prezidentiala.
- Pe 3 aprilie a expirat interimatul lui Daniel Morar la conducerea PG, si nu exista baza legala pentru prelungirea lui.
La numar egal de elevi care obtin diploma de Bacalaureat procentul va fi mai mare", a explicat fostul ministru al Educatiei si actualul consilier prezidential Daniel Funeriu, cel care, in 2011, a introdus camerele de supraveghere la Bac.
Procurorii lui Daniel Morar au organizat celebrele "curti itinerante", care au introdus ca procedura juramantul pe capota.
La sarbatoarea Nasterii Domnului, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a adresat o scrisoare irenica Intaistatatorilor Bisericilor Ortodoxe Surori. ... Cu stima si frateasca imbratisare in Hristos Domnul, † DANIEL Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane
Tatal ei, insa, Daniel Ionescu, recunoaste ca fiica lui avea un comportament ciudat in ultima perioada, fiind foarte interesata de site-uri religioase.
In aceasta calitate ea l-a cunoscut, in 2012, pe Daniel Lecomte, rezident din provincia Buenos Aires, interesat de fenomenul OZN, care a informat-o ca are in posesia sa o serie de fisiere ale Departamentului de Politie al provinciei Buenos Aires, continand sute de rapoarte de OZN-uri.
Scriitorul Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro: Da, pute! Daca ai nesimtirea de a lasa prea multa vreme gunoiul sa ti se adune sub nas, dupa o vreme, inevitabil, mizeria adunata acolo intra in fermentatie si tot locul se umple, incetul cu incetul, de o duhoare insuportabila.
Scriitorul Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro: Dincolo de perdeaua de fum Tot mai frecvent, in ultima vreme, aud opinii care sustin ca, iata, justitia a inceput sa functioneze, ca justitia isi face treaba, s.a.m.d.
Este posibil, uneori, ca susele sa evolueze in mod defavorabil pentru oameni si vaccinul sa nu le mai asigure protectia, explica doctorul Daniel Levy-Bruh, de la Institut National de Veille Sanitaire Totutsi, medicii ne recomanda sa ne vaccinam.
google-analytics.com