Cautare

617 de rezultate pentru "body mind spirit" (3.87 secunde)
Vezi cat de bine arata fiica unui savant si a unui toxicolog Daniela Hantuchova este una dintre vedetele din sport alese de ESPN pentru "The Body Issue" Jucatoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, s-a dezbracat din nou!
Pe de alta parte, o discutie cu Mircea Basescu poate deveni o adevarata aventura: de la politica la sport, amintiri din dulcele Iasi..., marinarie si nemultumirile nepoatei legate de body-guarzii care o insotesc.
La început, Alfonso a vrut sa pastreze body kit-ul, un M-Tech. A adaugat un set de jante negre de 19 inch.
A gasit un set de body-uri by Andreea Esca, au amuzat-o "mesajele" simpatice si s-a hotarat. Dar cel mai mult i-au placut botoseii, pantofiorii, sandalutele ...
Terra Biocare este o linie organica ce contine noua produse pentru purificarea pielii, pentru piele sensibila, anti-age, pentru purificare demachiere, dry oil pentru air-tips si body.
Recent, a pozat nud pentru revista "Body Issue", detinuta de ESPN. Fotbalista, care i-a uimit recent pe americani dansand cha-cha-cha la show-ul "Dansand cu vedetele" (Dancing with the stars), nu crede ca poate fi vazuta ca un sex simbol.
sauna - 5 RON Abonamente 2 saptamani - 40 RON (30 RON elevi-studenti) 1 luna - 70 RON (50 RON elevi-studenti) 3 luni - 180 RON (130 RON elevi-studenti) 6 luni - 340 RON (255 RON elevi-studenti) Abonamentele reduse pt elevi studenti sunt valabile numai intre orele 08.00 - 19.00 Servicii oferite • Fitness • Aerobic • Body Building • Piscina • Teren Fotbal • Teren Tenis • Antrenori personali • Masaj • Bar Sportiv Contact Adresa:
Magda Marincovici Shape Art Pilates este primul studio din Romania care ofera o gama completa de sesiuni personalizate Pilates, cu 6 instructori de exceptie si cu echipamente unic Reformer, produse de Balanced Body din SUA, cel mai mare producator la ora actuala.
Jerry's Pizza, Body Art Wellness Club, FoodPanda.ro, Kiss FM, MOOV Romania - Antrenorul tau personal de fitness si ROVELO biciclete.
Recomandat de experienta si activitatea vasta in structurile educaționale si organizatorice la nivel național cat si international, a fost numit inin 2007 de IFBB (Federațtia Intrenationala de Body Building si Fitness) Imagine si Promotorul Fitness-ului in Romania si in secolul 21.
Aceasta ofera un unghi de vizualizare impresionant, de 95 de grade, care permite realizarea de autoportrete full body. Amplificatorul audio Yamaha integrat, sistemul DTS (Digital True Surround) si cele doua microfoane cu functie de atenuare zgomot garantează
Dar poti sa te implici si tu pe site-ul mentionat anterior, de unde poti completa un formular care ulterior va fi trimis sub forma unei scrisori (ca o petitie) catre BEREC (Body of European Regulators of Electronic Communications), cei care decid ce se intampla cu neutralitatea internetului in final.
Picioarele alea frumoase ale tale apareau foarte subtiri si forma aceea de body pe solduri ti le facea mai late si nu arata deloc bine, iar noi stim ca fizic tu arati foarte bine", a mai scris alta reprezentanta a sexului frumos.
Intrebata daca a reusit sa vada expozitia "The Human Body" de la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", Andreea a spus ca inca nu a apucat sa mearga, dar ca isi doreste sa ajunga.
Pentru promovarea sportului si a vietii sanatoase, prin emisiunea "Kilocruciada", a primit un premiu international acordat de Federatia europeana de Fitness si Body-Building.
Merg la sala, fac aerobic, pump, cycling, sauna si piscina, toate la Body Art Welness Club. Aceasta sala este deschisa 24 de ore din 24, ceea ce pe mine ma avantajeaza intrucat sunt o persoana extreme de activa.
La reusita prezentarii au contribuit din plin coafura realizata de Helen Studio by Elena Oseaca si Make up Andreea Tudor si SLA. Make up si body painting mireasa - Jana Ceban.
De la salopetele si rochiile din piele, cizmele pana la genunchi si pantalonii negri, pana la beretele sic, dar cu un aer revolutionar, si body-urile stralucitoare purtate cu fuste din tul transparent, intreaga colectie a incercat sa arate ca feminitatea si delicatetea pot fi etalate intr-o maniera care inspira incredere in sine si forta, nu doar fragilitate.
"La targul de la MTR au mers bine cremele, sapunurile din scortisoara si portocale, dar si uleiul de argan - Body Relax Massage Oil", ne-a spus Florentina Ionita.
Daca vorbim de greutate, cercetatorii au luat in considerare coeficientul BMI (Body-Mass-Index) care se calculeaza prin raportul dintre greutate si patratul inaltimii in metri.
google-analytics.com