Cautare

1384 de rezultate pentru "daniel" (3.19 secunde)
Directorul general al CNH, Daniel Surulescu, sustine ca, anual, va plati 3,9 milioane de euro firmei, iar contractul a fost încheiat pe o perioada de trei ani, deoarece este un serviciu cu caracter permanent, iar legea permite acest lucru.
Directorul general al CNH, Daniel Surulescu, sustine ca, anual, va plati 3,9 milioane de euro firmei, iar contractul a fost încheiat pe o perioada de trei ani, deoarece este un serviciu cu caracter permanent, iar legea permite acest lucru.
Ceremonia a durat doua ore si a fost oficiata de un sobor de preoti in frunte cu IPS Daniel, mitropolitul Moldovei si Bucovinei.
Potrivit lui Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, un sejur de cinci nopti in perioada Craciunului la un hotel de trei stele in Poiana Brasov va costa intre 250 de euro si 350 de euro de persoana, iar de Revelion preturile vor oscila intre 400 de euro si 650 de euro de persoana.
Va depinde de succesul modelului in Romania, a declarat Jacques Daniel, director comercial Dacia-Renault."Referitor la pret, dosarul se afla pe biroul meu. ... Dar suntem aproape de a stabili pretul de la care se va pleca.", sustine Jacques Daniel.
Subventia pentru motorina se acorda si fermierilor care au realizat lucrarile agricole pentru infiitarea culturilor de primavara, deoarece sprijinul financiar nu mai este conditionat de stadiul lucrarilor, ca in 2007, ci doar de suparafata cultivata, a declarat Daniel Velicu, consilier in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Persoanele fizice sunt mai tentate decat companiile sa faca evaziune fiscala in tranzactiile imobiliare, a declarat presedintele Agentiei de Administrare Fiscala, Daniel Chitoiu.
Pentru Romania am decis sa-i acordam posibilitatea clientului de a opta pentru garantie extinsa, contra cost, in conditiile in care multi posesori nu doresc trei ani de garantie", a declarat, joi directorul comercial al Dacia, Renault si Nissan, Jacques Daniel.Un automobil Dacia Logan Sedan are un an si jumatate garantie, in limita a 100.000 de kilometri.
15.000 de lei  Potrivit lui Ionut Daniel Tica, purtatorul de cuvânt al IPJ Gorj, cercetarile sunt coordonate de un procuror din cadrul Directiei pentru Investigarea Crimei Organizate si Terorism: ... Se pot ridica numai de la banca respectiva", a declarat Ionut Daniel Tica.
15.000 de lei  Potrivit lui Ionut Daniel Tica, purtatorul de cuvânt al IPJ Gorj, cercetarile sunt coordonate de un procuror din cadrul Directiei pentru Investigarea Crimei Organizate si Terorism: ... Se pot ridica numai de la banca respectiva", a declarat Ionut Daniel Tica.
Pretul crescut al carburantilor nu afecteaza avansul pietei auto si vanzarile Dacia, cel putin deocamdata, dar determina oamenii sa mearga mai putin cu masina, a declarat, miercuri, directorul comercial al Dacia Renault si Nissan in Romania, Jacques Daniel."Pretul crescut al carburantilor nu reprezinta deocamdata un pericol pentru vanzarile Dacia sau ale celorlalti jucatori de pe piata auto romaneasca.
Rata somajului in judetul Cluj s-ar putea dubla pana la sfarsitul anului din cauza disponibilizarilor la care au recurs mai multe societati comerciale ca urmare a crizei economice internationale, a declarat directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Cluj, Daniel Don.
  La instanta in 15 zile Potrivit directorului Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, Daniel Burlan, patronii SC BEST au la dispozitie 15 zile pentru a lua o decizie in ceea ce priveste renuntarea de bunavoie la contractul prin care s-a primit acces la onorarii incredibile pentru o societate fara portofoliu si care a avut sediul in apartamentul unei batrane.
Burlan spera sa scape mai repede de criza Directorul SNLO, Daniel Burlan, a declarat ca spera ca solicitarea de energie sa creasca, iar Complexurile Energetice sa ceara din nou lignit in cantitati mai mari:
Daniel Daianu (ALDE, Romania), Zsolt Becsey (PPE, Ungaria) si Dariusz Rosati (PSE, Polonia).
Directorul Societatii Lignitului, Daniel Burlan, a declarat ca a incercat de mai multe ori in ultimele saptamani sa ii contacteze pe reprezentantii SRL-ului din Alexandria, insa acestia sunt de negasit.
Firmele si persoanele implicate in aceasta inselatorie - SC Loenermark SRL din Poarta Alba, SC Scu Pin Clean SRL si Transport Comercial Prest SRL, ambele din Constanta, controlate de Costel Buzatu, Emil Pricop, respectiv Daniel Gruea - au fost depistate si anul trecut de Garda Financiara, dupa ce au furat de la stat tot 50 miliarde lei vechi.
Nu ne ramane decat sa ne rugam sa fie seceta sau sa se defecteze vreun reactor la Cernavoda", a declarat Daniel Burlan, directorul general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, cel mai mare producator de carbune din Romania.
Conducerea SNLO, in frunte cu directorul Daniel Burlan, a solicitat saptamana trecuta lamuriri Directiei Mari Contribuabili din cadrul Agentiei Nationale a Lignitului Oltenia, pentru a afla datoriile reale ale SNLO:
La discutii a participat Marin Condescu, presedintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, precum si Daniel Burlan, directorul general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia.
google-analytics.com