Cautare

1458 de rezultate pentru "daniliuc tudor tudora" (2.53 secunde)
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. ... Vadim Tudor:
Cine era Tudor Vladimirescu- Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor! Conducatorul miscarii revolutionare din 1821, Tudor Vladimirescu, s-a nascut pe la 1780 in satul Vladimiri (judetul Gorj), dintr-o familie de mosneni.
Tudora Marinela Duna din Draganesti, Olt, participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea MTR. ... Banii din vanzarea gentilor create de Oana Ciufu si din vanzarea icoanelor pe lemn ajung la copiii bolnavi de cancer!", ne-a spus Tudora Marinela Duna.
Tudor Vornicu - un excelent om de televiziune (Autor: Razvan Moceanu) Marti, 2 aprilie 2019, s-au implinit 30 de ani de la trecerea la cele vesnice a lui Tudor Vornicu, gazetar, comentator sportiv la radio si remarcabil realizator de programe TV.
Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... - Eu inteleg sa fim deposedati in acest joc de minge prin alunecare, dar nu prin "dare la glezna" Constantin Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Tudor Marcu: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor:
AmosNews / Vadim Tudor s-a dus / Autor: Stelian TANASE Cu Vadin Tudor moare o epoca. ... Vadim Tudor a reprezentat destul de exact latura propagandist-securista e vechiului regim.
Printre cei care au participat la sedinta s-au numarat Ioan Toma, directorul Directiei Agricole si pentru Dezvoltare Rurala, Mircea Vucovici, inginer sef la Sistemul de Gospodarire a Apelor, Constantin Manolache, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, Florin Asaftei, directorul filialei judetene a Societatii Nationale "Imbunatatiri Funciare ", Tamara Ciofu, directorul Directiei de Sanatate Publica, Eugen Arama, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Corneliu Daniliuc, comisarul sef al Garzii de Mediu, Radu Stroici, inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca.
Un pensionar va fi contracandidatul presedintelui PSD, Mircea Geoana, din partea PNG-CD, pe Colegiul 5 Senat Dabuleni-Segarcea, in timp ce directorul de marketing al Filarmonicii "Oltenia" Craiova, Gheorghe Daniliuc, va candida din partea PNG-CD pe Colegiul 1 Camera Deputatilor Craiova.
Gheorghe Maga, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP), Paul Mustiata, director executiv adjunct al DGFP, Constantin Manolache, inspectorul scolar general, Ioan Toma, directorul Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR), Dana Petrariu, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National, Corneliu Daniliuc, comisarul sef al Garzii de Mediu, l-au informat pe prefect in ultimele doua saptamini ca sint dispusi sa plece din posturile pe care le detin, dar nici unul dintre acestia nu au parasit efectiv birourile de directori.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. ... Vadim Tudor arunca in aer PPRM. ... Vadim Tudor spune ca Anghel Stanciu si liderul partidului, Corneliu Ciontu, au avut o "tentativa de puci", insa actiunile presedintelui de onoare si ale "juntei" sale arata tot la fel.
Consiliul National al Partidului Romania Mare, reunit la sfirsitul saptaminii trecute, a hotarit ca liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, sa devina presedinte onorific iar noul presedinte sa fie Corneliu Ciontu.
Astfel, la Casa Judeteana de Pensii ziua a inceput printr-o pacaleala pe care a facut-o insasi directoarea institutiei, Tudora Craciun pentru doua directoare din institutie pe care le-a chemat de urgenta in birou, in acest fel intrerupandu-le activitatea.
"Am depus o cerere la CJ pentru a ni se mai aloca 460.000 de lei conform contractului pentru plombari, pentru a putea intra de saptamana viitoare si pe drumul Joldesti-Tudora, limita de judet, care se prezinta intr-o stare jalnica", a mentionat Romeo Caciuc, adaugand ca au mai ramas de plombat drumul Flamanzi-Prajeni, cel de la Gulioaia si cel din Tudora.
- Supt aceasta piatra odihnesc oasele robii lui Dumnezeu Chirca, Stan, Dragomir, Safta, Dumitrasco, Petco, Gheorghe, Tudorachi, Dobre, Maria, Tudora, Voica, Maria, Tudora, Stan, Pena, Matei, Radu, Ancuta, Dumitru, Dobre, Zamfira, Ivan, Zaharia si Pavel Sursa:
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
Corneliu Vadim Tudor s-a intors in uralele aplaudacilor sai in fruntea formatiunii politice pe care a fondat-o, invocand necesitatea salvarii partidului de actiunile “impostorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, vanduti PSD.
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... Tudor Giurgiu Un etaj mai jos (Romania â€" Franta - Suedia -Germania) Producator: ... Radu Muntean Cel mai bun regizor (lungmetraj) Dan Chisu - Bucuresti Non-Stop Tudor Giurgiu - De ce eu?
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... Prof dr Tudor precizeaza:
google-analytics.com