Cautare

45769 de rezultate pentru "cl" (4.65 secunde)
Cei doi senatori si cinci deputati satmareni, "veterani” sau proaspat alesi in functiile respective, si-au primit ieri, in cadrul unei ceremonii desfasurate intr-o atmosfera destinsa la sediul Biroului Electoral de Circumscriptie nr.32, certificatele de parlamentari pentru noul mandat in Legislativul Romaniei.
De regula, politica este considerata o dama rea de musca, maestra in minciuni si compromisuri murdare.
Presedintele Organizatiei Judetene PUR Constanta, Andrian Mihei, nu isi va parasi actuala functie din cadrul partidului, in ciuda faptului ca a devenit parlamentar.
Guvernul Romaniei constata cu ingrijorare ca, fara a avea nici o dovada, anumiti reprezentanti ai PNL si PD continua sa transmita in presa nationala si internationala mesaje despre o presupusa fraudare a alegerilor din Romania, afirma purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe, intr-un comunicat dat publicitatii ieri.
Ministrul de Externe luxemburghez, Jean Asselborn, a declarat, dupa o intrevedere cu omologul sau roman, ca Romania si Bulgaria vor avea o evolutie comuna atat in privinta incheierii negocierilor de aderare, cat si a semnarii Tratatului cu UE.
In urma deciziei BEC, Prefectura Cluj va amplasa la fiecare sectie de votare din judet extrase din lege cu pedepsele pentru cetatenii care voteaza de mai multe ori.
Partidul Romania Mare sustine ca a decis ca in aceasta etapa a procesului electoral sa nu angajeze nici o colaborare politica si neaga in mod “categoric“ existenta unor negocieri in vederea asigurarii prezentei la guvernare.
Referendumul de duminica din Ungaria privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara granitelor tarii nu a avut rezultatul scontat de etnicii de aceasta nationalitate din Romania.
Umanistii sibieni au declarat ieri ca se dezic de colegii de la PSD Sibiu, unicul lucru care ii mai leaga fiind protocolul semnat la nivel national.
Desi PSD a demarat recent negocierile cu PUR si UDMR pentru asigurarea unei majoritati parlamentare si pentru alcatuirea noului Guvern, primind in aceste sens asigurari ferme de sprijin din partea umanistilor si a udemeristilor, liderii Aliantei PNL-PD continua sa creada ca ei se vor instala la putere.
Presedintele Ion Iliescu considera ca nu este obligatoriu ca Mircea Geoana sa fie prim-ministru, asa cum il nominalizase UN PSD+PUR.
Cu toate ca legea privind Politia comunitara a fost adoptata si publicata in Monitorul Oficial de mai bine de doua luni, infiintarea acestei structuri este inca incerta.
Potrivit Ordinului Ministrului Transporturilor nr.2232/6.12.2004, o parte din actiunile Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA vor fi cedate incepand cu anul viitor administratiei locale, respectiv Primariei si Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN APMC.
In data de 28 noiembrie, constantenii i-au desemnat, prin votul lor, pe cei care sa le reprezinte interesele in Parlamentul Romaniei.
PSD a incheiat ieri protocoale de colaborare si parteneriat politic cu opt formatiuni - Partidul Ecologist Roman, PUNR, Partidul Socialist Unit, Partidul Alianta Socialista, Partidul Noua Democratie, Partidul Mileniului III, precum si cu Federatia Agrostar si Patronatul Roman.
Conducerea Uniunii Civice Maghiare Covasna a arborat ieri-dimineata, la Sfantu Gheorghe, pe sediul cladirii filialei, un steag al CNS cu panglica neagra, protestand astfel fata de esecul referendumului privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara Ungariei.
Partidele politice, vama, justitia si Legislativul sunt percepute de romani ca fiind institutiile cele mai afectate de coruptie, potrivit Barometrului Global al Coruptiei, dat publicitatii ieri de Transparency International (TI) Romania.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
La una dintre ultimele sale intalniri cu ziaristii, presedintele Ion Iliescu a discutat cu presa despre ultimul sau mandat la Cotroceni, laudandu-se, printre altele, cu reusitele legate de integrarea in NATO, revigorarea economiei si a culturii.
google-analytics.com