Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa!

Este situat pe Strada Nerva Traian, nr. 7, bl. M66, sc. A, ap. 20
sector 3, Bucuresti
(021) 327.20.61
Luni-Vineri: 08.00 - 16.00
Pentru informatii
0740.338.705
0746.227.896
0726.881.491 Email: [email protected]

Cazuri de afectiuni oftalmologice tratate de dr. Iuliana Avadanei, la Medireflex

Caz 1. A.I. in varsta de 21 ani se prezinta la cabinet cu urmatoarele simptome : hiperemie conjunctivala,durere si edem,cu jena oculara,usturimi si lacrimare senzatie de corp strain in ochi,dureri de cap accentuate de stimuli luminosi.
Remediul homeopat indicat a fost Aconitum napellus .De asemenea pacientul a urmat 7 sedinte de acupunctura pentru normalizarea circulatiei Qi si Xue in regiunea ochilor ( IG1,V2,V67,TR3,VB1). Diagnosticul oftalmologic a fost de conjunctivita acuta,dupa expunere la vant.

Caz 2. F.G. in varsta de 45 ani prezinta simptome declansate de un proces de surmenaj intelectual survenit dupa solicitarea ochilor ore indelungate la calculator ; ochii durerosi transpiratii in regiunea capului la cel mai mic efort fizic sau intelectual,iritatie si lacrimare abundenta continua,ameliorate prin aplicare de comprese calde. De asemenea avea prezente si tulburari de concentrare si irascibilitate.Tratamentul a urmarit echilibrarea mentala,emotionala si fizica prin reflexoterapie( zona reflexa de cap, ochi,suprarenala, coloana vertebrala) combinata cu tratament homeopat constand din administrarea remediului Calcarea Carbonica. Starea pacientului s-a imbunatatit considerabil.

Caz 3. B.T.in varsta de 37 ani prezinta emotii intense declansate de orice situatie noua aparuta,cu tremuraturi membre superioare,diplopie(vedere dubla),vertij,acomodarea ochilor facandu-se lent si cu dificultate.De asemenea durerile de cap sunt intense si accentuate de stres.Ochii ii simte ca si cum ar fi loviti si sub presiune. Remediul homeopat administrat a fost Gelsemium Sempervirens, combinat cu gemoterapie: Salix alba,Tilia tomentosa cu rezultate foarte bune pe patologia descrisa.

Caz 4. S.C. in varsta de 14 ani diagnosticata cu oculorinita alergica cu periodicitate primavara-toamna prezinta simptomele: stranut agravat in aer liber,secretie nazala neiritanta de culoare galben -verzuie, lacrimare abundenta accentuata intr-o camera calda, problemele inflamatorii creaza pacientei stare de discomfort si irascibilitate atenuate de plimbari in aer liber.Remediul homeopat administrat a fost Pulsatilla nigricans si gemoterapie cu Ribes nigrum remediindu-se problemele pacientei.

Tratamentele alternative in cazul afectiunilor oftalmologice se aplica oricarui pacient care prezinta simptome (exprimarea bolii),schema de terapie fiind individualizata in functie de descrierea pacientului si de semnele obiective pe care le constata medicul in timpul examinarii.
Centrul de sanatate Medireflex
Dr.Iuliana Avadanei