Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (3.17 secunde)
Manualul pentru interventii in caz de urgenta realizat la sugestia Institutiei Prefectului, in colaborare cu Inspectoratul Regional pentru Situatii de Urgenta Dobrogea si Inspectoratul Judetean de Constructii incepe sa prinda contur.
În ultimii trei ani, nici un caz de evaziune fiscala înregistrat în Dolj nu s-a soldat cu trimiterea în judecata a celor acuzati, a dezvaluit ieri directorul executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Ioan Filipescu.
De aceea, trebuie adoptate strategii pentru riscurile catastrofale si sa existe programe de asistenta în caz de risc, precum si asigurari în agricultura", a precizat Blarel.  Schimbarea guvernelor, o problema Oficialii straini participanti la forum au avut o parere aproape unanima în ceea ce priveste faptul ca instabilitatea politica întârzie deciziile importante legate de agricultura.
(In treacat fie spus, conform Observatorului European al Industriei de Telefonie Mobila, romanii vorbesc, in medie, la telefon doua ore pe luna) Sa zicem, insa, ca procurorii nu au inregistrat doar telefoanele lui Diaconescu, ci si ale altor persoane implicate in caz.
Desi pensionati pe caz de boala, 77 de craioveni sunt de negasit la domiciliu de catre organele de control. ... In urma cu cateva luni, s-au dispus controale in toata tara, fiind verificati la domiciliu pensionarii pe caz de boala care cerusera plata pensiei prin cont bancar (pe card).
Insa, atentie mare in acest caz. ... De asemenea, in acest caz va trebui sa platiti dumneavoastra toate taxele, impozitele, dar si amenzile in locul proprietarului de drept al masinii.
In caz contrar, un webdesigner te poate ajuta contra unui tarif care incepe de la 300 pana la 1.000 de euro, pentru un site "la cheie". ... In acest caz, tarifele variaza de la domeniu la domeniu, sunt lunare, anuale sau pe viata.
In caz contrar, iti da doar 60%. ... In caz contrar tot ce trebuie sa faci este sa fii atent la conditiile de finantare! ... In primul caz, daca nu ai cunostinte de contabilitate si nu esti as la intocmit avize, atunci mai bine apelezi la o firma specializata.
in nici un caz prin mintea mea. ... In niciun caz nu ma considera un obiect de adorare romantica (cine naiba ar fi facut-o?), totusi am izbutit s-o ametesc prin vorbe in asemenea masura, incat a fost de acord sa-mi ofere o sansa.
0740.338.705 0746.227.896 0726.881.491 Caz 1. ... Caz 2. ... Caz 3. ... Caz 4. S.C. in varsta de 14 ani diagnosticata cu oculorinita alergica cu periodicitate primavara-toamna prezinta simptomele:
Unul dintre motivele pentru care Ponta s-ar fi grabit sa-si imparta Procuratura cu Basescu Scandalos Graba lui Victor Ponta de a face propuneri pentru sefia Parchetelor prin intelegere cu Traian Basescu nu ar fi straina de interese directe ale premierului in acest caz, afirma surse politice.
Cum reactionezi la banuieli Daca ti se pare ca recunosti unul dintre semnele de mai sus, nu trebuie in nici un caz sa devii paranoic si suspicios peste masura.
In plus, fiecare caz are caracteristicile lui. ... In caz de febra trebuie anuntat medicul" - Ce altceva mai trebuie sa stie pacientii?
Iuliana Avadanei, la Medireflex Caz 1. ... Caz 2. ... Caz 3. ... Caz 4. S.C. in varsta de 14 ani diagnosticata cu oculorinita alergica cu periodicitate primavara-toamna prezinta simptomele:
Magda Marincovici si Dan Constantin) Primul caz de Ebola a aparut in Spania, ceea ce anunta inceperea raspandirii groaznicei boli in Europa.
In acest caz au fost efectuate 35 de perchezitii domiciliare pe raza judetelor Hunedoara, Olt si in municipiul Drobeta Turnu Severin. ... Si primarul localitatii Brastavatu, Ionel Mantea, a fost luat prin surprindere de acest caz: "De dimineata am auzit de acest caz. ... Cercetarile continua in acest caz.
Sau poate o fi vreun caz ciudat ca la scrutinul de la locale, cum s-a intamplat cu George Mandila, candidatul PNG la Primarie, pe care chiar nici rudele nu l-au votat.
In orice caz, vreau sa ii multumesc ca a asigurat, in ultima perioada, interimatul intr-o maniera confortabila pentru toata lumea. ... In orice caz, eu nu pornesc cu idei preconcepute.
Nu vreau ca aceasta examinare caz cu caz sa fie facuta de Guvern, care ar fi subiectiv. ... Calin Popescu-Tariceanu a precizat ca in acest caz trebuie analizate doua aspecte.
Poate fi un plus din punct de vedere relational, dar in nici un caz nu va influenta categoric.
google-analytics.com