Cautare

617 de rezultate pentru "body mind spirit" (2.59 secunde)
Acesta va putea opri femeile care mananca din cauza starii de spirit in care se afla. Lenjeria inteligenta masoara starea de spirit in functie de bataile inimii si respiratie si alerteaza purtatoarea daca nivelul de stres creste.
Eu nu sunt in campanie electorala, asa ca, va rog dati-mi voie sa vorbesc mai mult despre Bucuresti A creat o stare de spirit, in care speranta si certitudinea s-au imbinat Ce simt eu la 63 de ani?
Toti cei care au facut asta au castigat acest spirit al libertatii in universitate. ... Merita sa pastram acest spirit al victoriei permanente si al rezistentei permanente.
- De la primul copil am incercat sa-mi cultiv o stare de spirit care sa fie lipsita de stres, de anxietate.
Multi psihologi o clasifica drept un sentiment care dureaza, adica long lasting si care se transforma intr-o stare de spirit, o atitudine. ... Nu stiu multe despre el dar a fost un barbat frumos si un spirit creator.
este locul unde s-a nascut cartea ca recipient universal de purtator de idei si de cultura, de memorie si de spirit critic.
Spirit antreprenorial, numarul 8 nu intra intr-o relatie in care nu gaseste o competitie. ... Numarul 8, spirit antreprenorial, este compatibil cu firea hotarata a numarului 2, atat din punct de vedere romantic, cat si ca partener de afaceri.
Trecerea la orarul de iarna scade riscul cancerului la san, creste calitatea somnului si ajuta starea de spirit, potrivit unor studii realizate de prestigioase institutii medicale. ... Poate parea surprinzator, dar starea de spirit se poate imbunatati datorita faptului ca in perioada rece avem parte de mai putina lumina.
De altfel, oamenii de stiinta au studiat efectele muzicii asupra psihicului uman si au descoperit ca sunetele ne pot influenta starea de spirit.
Dar, iata ca, atunci cand adversarii nostrii politici ne inoculau sentimentul sa nu mai speram mare lucru de la viata noastra sociala, starea de spirit pe care o au romanii in urma unui top intocmit de Eurostat (Topul fericirii in Europa, Mediafax, 19.03/2015) arata ca sunt destul de multumiti de situatia actuala.
4.Modificari ale dispozitiei O stare de spirit proasta sau depresia pot fi cauzate de nivelul scazut de testosteron.
Evenimentele recente au demonstrat ca, in conditii dificile, romanii dau dovada de un puternic spirit al solidaritatii sociale. ... Este cazul ca resursele financiare ale statului sa fie alocate cu chibzuinta, in spirit de totala transparenta si dialog cu toti factorii implicati.
a hoinarit dintr-un spirit de curiozitate si pozitivism periplul prin lume, motivat, il poarta pe urmele lui Erich von Daniken pana in Machu Picchu, descoperind lucruri care, la un moment dat, te inspaimanta prin lipsa raspunsurilor pe care le cauta intr-o serie de fapte.
A fost nu numai un mare spirit, ci si un spirit bun. A fost un papa sportiv, deschis spre tineret, spre muzica si arta moderna.
Realitatea este ca, in afara produsului finit ce apare zilnic pe tarabe si in birourile abonatilor, Replica reprezinta si o stare de spirit, intotdeauna calda, intotdeauna primitoare, intotdeauna tanara...
Profetind, intr-un interviu aparut in prestigioasa revista "Magazin istoric", ca drumul Romaniei pana la adevarata recunoastere internationala a valorilor sale va fi foarte lung, intrucat la noi nu exista inca un entuziasm national, o stare de spirit generala pentru Romania, N.
Prin natura meseriei ne intilnim de multe ori cu probleme care tin de vechi frustrari sau de un anumit exagerat spirit critic al celor care ni le semnaleaza... ... Nu e doar un slogan, ci o stare de spirit.
Credibilitatea sondajelor de opinie - pe muchie de cutit In contrast cu starea de spirit constatata chiar si in ultimul periplu electoral efectuat de Ion Iliescu, un nou sondaj, realizat de IRECSON, ne asigura ca intentiile de vot favorizeaza net atat Uniunea PSD+PUR (creditata cu 41,5 la suta spre deosebire de Alianta "D.A.”, beneficiara a doar 30,4 procente) cat si pe Adrian Nastase - despre care se afirma ca ar obtine un scor de 41,11 fata de principalul sau contracandidat, Traian Basescu, preferat de doar 27,9% dintre votantii chestionati.
Situatie albastra Tanasescu a mai mentionat si faptul ca este necesara o reforma a PSD, pentru a promova un nou tip de politica social-democrata, inclusiv prin aducerea de oameni noi. De altfel, el a dat glas unei stari de spirit din partid, aparuta dupa ce Nastase a pierdut prezidentialele.
Era un spirit de gluma, desigur. Liberalii asteapta la colt sa-si puna proprii oameni, care de ani de zile asteapta sa le fie recunoscute meritele si munca...
google-analytics.com