Cautare

45773 de rezultate pentru "cl" (1.51 secunde)
Joi, 23 decembrie a.c., consilierii locali municipali s-au intrunit intr-o sedinta pe a carei ordine de zi s-a aflat un numar de 104 proiecte de hotarari.
George Copos, desemnat ministru de stat pentru coordonarea mediului de afaceri si a IMM-urilor, a declarat ieri ca, in momentul in care a hotarat sa intre in politica, a luat decizia de a se retrage din toate activitatile pe care le-a avut inainte de 2004, respectiv afaceri si fotbal.
Presedintele Traian Basescu se declara cel mai exigent cenzor al Guvernului Tariceanu. El crede ca noua echipa guvernamentala va reusi sa restabileasca increderea in clasa politica.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Gheorghe Flutur, nominalizat pentru functia de ministru al Agriculturii, a anuntat ca in timpul mandatului sau vor fi reduse accizele la motorina si va fi aplicata subventia pe produs.
Comisiile parlamentare de specialitate au avizat favorabil cu 34 de voturi pentru si doua abtineri candidatura lui Adriean Videanu (PD), propus pentru functia de ministru de stat fara portofoliu, insarcinat cu coordonarea activitatilor economice.
Investirea Guvernului propus de premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu a fost intarziata aseara cu mai bine de o ora. Vina a apartinut in buna masura deputatilor, care s-au strans cu greu, in propria sedinta, programata pentru pranz, pentru a abilita Guvernul sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare.
Regele Mihai I considera ca anul care se incheie a fost unul extrem de important pentru Romania. In mesajul adresat cu ocazia Anului Nou, Mihai I apreciaza progresele facute prin faptul ca tara noastra a devenit membru deplin al NATO si ca a incheiat negocierile cu Uniunea Europeana.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrii sai au depus ieri juramantul de credinta si s-au instalat in fotoliile rezervate prin votul de investitura dat, marti seara, de Parlamentul Romaniei.
Senatorul de Mures Gyorgy Frunda a afirmat ca UDMR insista pe ideea de reprezentare proportionala a etnicilor maghiari in conducerea unor institutii descentralizate.
Adoptiile internationale au fost reluate de la 1 ianuarie, cand a intrat in vigoare Legea nr. 273 privind regimul juridic al adoptiei.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri ca noul purtator de cuvant al Guvernului este Oana Marinescu, fost consilier de presa la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.
Senatorul PD Maria Petre a afirmat ca una dintre prioritatile pentru urmatoarea sesiune parlamentara va fi punerea in dezbaterea Senatului a masurilor fiscale adoptate de Guvernul Tariceanu.
Desi liderii Aliantei PNL-PD, PUR si UDMR au decis, la sfarsitul anului, ca numirea prefectilor sa se faca pana la 10 ianuarie, partidele aflate la guvernare au inceput deja sa emita pretentii in unele judete.
Adrian Vlad Casunean, liderul PSD Covasna, a declarat ieri ca sustine punctul de vedere al organizatiilor judetene PNL si PD, care au anuntat ca, in cazul in care Guvernul va numi prefect maghiar in judet, va da in judecata statul roman pentru incalcarea drepturilor omului.
Fostul prefect de Hunedoara Aurelian Serafinceanu a demisionat din PSD dupa ce a preluat presedintia Fundatiei Crestine Sfanta Maria, care se ocupa de actiuni de caritate.
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
Directia pentru comunicare, presa si relatii publice a Camerei Deputatilor a transmis ieri un comunicat de presa prin care incearca sa explice situatia mobilierului transferat de la Guvernul Romaniei la Camera Deputatilor.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, sustine ca una dintre prioritatile actualei legislaturi vizeaza intarirea rolului Parlamentului ca unica putere legislativa si ca factor de control al activitatii Guvernului.
google-analytics.com