Cautare

617 de rezultate pentru "body mind spirit" (4.62 secunde)
Pe de alta parte, Boc a recunoscut ca Adrian Nastase are un spirit de gospodar, care il recomanda pentru Primaria Capitalei.
Care este starea de spirit a oamenilor? Nicolae Rahau: Am intalnit foarte multi oameni care nu mai au incredere in politicieni si de aceea nu vor merge la vot, ceea ce este o greseala.
Poate are doar spirit de gasca, nu si de echipa. De exemplu, daca ii place, sa zicem, de Mirel si Ionel, doar cu ei discuta, ceilalti nu conteaza.
Boc le-a reprosat colegilor sai cazuti in dizgratie ca nu au demonstrat spirit de echipa si ca actiunea lor de a-l propune pe Cozmin Gusa la presedintia partidului nu a fost conforma cu prioritatile PD, iar ei nici nu au provocat vreo dezbatere pe aceasta tema in structurile politice.
Intram in absurd, si domnul ministru Ionel Popescu, inainte de a fi ministru si, probabil, si dupa, este om de spirit, e gazetar.
Consolidarea relatiei bilaterale cu Romania reprezinta unul dintre principalele obiective ale Guvernului de la Chisinau, care vrea, de asemenea, "edificarea unor parteneriate strategice in spirit european cu Romania si Ucraina", potrivit programului de guvernare prezentat Parlamentului.
Suntem inca o societate foarte individualista, animata de un fel de spirit de capitalist salbatic, suntem o societate fara incredere, asadar cu un capital social foarte mic, vorbind din punct de vedere sociologic.
Dar aceasta reflecta starea de spirit, de suspiciune generala, care domnea atunci!). Prima mea convorbire telefonica cu Gorbaciov a avut loc in ziua de 27 decembrie 1989, in timp ce eram in prima reuniune cu cei 39 membri ai CFSN, dupa incetarea diversiunii armate.
Initiatorii au solicitat si respectarea legislatiei referitoare la criteriile de intrare in randurile functionarilor publici, evaluare, promovare, sanctionare si schimbare din functie, dar si acceptarea, in spirit democratic, a vointei poporului si incetarea oricarei tentative de modificare a actualei legi, fapt care ar duce la nerespectarea rezultatelor alegerilor locale.
Eu creasem o stare de spirit in institutie si in Craiova. Spuneam ca cine nu stie sa zambeasca nu are ce cauta in primarie.
Oamenii din strada au reflectat o stare de spirit a populatiei si este obligatia noastra ca oameni politici sa transpunem aceste mesaje in solutii politice.
Engleza, Franceza, Italiana • Abilitati de comunicare dezvoltate, sociabilitate, empatie, adaptabilitate, spirit de echipa, bun negociator • Capacitate organizatorica, aptitudini de conducere, coordonare si control • Conducere tehnica a proceselor tehnologice de fabricatie a subansamblelor si pieselor, conducere manageriala a activitatilor industriale si organizationale • Competente si aptitudini de utilizare a calculatorului:
Nu este o gluma ci o realitate pentru o persoana crescuta in spiritul comunismului - spirit in care Iliescu, in mod evident, a continuat de altfel sa creada si dupa 1989.
„Sint prin definitie un spirit liberal! Am fost in Turcia cu deputatul Romanescu... I-am adus cadou un turban. Era cu doua intelesuri cadoul asta.
“Nu este momentul ca Guvernul sa dezerteze de la raspunderile care ii revin, sa ignore starea de spirit din tara, sa puna interese inguste, politicianiste, care tin de impartirea puterii, deasupra interesului national“, a mai atras atentia Ion Iliescu.
In cadrul intalnirii cu liderii de filiale si unii parlamentari, care a avut loc marti, la Bucuresti, Theodor Stolojan a luat pulsul partidului pentru a vedea care este starea de spirit in ceea ce priveste revenirea sa in PNL.
Cred ca interminabilele discutii legate de alegerile anticipate, eventuale remanieri guvernamentale, iar in ultima vreme de disputele pe tema grupurilor de interese economice, au creat o stare de spirit care in nici un caz nu a fost in avantajul activitatii guvernului.
Ii uram "La multi ani!", sa faca numai afaceri profitabile si sa transfere, ca si pana acum, o parte a castigului in cele care tin de spirit.
In spirit de solidaritate, au sosit , mai ales a doua zi, in sprijinul populatiei Capitalei, grupuri de cetateni din judete vecine, precum si grupuri de mineri din 5 bazine carbonifere (nu doar din Valea Jiului).
incurajez ferm guvernul sa adopte acest acord si sa asigure aplicarea sa fara probleme in acelasi spirit al pragmatismului si parteneriatului care a dus la acest acord. Acum scopul nostru ar trebui sa fie finalizarea acestor segmente ale autostrazii Transilvania fara intarziere".
google-analytics.com