Cautare

617 de rezultate pentru "body mind spirit" (5.72 secunde)
Lucrez de cativa ani cu aparatul X-Body si cred ca este antrenamentul secolului XXI! In doar 20 de minute veti antrena noua grupe de muschi, exercitiu echivalent a sase ore in sala de fitness.
Prima sedinta de remodelare corporala include diagnosticare si se lucreaza cu un aparat performant pe piata la ora actuala, Sculptor Body Health.
dorinta mea de a transpune in literatura ideea de body positivity si iubire de sine ca solutii, cel putin partiale, la situatiile ori crizele prin care trec personajele mele.
Tot la televizoarele noastre care cu gernerozitate ne furnizeaza stiri, reportaje etc, vedem emisiuni lacrimogene, sau d-alea de-ti sta mintea-n loc, in care intimitatea omului este calcata in picioare de mana cu body-guarzii unei X firme...
In Transilvania PSD-ul nu a reusit sa castige, a continuat insa sa castige in zonele mai sarace, cu un spirit comunitar mai slab, cu un electorat mult mai dependent si mai imbatranit, in Moldova si in sudul tarii. ... In Transilvania, exista un spirit comunitar mai puternic.
Dupa cateva minute de stupoare, prefectul Danut Culetu a abordat acelasi rol impaciuitor pe care il afiseaza intotdeauna, atragandu-i atentia vicepresedintelui pesedist al CJC ca are "o stare de spirit total nepotrivita cu momentul ales" si sa-si rezolve "frustrarile personale" in alt mod.
Aici multa lume afirma ca s-a intalnit cu o fiinta numita Fata Padurii, un spirit feminin care bantuie padurile noaptea si care produce mult rau, atat fizic cat si psihic, in special barbatilor.
Totusi, starile tale de spirit ii pot deranja pe ceilalti daca te implici prea mult in viata lor. ... Dupa ce ati salvat starea de spirit pozitiva, veti petrece aceasta zi pur si simplu de neuitat.
Un spirit liber, vesnic curioasa si prietenoasa, femeia Varsator are un farmec enigmatic, care isi doreste un partener romantic si intelectual. ... Femeia Gemeni are un spirit si o inima generoasa.
Iudeofobia a fost pentru germani o auto-indusa stare de spirit patologica. ... Iar ratiunile fortei de iradiere a acestei stari de spirit par si astazi greu de patruns.
"Pe Elena Udrea am admirat-o intotdeauna ca avand un spirit patrunzator si stiu ca a facut aprofundate studii juridice la o faimoasa universitate europeana si de aceea o urmaresc cu foarte mare atentie".
"S-a terminat perioada de visare, de a sta cu fata la trecut. E nevoie de un spirit pragmatic, de un spirit de a privi spre viitor", a spus Radulescu.
Am trecut pe partea unde era numai unul, care statea linistit, isi cauta ceva hrana acolo, si, cand m-am apropiat la circa trei metri de el, s-a ridicat in doua picioare, a scos un sunet si am avut taria de spirit sa ma dau cativa pasi inapoi, dar a apucat sa ma stearga.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca statul roman este reflectia unui spirit extrem de politizat, fiind remarcata mai degraba nevoia impartii puterii, decat aceea de reformare a statului.
Sondajele reflecta starea de spirit a oamenilor", a afirmat el. Intrebat de jurnalisti daca PSD va contesta rezultatul alegerilor, Iliescu a raspuns:
"Preda este un spirit independent" "Cristian Preda este un intelectual intrat in PD-L de prea putin timp pentru a fi inregimentat politic. ... Are un spirit mai mare de independenta.
A fost un spirit de gluma... Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, sustine ca exprimarea sa din inregistrarea audio postata pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu a fost "un spirit de gluma" la adresa presedintelui partidului, Mircea Geoana.
"Dorim sa va aducem - asemenea tuturor fiilor patriei - cel mai fierbinte omagiu si sa va exprimam cele mai profunde sentimente de stima, pretuire si recunostinta, de inalta cinstire pentru indelungata si eroica dumneavoastra activitate in randurile gloriosului nostru partid comunist, in lupta plina de abnegatie, desfasurata cu fermitate si spirit revolutionar in marile batalii de clasa, antifasciste si antirazboinice, pentru cauza celor multi, pentru binele si fericirea tarii, pentru victoria revolutiei si constructiei socialiste in patria noastra si inaltarea Romaniei pe culmi tot mai luminoase de progres si civilizatie", i se adresau tovarasii, in cor, cu ocazia aceluiasi eveniment.
S-a creat un spirit extraordinar de solidaritate. Dincolo de orice sursa de nemultumire, de procese legate de globalizare, fenomen care adanceste anumite discrepante, calea anarhiei si a terorismului nu este calea rezolvarii problemei, ci din contra.
Adrian Vasilescu) • Sociologii testeaza, de cateva ori pe an, starea de spirit a populatiei. ... Cuplata cu educarea populatiei intr-un spirit nou:
google-analytics.com