Cautare

1384 de rezultate pentru "daniel" (3.55 secunde)
Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, alaturi de directorul Directiei Programe si Dezvoltare Locala, Luminita Trifu, si de directorul Directiei Tehnice, Marian Gheorghe, au purtat discutii cu oficialii bulgari cu privire la cooperarea transfrontaliera ce vizeaza atat promovarea autoritatilor si regiunilor de o parte si de alta a frontierei romano-bulgare, cat si rezolvarea unor probleme prin implementarea de strategii comune.
Iata stirea de atunci, din 28 Noiembrie 2014 Un incendiu a izbucnit, vineri, intr-o incapere din cladirea fostei fabrici bucurestene Pionierul, unde sunt depozitate mai multe covoare, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, informeaza Mediafax.
In anul 2001, primarul de pe atunci, Daniel Mirel Tutuianu, a dorit demolarea acestui monument, dar Directia pentru Cultura Calarasi a interzis acest lucru. ... Primarul actual, Daniel Stefan Dragulin, a cuprins in bugetul din acest an al Primariei Calarasi reabilitarea acestui edificiu emblematic al Calarasiului!
La interpelarea facuta de mine nu au fost prezenti decat doi parlamentari, Raluca Surdu si Daniel Florea. ... DANIEL DRAGULIN: PODUL SILISTRA-CALARASI PRINDE CONTUR!
Podul de langa pod - alta realizare sub guvernarea lui Daniel Stefan Dragulin Am citit deunazi despre constructia unei parcari in parcarea din fata Primariei si a unei alteia in parcarea deja existenta de pe str Cornisei.
Nelu Balasa) Raspunsul unui calarasean la diversiunea lui Dragulin in legatura cu proiectul CL 8 Dupa 12 ani de administratie liberala, in care Primarul Daniel Dragulin a fost un reprezentant de frunte impreuna cu Presedintele Consiliului Judetean Raducu Filipescu, acum, la sfarsit de mandat si pentru ca se apropie alegerile, l-a lovit grija de cetateni.
Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov (ISUBIF), a declarat sambata, ca imediat dupa cutremur s-au inregistrat cateva apeluri la 112, insa erau de la persoane care cereausfaturi despre cum sa actioneze, daca sa iasa din casa sau sa se adaposteasca.
Desi 2016 nu a fost un sezon foarte bun pentru pilotul Daniel Onoriu, el avand un accident de motocicleta chiar la jumatatea campionatului, se pare ca in viata de zi cu zi sportivul o duce destul de bine.
Planul rosu a fost declansat la ora 04:00”, a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, intr-o declaratie pentru presa facuta de la fata locului.
Daniel Dragulin si-a dorit un loc de recreere amenajat corect, fapt pentru care s-a cumparat mobilier stradal de cca 1 mild.
- Lucian Sova - Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Claudiu Manda -Vicepresedintele Senatului, presedinte al Comisiei de control al SRI - Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Marius Bostan, fost Ministru al Comunicatiilor, initiatorul Dezbaterii Nationale Smart City si al proiectului de la Alba Iulia 10.00-11.15 Panel Administratie â€" Nevoile cetatenilor, administratiei, investitorilor, comunitatilor locale si vizitatorilor Reprezentantii oraselor vor discuta despre nevoile de dezvoltare, despre solutiile personalizate pe care le pot adopta pentru a investi in viitorul acestora si in bunastarea cetatenilor lor, dar si despre barierele administrative.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
Pasionat, cititor si creator de literatura SF, jurnalistul Daniel BOTGROS a incheiat sirul prezentarilor spunand, printre altele: ... V-o recomand cu caldura, a subliniat jurnalistul Daniel BORGROS.
Daniel Bejan) Pe blogul sau de excursii in cotidian, ADNOTARI, scriitorul Daniel Bejan publica un text important despre semnificatia zidiri Catedralei, intitulat ZIDURI SI OAMENI si pe care il puteti citi in continuare:
Initiativa i-a apartinut primarului sectorului 5, Daniel Florea, care a vrut sa o aduca pe Regina Maria acasa. ... Cristian Marian Olteanu, presedinte PNL Sector 5, il ataca pe primarul Daniel Florea, considerand ca statuia pe care a inaugurat-o nu are nici o legatura cu regina.
Daniel Stefan Dragulin din functia de primar al mun Calarasi. ... Calarasi, Daniel Stefan Dragulin 1. Cheltuirea discretionara, ineficienta, si fara consultarea populatiei a banului public;
Daniel Bejan) La Sibiu s-a bulucit toata bulibasimea europeana sa ceva. De-ale lor. Adica ei laolalta, sa vorbeasca de ale lor, ca de ale noastre ii doare in cur.
Noi suntem din zona pe Noi am pastrat doar traditia locului, istoria, vinificand in continuare doar soiuri romanesti - Feteasca Alba, Feteasca Regala, Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Neagra, Busuioaca de Bohotin, ne-a spus Daniel Branescu, Event Managder la Cramele Cotnari.
DANIEL de 23 de ani din Bucuresti, care, la data de 18.11.2010, in jurul orei 21.45, in timp ce se afla in scara unui bloc situat pe sos. ... DANIEL in stare de arest in alta cauza, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.
google-analytics.com