Cautare

617 de rezultate pentru "body mind spirit" (2.96 secunde)
Cel mai bun prieten al omului mai are cateva atu-uri pe langa faptul ca sunt mereu intr-o stare buna de spirit:
Convingeri false , care incurajeaza oamenii si ii mentine intr-o stare de spirit morala si pozitiva. -Pisica rosie in vise sugereaza ca aveti o mare dragoste.
-Cere este starea de spirit a breslei medicilor fata de statutul medicului in societate? -Statutul medicului in societate este totalmente neglijat.
Un proiect de lege din 2001, pe care l-a creat el insusi, a interzis Americii sa foloseasca radiatii, sau energii electromagnetice, psihotronice, sonice, laser sau altele, in scopul razboiului informational, al gestionarii starii de spirit, sau al controlului mintii unor populatii.
Bazandu-se pe acest fenomen, precum si pe credinta japoneza ca cuvintele sufletului exista intr-un spirit numit kotodama, sau spiritul cuvintelor, iar actiunea de a rosti cuvinte are puterea de a schimba lumea, Masaru Emoto a conceput medicina hado.
De pilda, in acest spirit, in 1966, Comandamentul Nord-American de Aparare Aerospatiala (North American Aerospace Defense Command - NORAD) si Fortele aeriene ale Statelor Unite ale Americii (United States Air Force - USAF) au incercat sa dezinformeze, intr-un documentar dedicat OZN-urilor, pentru canalul TV CBS, ca radarele NORAD nu urmaresc OZN-uri, ceea ce trebuia sa fie o dovada ca OZN-urile nu exista.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Eu m-am intors pentru ca tot timpul am fost un spirit mai revolutionar. In momentul de fata, intoarcerea in sistemul medical romanesc nu este foarte atractiva pentru marea masa de medici.
La inceput cu unii e mai dificil, dar cand se trezesc in fata unui ecran si se vede pe acesta modificarea starii de sanatate, instantaneu, ceva se schimba in starea lor de spirit.
In privinta lui Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor - de precizat ca starea acestuia de spirit a fost de un optimism molipsitor.
Senatorul a aratat ca membrii Comisiei de aparare trebuie sa afle "ce face ministrul, cum e condus acum ministerul, care este atmosfera din aceasta institutie, care este starea de spirit", pentru ca au primit telefonic "numeroase sesizari informale" din partea unor inalti ofiteri ai Armatei, care se aratau "destul de confuzi" cu privire la ceea ce se intampla in Ministerul Apararii.
Dincolo de nemultumirile sau multumirile exprimate de femeile social-democrate, Iliescu a avut parte si de momente amuzante, precum cel oferit de o admiratoare de-a sa cu un spirit ceva mai critic.
El a conchis ca exista anumite "chestiuni care sa deblocheze situatii de criza sau situatii la limita si atunci parlamentarii, dintr-un spirit rational, iau asemenea decizii".
"Au invins cetatenii!" "Astazi au invins cetatenii judetului Vrancea, care din spirit civic s-au prezentat la vot la alegerile locale din iunie 2004.
Este destul de clar ca formatia de jurnalist a lui Cozmin Gusa i-a adus beneficii in cariera de politician, iar „scormonelile” sale din postura pe care o are acum, de deputat, adauga ferment vietii politice, incilcita in revanse, dar cu un spirit de solidaritate al generatiei tinere.
In acelasi an, doi principi - Margareta, Principesa Romaniei si Principele Radu, sotul acesteia, doreau Mangaliei sa isi continue, cu "spirit inventiv si armonie traditia milenara a urbei Callatis".
De altfel, promisiunile PSD au acelasi spirit civic si pe plan local. Primaria PSD a Constantei ne-a promis autobuze cu etaj, unde probabil vor urca pensionarii in carje intre 9.00 si 11.00.
De cealalta parte, Sorin Oprescu ar aduce un suflu nou in partid, desi este greu de crezut ca PSD are atat spirit inovator pentru a merge pe mana doctorului.
"Sper ca votul din plenul Parlamentului sa fie o continuare a starii de spirit de astazi. Urmeaza apoi o perioada dificila si promit ca voi reveni in fata comisiilor de specialitate, asa cum am promis", a declarat, la finalul audierilor, Vosganian.
Ea a aratat ca actuala conducere a PNL nu a dat dovada de "spirit liberal". "Sa dam Cezarului ce este al Cezarului" Emil Boc sustine ca, in anul 2006, PD a reusit sa ramana pe agenda cetateanului si a Romaniei.
google-analytics.com