Cautare

617 de rezultate pentru "body mind spirit" (3.16 secunde)
In solicitarea transmisa partii ucrainene, ministerul condus de Razvan Ungureanu (foto) si-a exprimat speranta ca autoritatile ucrainene vor actiona in spirit european in abordarea proiectului Bastroe, "respectandu-se intelegerile stabilite la nivel inalt potrivit carora problemele delicate, in suspensie in relatia bilaterala, vor fi analizate in vederea identificarii unor solutii in conformitate cu dreptul international, legislatia internationala, standardele si valorile europene si cu luarea in considerare a recomandarilor organizatiilor internationale la care cele doua state sunt parti".
Nu poti sa lasi evaluarea unui functionar public, de care depinde cariera sa, la starea de spirit, mai buna sau mai rea, a unui sef", a spus prefectul, care considera ca pentru inaltii functionari publici trebuie stabilite criterii clare de evaluare si promovare.
Google sarbatoreste duminica 6 martie 2011 94 de ani de la nasterea lui William Eisner sau Will Eisner, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori americani si un foarte bun artist care a contribuit la propagarea benzilor desenate si este cunoscut pentru studioul pe care l-a creat pentru benzile desenate "The Spirit".
La fel ca bancurile din vremea lui Ceausescu, acest tip de mesaje reprezinta un indicator al starii de spirit a populatiei.
Din 2008 am inceput sa pictez. In familia noastra este un spirit artistic foarte bine dezvoltat", mai spune Gabriela Vlad.
"Am vrut sa vad care sunt problemele din organizatie, care este starea de spirit, care este climatul general, sa iau deci pulsul organizatiei", a afirmat Iliescu.
Muze, tastemakers, militante, colectionare de arta sau scriitoare, in personalitatea fiecareia regasim latura fortei unei ideal, spirit vizionar, creativitate, pasiune, componenta ludica, dar si asumare, responsabilitate si eleganta cladita pe paradoxul:
Dupa ce este angajat pentru a preda biologia la Universitatea din Indiana, Kinsey o intalneste pe viitoarea sa sotie, o studenta sclipitoare, un spirit cu adevarat rebel - Clara McMillen (Laura Linney).
Spirit critic, vesnic nemultumit chiar daca adeseorl evita sa-asi exprime nemultumirea. De multe ori, o surpriza chiar pentru sine, subiectul trebuie sa evite a acorda increderea si prietenia sa femeilor al caror nume au initiale vocalice si barbatilor al caror nume sunt cu initiale consoane.
Neamurile se incruciseaza aici intr-un Babel al limbilor, la un urias bairam cosmopolit in spirit oriental:
"Pe plan local, organizatia Mangalia isi propune sa adopte o politica bazata pe corectitudine, in spirit creativ. In ultimii 10 ani alegerile locale au devenit o competitie in care se bat o duzina de candidati si castiga Zamfir Iorgus.
"Craiova are spirit european. Stiu ca sunt multe semne de intrebare despre viitorul fabricii Daewoo. Sper insa ca situatia va fi rezolvata cat mai curand.
Cum se ajunge de la stari de spirit la obturari ale vaselor de sange? Cum paralizeaza sufletul inima? Pana in prezent, cercetatorii n-au elucidat toate detaliile acestor procese primejdioase, insa esenta lor este mai presus de orice dubiu:
Poate e bine si pentru dansul sa simta starea de spirit din PNL, nu numai de la cei care merg din cand in cand in aerul rarefiat al Cotrocenilor", a fost de parere Ludovic Orban, care a adaugat ca este surprins de aparitia in public a lui Theodor Stolojan si mai ales de disponibilitatea lui de a conduce un guvern care are deja un sef.
Ea a inceput la Timisoara, dupa esecul iesenilor din ziua de 14 decembrie, dar scanteia se putea aprinde oriunde, pentru ca nemultumirea era generalizata, iar starea de spirit a oamenilor era pregatita pentru o astfel de izbucnire.
In acest spirit, de asemeni, doresc ca ministrul Educatiei nationale sa poata afisa Charta laicitatii in institutiile scolare. Este de asemei o modalitate pentru elevi sa inteleaga mai bine despre ce e vorba.
Dar Garriott a avut prezenta de spirit sa numere secundele dintre momentul in care Skylab a intrat in umbra Pamantului si cel in care obiectul, care parea sa fie in urma statiei Skylab, a disparut si el in intuneric.
Cercetarile au demonstrat ca in multe cazuri efectele culorilor asupra starii de spirit pot fi doar temporare. O camera albastra poate cauza initial sentimente de calmitate, dar efectul va disparea dupa o perioada scurta de timp.
Dupa ce a incercat disperat, timp de vreo 5 minute, sa se ridice, el a avut surpriza sa se vada in cele din urma iesind, in spirit, din propriul corp si postandu-se la capul sotiei, in partea opusa usii;
"Este un coleg care a vrut sa faca un spirit de gluma vizavi de secretizarea de la CNSAS", a explicat Ciuca.
google-analytics.com