Cautare

45773 de rezultate pentru "cl" (3.95 secunde)
Singura confruntare directa din campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dintre candidatii ramasi in cursa - Adrian Nastase si Traian Basescu - s-a consumat miercuri seara la televiziunea publica.
Liderul PSD Satu Mare a tinut sa le multumeasca inca odata satmarenilor pentru increderea acordata in 28 noiembrie cind organizatia judeteana a partidului a obtinut cel mai bun scor din istoria sa si cel mai bun scor din Ardeal fata de Alianta PNL-PD.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
Cu trei zile inainte de turul doi al alegerilor generale, consilierii locali din Havirna s-au intrunit pentru a repartiza cele 650 milioane lei necesare achitarii ajutoarelor sociale.
O duminica linistita si insorita, tensionata treptat, pe masura trecerii orelor. Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Lui Gheorghe Dontu, fostul presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Constanta si ex-viceprimar al urbei noastre, i s-a urcat democratia la cap.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri la Senat ca partidul sau este dispus sa poarte discutii cu “toata lumea“, avand in vedere ca politica este “arta negocierii“, insa a tinut sa precizeze ca “prevede“ alegeri anticipate in cateva luni.
Dupa aflarea rezultatelor oficiale ale turului al doilea al prezidentialelor, Ion Iliescu, inca presedinte al Romaniei, este de parere ca, deocamdata, nimeni nu are majoritate parlamentara, nici ca partid luat separat, nici ca Alianta.
Noii senatori si deputati au venit ieri, unii pentru prima data, la sedintele de plen care au marcat cea dintai zi de intrunire a noului Parlament.
Dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, Adrian Nastase se pregateste sa predea stafeta si la PSD. Iliescu evolueaza deja in postura de lider absolut al acestei formatiuni, iar problema numirii oficiale in fruntea PSD pare sa fi ramas doar o chestiune de timp.
Judecand dupa numarul de mandate obtinute, Aliantei PNL-PD ii va fi foarte greu sa obtina o majoritate parlamentara, necesara investirii unui eventual Guvern promis de noul sef al statului, Traian Basescu, fara a apela la voturile PRM.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, a declarat ieri ca se ocupa de pregatirea institutiei prezidentiale pentru predarea stafetei si ca se va intalni astazi, maine si vineri cu presedintele ales, Traian Basescu.
Premierul Adrian Nastase le-a cerut membrilor Cabinetului sa nu isi rezerve in aceasta perioada bilete de vacanta sau de concediu, precizand ca Guvernul isi va continua activitatea pana la incheierea mandatului, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe.
Puterea portocalie si-a continuat avansul in Europa de Est, cu victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale din Romania, comenteaza “Daily Telegraph“ in editia electronica de ieri.
Presedintele ales, Traian Basescu, a promis luni seara celor aproape 10.000 de simpatizanti stransi in Piata Constitutiei ca nu va rata pentru a doua oara sansa pe care electoratul a dat-o Opozitiei, dupa ce “Romania a ratat sansa in 1996-2000“.
Presedintia PD va deveni, in scurt timp, tinta unora dintre liderii democrati, dupa ce Traian Basescu va fi nevoit sa demisioneze si din functia de partid, ca urmare a alegerii sale in fruntea tarii.
Victoria lui Traian Basescu a aruncat in haos scena politica romaneasca. Avem Parlament, avem presedinte, dar nu avem Guvern. Mai exact, avem atatea Guverne incat riscam sa ajungem in situatia plodului ramas cu buricul netaiat din cauza prea multor moase.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a fost felicitat ieri pentru castigarea alegerilor, intr-o convorbire telefonica, de catre omologul sau american George W.
google-analytics.com