Cautare

1384 de rezultate pentru "daniel" (3.27 secunde)
Nu suntem beneficiarii unui ajutor de stat, ci se incheie un circuit de compensare", a precizat Daniel Burlan, directorul general al SNLO.
Potrivit directorului Daniel Burlan, Societatea Nationala Lignitului Oltenia se afla printre firmele carora guvernul le va acorda o pasuire de o jumatate de an, in ceea ce priveste achitatea debitelor catre bugetul de stat.
Nu am primit absolut nimic si asteptam sa vedem ce se intampla cu anchetele, daca ii ia cineva la intrebari pe cei care au facut acest contract care ne dezavantajeaza, mai ales in aceasta perioada, cand orice suma de bani incasata este vitala", a mentionat Daniel Burlan, seful Societatii Lignitului.
Potrivit lui Daniel Burlan, directorul general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, cele trei mine de subteran, Zegujani, Plostina si Lupoaia, care au mai ramas la SNLO, vor intra pana in 2012 intr-un program de inchidere, iar salariatii fie vor fi scosi la pensie, fie vor fi redistribuiti la exploatarile de suprafata.
Daniel Burlan, directorul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, a declarat ca a pregatit actele necesare si le-a depus la Ministerul Economiei, pentru ca firma pe care o conduce, aflata in patrimoniul statului, sa poata sa beneficieze de cea mai mare parte a sumei de 215 milioane de lei si sa lichideze datoria 181 de milioane de lei existenta intre cele doua societati, respectiv intre Societatea Lignitului si bugetul de stat.
Nelu Gaina controleaza si el 10% din firma, prin Maria Gaina, restul de actiuni fiind impartit intre Laurentiu Gheorghiu, Mihail Francisc Stan, suceveanul Gheorghe Tcaciuc, precum si un alt personaj-cheie Daniel Peia (10%).
Societatea facea parte dintr-un grup de firme controlate de omul de afaceri Daniel Mihaila. ... O alta societate controlata de Daniel Mihaila, Fidelio, a fost instrainata in cursul anului trecut dupa ce acumulase datorii de peste 20 de milioane de lei.
Senatoul PDL Daniel Humelnicu crede ca noul Cod al Muncii va elimina o parte din munca la negru si la gri, a celor 1,5 milioane angajati din economia subterana.
Mariana Vaduva (33 de ani) s-a asociat cu Delia Popescu (32 de ani) si impreuna cu sotii lor, Mihai si Daniel, vor sa porneasca o afacere in familie, un service auto, undeva in spate la Metro. ... Nu ne oprim aici!", a spus optimist Daniel Popescu.
"Din informatiile oficiale ale ANRP, ultimele titluri s-au convertit la valoarea de 0,5289 lei pe actiune, ceea ce este foarte aproape de valoarea de piata a actiunilor Fondului Proprietatea, care acum (ieri - n.r.) este de 0,496 lei pe actiune", a spus George Daniel Popa, broker la Interdealer Capital Invest.
"Mai devreme sau mai tarziu, orice cadere importanta pe Bursele internationale se va reflecta si in economia noastra", a spus George Daniel Popa, broker la SSIF Interdealer Capital Invest. ... Aceasta zicala a functionat tot timpul", a spus George Daniel Popa, broker la Interdealer.
Mai precis, cotatiile bancilor europene inregistreaza caderi mari pe burse, din cauza situatiei Greciei", a explicat, pentru GdS, George Daniel Popa, broker la Interdealer Capital Invest.
Daniel Malcorps, CEO al Grupului Puratos, declara: ... Daniel Malcorps concluzioneaza: "Suntem optimisti in privinta faptului ca aceste investitii combinate cu increderea clientilor nostri, a actionarilor si angajatilor ne vor ajuta in realizarea obiectivelor noastre de dezvoltare:
Ne mentinem angajamentul de a vinde o parte din acestea pentru a continua procesul de reorganizare al centrului comercial Cocor, proces care include restructrarea mix-ului de chiriasi si dezvoltarea unei zone de entertainment", a declarat Daniel Stoica, unul dintre actionarii companiei.
"Ma bucur ca l-am ascultat pe Daniel ( Daniel Constantin, ministrul Agriculturii n.r.) si am venit la expozitie si intreaga echipa de la Ministerul Agriculturii si stiu ce avem de facut mai departe", a conchis Victor Ponta.
mai putin de 50% sunt reciclate, restul ramanand sa otraveasca mediul nostru inconjurator" spune Daniel Birnbaum, CEO, SodaStream International. ... Regizor a fost Daniel Benmayor.
Acelasi manager George Daniel Matiescu a aplicat aceeași strategie:
Saptamana aceasta, a anuntat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, va fi adoptata ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii nr.
Primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, i-a trimis o scrisoare lui Ponta In atentia domnului Victor PONTA - Prim-Ministru al Romaniei Stimate domnule Prim-Ministru, In numele meu, al Primariei municipiului Calarasi, al Consiliului Local Calarasi, cat si in numele tuturor calarasenilor, va rog, in contextul analizei care se face la acest moment cu privire la stabilirea amplasamentului noului pod peste Fluviul Dunarea, intre Romania si Bulgaria, sa intreprindeti toate demersurile cu privire la excluderea oricaror argumente subiective in formularea alegerii privind locatia celui de-al treilea pod intre cele doua tari.
Piata din Romania continua sa creasca”, a declarat Daniel Popa, directorul DEICHMANN Comercializare Incaltaminte.
google-analytics.com