Cautare

4440 de rezultate pentru "caz" (3.04 secunde)
Care sunt cele mai afectate si cele mai sigure cartiere din Bucuresti in caz de cutremur - ce se intampla daca stai in Pantelimon, Militari, Baneasa sau Drumul Sarii.
Intr-un caz este nevoie obligatoriu sa pui ipoteca pe imobilul pe care il cumperi. In al doilea caz, poti ipoteca o proprietate pe care o detii, ori un tert, membru al familiei, poate pune ipoteca pe ce detine, in favoarea bancii.
Un act normativ aparut saptamana trecuta arata ca toti pensionarii pe caz de boala vor fi verificati in Capitala, pana in toamna anului viitor.
Fata de anii anteriori, cand apareau pensionari pe caz de boala pe banda rulanta, din 2011 s-a inchis "robinetul" ... In functie de afectiuni, pensionarii pe caz de boala sunt supusi revizuirii la anumite intervale de timp.
Asta am facut, la Leeds, practic asta faceam, operam, consultam, stateam foarte aproape de spital si ma duceam la orice ora, operam orice caz. ... Operam, consultam, cam asta faceam zilnic, operam orice caz, spune medicul.
65% din 282 = 183 mandate •In caz de paritate: ... ■In caz de paritate, fata de situatia din 2008, PSD ar pierde 71 mandate in timp ce PNL ar pierde doar 4 mandate.
Recunosc faptul ca am fost mirat de gestul administrativ al prefectului, iar dupa o serie de alte informari am aflat ca inclusiv comisia trimisa sa evalueze starea de sanatate a primarului Valerian Todita a apreciat ca infirmitatea acestuia nu afecteaza actul de gindire si logica acestuia, fapt care ar fi dus, in caz contrar, la impunerea unei masuri precum cea luata acum de prefect.
Un prim caz s-a petrecut intr-o noapte, la o data neprecizata din 1989, in apropiere de Aktash, regiunea Altai, la granita ruso-chineza. ... Un alt caz straniu s-a petrecut, tot la o data neprecizata din 1989, la Riabinsk, regiunea Iaroslavl.
In acest timp, el a inregistrat sute de noi rapoarte de caz OZN. ... Un prim caz. ... Un al doilea caz s-a petrecut in apropiere de Pittsburg, Kansas, la sfarsitul lunii iulie sau la inceputul lunii august 1975.
In acest caz, este important sa tinem minte si sa informam medicul in care parte, initial, a aparut voalul, deoarece, in timp, el poate creste si ocupa intreg cimpul vizual. ... Numaidecit adresati-va la medic in caz ca ati observat:
Mandatul primarului poate fi prelungit, prin lege organica, in caz de razboi, calamitate naturala, dezastru sau sinistru deosebit de grav.
In acest caz dobanda anuala efectiva este de 18,35%, tot la Raiffeisen Bank. ... In acest caz, creditul ar fi fost contractat la Banca Carpatica. ... In acest caz a fost luata in calcul cea mai mare DAE.
Reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj si cei ai Politiei Comunitare verifica la domiciliu pensionarii pe caz de boala care isi ridica pensiile prin cont bancar. ... "Politia pensiilor" a inceput si in Craiova verificarea pensionarilor pe motive de invaliditate, adica pe caz de boala.
Mentionam ca, in cazul in care familiile victimelor vor avea pretentii la despagubiri morale acestea vor fi platite de compania de asigurari unde Serban Huidu avea RCA, in acest caz Astra.
Gutuia este foarte bogata in vitamina C In caz de anemie si pentru fortificarea organismului este recomandata tinctura de gutui.
FARCAS) (Continuare) Inconjurat de omuletii gri Un caz de tip "rapire" a fost raportat de o persoana care, in mod repetat, in timp ce dormea cu sotia sa, s-a trezit paralizat si inconjurat de fiinte de tipul omuletilor gri.
- Membrii de partid care devin inculpati in dosare de coruptie (la punerea in miscare a actiunii penale) isi pierd, dupa caz, functia de membru al Guvernului sau de conducere din Parlamentului Romaniei. ... In acest caz, cetateanul e scos de sub urmarire penala.
Bulgara este prima tara europeana, din acest sezon, unde s-a semnalat un caz de infectie prin virusul West Nile. ... Un al doilea caz a fost raportat, la sfarsitul lunii iulile, in Lombardia, in nord-estul Italiei. Aici este primul caz semnalat din septembrie 2014.
- Bacau (3 cazuri) - Bihor (1 caz) - Constanta (3 cazuri) - Dambovita (2 cazuri) - Giurgiu (1 caz) - Mehedinti (1 caz) - Neamt (2 cazuri) - Olt (2 cazuri) - Sibiu (3 caz) - Vaslui (1 caz) Cazuri sporadice inseamna cazuri care nu pot fi legate intre ele in numar de minimum 3.
- Bacau (3 cazuri) - Bihor (1 caz) - Constanta (3 cazuri) - Dambovita (2 cazuri) - Giurgiu (1 caz) - Mehedinti (1 caz) - Neamt(2 cazuri) - Olt (2 cazuri) - Sibiu (3 caz) - Vaslui (1 caz) Cazuri sporadice inseamna cazuri care nu pot fi legate intre ele in numar ce minimum trei.
google-analytics.com