Cautare

45773 de rezultate pentru "cl" (4.12 secunde)
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Liderii Opozitiei din judetul Olt au pregatit marti o surpriza de proportii reprezentantilor Uniunii Nationale PSD+PUR.
Biroul Permanent al Senatului este compus din presedintele Senatului, care este ales la inceputul legislaturii pe toata durata mandatului, patru vicepresedinti, patru secretari si doi chestori, acestia din urma fiind desemnati la inceputul fiecarei sesiuni.
Petre Roman, fost sef pe linie de partid si Guvern al lui Traian Basescu, crede ca acesta este in stare sa se adapteze statutului de presedinte al Romaniei si ca poate provoca schimbarea pe care a promis-o.
Liderii judeteni ai PSD^PUR se cearta intre ei de la banii pentru campania electorala.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. Disperarea il face sa greseasca din nou.
Liderul PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri ca nu-si doreste foarte tare postul de prim-ministru in cadrul unei viitoare guvernari.
Posibilitatea declansarii alegerilor anticipate in cazul in care guvernul proiectat de Alianta D.A. PNL-PD nu va trece de Parlament, expusa ferm de presedintele ales, Traian Basescu, a starnit panica in randul partidelor mici, UDMR si PUR, ca nu vor mai trece pragul electoral.
Theodor Stolojan (foto), Andrei Plesu, Adriana Saftoiu si Vasile Blaga vor fi consilieri prezidentiali ai presedintelui Traian Basescu. Alaturi de ei, tot consilier prezidential va fi si Claudiu Saftoiu, sotul Adrianei Saftoiu.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia.
Deputatii alesi la 28 noiembrie au intrat in “legalitate“. Plenul Camerei a validat ieri, cu unanimitate de voturi, mandatele celor 332 de deputati alesi la alegerile parlamentare.
Tanasescu ameninta cu demisia Ministrul Finantelor, Mihai Tanasescu, a amenintat ieri ca va demisiona din PSD daca la conducerea partidului vine Ion Iliescu.
Ocuparea fotoliului de succesor al lui Basescu la Primaria Generala a Capitalei, in urma alegerilor ce vor fi organizate peste cateva luni, scoate in evidenta inerentele rivalitati dintre liberalii si democratii bucuresteni, PNL grabindu-se sa-l propuna pe viceprimarul Ludovic Orban pentru candidatura interna a Aliantei D.A.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, i-a solicitat presedintelui ales al Romaniei, Traian Basescu, si viitoarei majoritati parlamentare sa promoveze o lege a lustratiei, prin care sa fie inlaturate din toate functiile publice de conducere acele persoane care au facut parte din nomenclatura comunisto-securista de pana in decembrie 1989.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
La sediul PSD se lucreaza, de la sfirsitul saptaminii trecute, ca in fabrica.
Aflat pe punctul de a primi si un sut in PUR (dupa ce UDMR-ul i-a intors deja dosul), PSD descopera deliciile lecturarii Constitutiei ignorate atata vreme.
Conducerea PNTCD la nivel de municipiu Constanta a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca doreste sa infiinteze noi organizatii, si de asemenea, sa asimileze in cadrul partidului formatiuni politice marunte, cum sunt URR, AP, PNDC sau APCD.
Dupa ce zilele trecute ministrul Finantelor si fostul sef al organizatiei judetene Hunedoara a PSD, Mihai Tanasescu, a declarat ca va demisiona din partid daca in fruntea PSD se va intoarce Ion Iliescu, inca un membru al filialei locale a anuntat ca va face acelasi lucru.
Partidul Umanist din Romania (PUR) a anuntat ieri, prin liderul sau, Dan Voiculescu, ca nu a luat inca o decizie privind sprijinul pentru un viitor Guvern al Aliantei D.A.
google-analytics.com