Cautare

604 de rezultate pentru "ana cozma" (2.61 secunde)
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. ... Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti.
Amenintarea lui Tanasescu a venit pe fondul gratierii si revocarii gratierii fostului lider al minerilor, Miron Cozma.
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Miron Cozma: Regret ca nu l-am dat jos pe Ion Iliescu in 1991 Fostul lider al ortacilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat, intr-un interviu pentru Libertatea, ca regreta ca nu l-a dat jos pe Ion Iliescu, cu ocazia mineriadei din 1991.
Nu-mi dau seama de ce judecatorii din Craiova au tinut sa-l puna in libertate pe Miron Cozma tocmai in ziua de 14 iunie, cand se implineau cincisprezece ani de la invazia minerilor in Bucuresti.
Nu-mi dau seama de ce judecatorii din Craiova au tinut sa-l puna in libertate pe Miron Cozma tocmai in ziua de 14 iunie, cand se implineau cincisprezece ani de la invazia minerilor in Bucuresti.
- aceasta este intrebarea Pentru ca tot vorbim despre societatea civila, trebuie sa mentionam si implicarea acesteia in relansarea gratierii lui Miron Cozma in actualitate.
Miron Cozma l-a acuzat in cursul zilei de vineri pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ca ar fi vinovat de venirea minerilor la Bucuresti, in data de 13 iunie 1990.
Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a dat, prin intermediul avocatilor sai, statul roman in judecata, fiind nemultumit de modul in care justitia romana a gasit de cuviinta sa gestioneze dosarul sau.
Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, face o declaratie iesita din comun pentru Inpolitics, anume ca actualul presedinte i-a pus la dispozitie trenuri pentru a aduce ortacii la Bucuresti, in timpul uneia dintre mineriade.
Intr-un moment in care se vorbeste exasperant de mult despre stabilitate politica, Ion Iliescu gaseste de cuviinta sa-si incheie cariera de presedinte al romanilor cu gratierea capeteniei tuturor mineriadelor, Miron Cozma.
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat duminica, la Petrila, ca va contesta interdictiile impuse ca urmare a condamnarii sale, acelea de a alege si de a fi ales, si ca intentioneaza sa candideze la presedintie.
Abia iesit din puscarie, Miron Cozma a acaparat toata suflarea publicisticii romanesti. ... De ce sa ne mai miram ca, in aceste conditii, Cozma jubileaza?
Potrivit rechizitoriului, George Copos - patron al echipei Rapid, actionar la firmele Ana Electronic, Ana Group, Ana Hotels, Ana Pan, Ana Teleferic, Ana International, Ana Imep si Switel Corporation - este acuzat de o frauda de peste un milion de euro.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, vrea sa isi lanseze noul partid - Partidul Muncitorilor - dupa finalizarea alegerilor prezidentiale. ... Miron Cozma a precizat, in exclusivitate pentru Inpolitics, ca lucreaza la constituirea noului partid de aproximativ jumatate de an.
Protagonist este Miron Cozma. Victima a propriilor neispraviri, Cozma pare sa treaca azi prin chinuri reale, pe care, chiar daca se straduieste sa ni le vare-n ochi cu aceeasi neconvingatoare insistenta, cei mai multi le privesc cu scepticism.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu. Concurenta lui Smiley la Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu are 16 ani, este din Chisinau.
google-analytics.com