Cautare

45773 de rezultate pentru "cl" (3.97 secunde)
Deputatii alesi in urma alegerilor din 28 noiembrie au depus ieri juramantul de credinta fata de tara si de popor intr-o prima sedinta solemna.
Ultima intalnire oficiala a presedintelui Ion Iliescu cu jurnalistii s-a dorit, initial, a fi o conferinta de presa, dar in ultimul moment s-a decis ca este mai bine sa fie doar o simpla declaratie la incheierea ultimului sau mandat la Cotroceni.
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. Ultimele iesiri in fata presei, ultimele sedinte. Si ultimele gafe, balbe, replici spuse la comanda, pentru amuzamentul asistentei.
Dupa ce si-au adjudecat mult ravnitele locuri de parlamentari, politicienii isi bat joc de mandatele acordate, transformand legislativul Romaniei intr-un circ de prost gust.
Dupa mai bine de patru ore de negocieri intre liderii de grupuri parlamentare, algoritmul reprezentarii partidelor in Biroul Permanent al Camerei pe intreaga legislatura a favorizat spre final Alianta D.A.
Premierul Adrian Natase a prezidat ieri ultima sedinta a actualului Cabinet. El a facut cu aceasta ocazie un bilant al activitatii din ultimii patru ani si l-a desemnat ca premier interimar pe ministrul Eugen Bejinariu.
Traian Basescu a intrat ieri, fix la 9.58, pe poarta principala a Palatului Cotroceni pentru prima oara in calitate de presedinte al Romaniei.
Liderii Aliantei D.A. au avut ieri de dimineata o intalnire pentru a pune la punct si ultimele detalii inainte de a merge la Cotroceni.
Liderii botosaneni ai Partidului Romania Mare si-au prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, bilantul activitatii desfasurate in acest an.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut ieri o intrevedere oficiala cu ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, la solicitarea acestuia din urma.
Politica fata de minoritatile nationale trebuie continuata in acelasi fel ca si pana acum, indiferent de cine va prelua conducerea Departamentului pentru Relatii Interetnice (DRI), o data cu investirea noului Guvern, a declarat ieri la Palatul Victoria subsecretarul de stat in DRI, Attila Marko.
Pentru cei care au mai fost parlamentari, declaratiile de avere nu s-au modificat prea mult de cand au fost publicate ultima oara, in luna mai.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Traian Basescu s-a tinut de cuvant si l-a desemnat, ieri, pe liberalul Calin Popescu Tariceanu pentru functia de prim-ministru.
Pentru prima data, presedintele Traian Basescu a primit colindatori la Palatul Cotroceni, noul sau loc de munca. In sala Unirii a Palatului Cotroceni, langa bradul impodobit, au cantat colinde de Craciun trei grupuri:
Premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, a demarat in tromba negocierile pentru formarea Guvernului, stabilind dupa intalnirile cu UDMR, PUR si Grupul minoritatilor nationale schita noului Executiv.
Abia incheiate negocierile cu Bruxelles-ul, din punct de vedere tehnic, justitia romana este din nou subiect de controversa. Asociatia Magistratilor din Romania cere Senatului sa nu valideze lista cu magistratii alesi ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Unde esti tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei sa-i imparti in cate vrei, dar sa ne scapi de ei!
google-analytics.com