Cautare

45773 de rezultate pentru "cl" (3.92 secunde)
Vizita la Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a presedintelui Traian Basescu s-a incheiat cu laude pentru lucratorii din acest serviciu de informatii.
Vicepremierul Adriean Videanu a declarat ieri ca principalul obiectiv al Guvernului Tariceanu este eliminarea coruptiei, inclusiv in domeniul pe care il are in subordine, cel economic.
Impartirea posturilor de prefecti nu a fost inca definitivata. PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti.
Mihai Razvan Ungureanu, ministrul de Externe, a adresat un mesaj consulilor generali, consulilor si functionarilor consulari ai Romaniei in care le-a reamintit exigentele activitatii lor.
Brandusel Nichitean, fostul vicepresedinte al PD Suceava, vrea ca excluderea sa din partid sa fie anulata si sa fie numit in postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.
Mircea Geoana a declarat ieri ca, in opinia sa, structura de conducere a PSD trebuie reformata la Congresul din februarie, iar solutia ideala ar fi o conducere de tip colegial, in care sa existe un presedinte si un presedinte onorific.
La nici doua saptamini de la investirea guvernului, presedintele Traian Basescu redeschide spectaculos disputa privind formula guvenamentala si provocarea alegerilor anticipate.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a aruncat in aer scena politica, printr-o declaratie care i-a uimit si i-a lasat… aproape fara cuvinte pe membrii PUR.
Coalitia aflata acum la guvernare incearca sa-si puna oamenii in fruntea institutiilor descentralizate.
Presedintele Traian Basescu a participat ieri la lansarea oficiala a campaniei nationale de strangere de fonduri pentru ajutorarea populatiei afectate de cataclismul care a lovit Asia de Sud-Est, campanie initiata de compania McDonald’s Romania, sub patronajul presedintelui Romaniei si intitulata “Un Tsunami pe care-l putem opri“.
PSD ia in calcul posibilitatea sa voteze de partea Guvernului Tariceanu, in cazul declansarii procedurii privind alegerile anticipate, care prevede, in faza initiala, retragerea increderii in plenul Parlamentului.
“Partidul Umanist nu se va crampona de putere si nu va fi factorul care va declansa o criza politica in Romania“, a declarat joi seara presedintele PUR, Dan Voiculescu, la o emisiune a postului public de televiziune.
Guvernul a atribuit ieri majoritatea posturilor de prefecti. Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Noul prefect al judetului nostru este, prin ordonanta Guvernului Tariceanu, liberalul Danut Culetu, pana deunazi reprezentant al Aliantei in Consiliul Judetean Constanta.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a facut o sesizare adresata Curtii Constitutionale in vederea solutionarii unui pretins conflict juridic de natura constitutionala creat intre presedintele Romaniei si Camera Deputatilor.
Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a declarat sambata seara, la instalarea in functie a prefectului UDMR de Bistrita-Nasaud, ca situatii de tipul celei in care protagonist a fost PUR ar putea fi evitate, in conditiile in care coalitia aflata la guvernare ar avea un regulament de functionare.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a primit, sambata, la Cotroceni, o delegatie de consilieri din Congresul American, coordonati de Ron Asmus, director pentru Europa al “German Marshall Fund“ (GMF).
Instalarea noilor prefecti in majoritatea judetelor si in Capitala s-a facut sambata, cu tot cortegiul de declaratii si de angajamente din partea reprezentantilor Guvernului in teritoriu.
Presedintii PSD ai consiliilor judetene din tara se vor intalni astazi, la Bucuresti, pentru a stabili cai de actiune comune in perioada urmatoare in ceea ce priveste administratia locala, dar si in relatia cu noul Guvern, a anuntat ieri presedintele PSD si CJ Suceava, Gavril Marza.
google-analytics.com