Cautare

427 de rezultate pentru "adevaruri ascunse" (2.92 secunde)
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Sunt numeroase cazurile in care autoritatile gasesc tigari ascunse in canapele, frigidere, prajituri sau cafea. ... Daca unele metode sunt cunoscute de toata lumea, autoritatile stiind exact unde sa caute, intre timp au aparut altele noi, tigarile ajungand sa fie ascunse pana si in produse alimentare.
Exista unii care inteleg frumusetea razvratirii impotriva conventiilor, pentru a deschide noi orizonturi si exista si altii care preamaresc supunerea smerita si infricosata, fata de niste adevaruri considerate definitive.
Nomad si secretos, dar cu o inteligenta sclipitoare si cu un scop nobil, de dezvaluire a diverselor "adevaruri ascunse", a devenit in cateva luni una dintre cele mai controversate persoane din lume si singura fata cunoscuta de la Wikileaks.
Florian Popa Micsan si-a facut publica pe pagina sa de Facebook impresia pe care i-au lasat-o, in seara de 13 aprilie 2019, cele trei personaje ale emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3, mai precis vestimentatia acestora:
Toate astea nu reprezinta nici un act deliberat destinat sa denigreze fenomenul, nici unul menit sa pregateasca publicul pentru revelarea unor ipotetice adevaruri ascunse. ... Toate astea nu reprezinta nici un act deliberat destinat sa denigreze fenomenul, nici unul menit sa pregateasca publicul pentru revelarea unor ipotetice adevaruri ascunse.
Fecioara are o multime de lucruri neelucidate, are multe adevaruri ascunse. ... huff.ro (Previziunile au fost facute de celebrul numerolog si astrolog Mihai Voropchievici in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3)
Rezultatul nu este o carte despre predictii apocaliptice sau excentricitati cultice, ci despre adevaruri perene si accesibile oricui.
ATAT, asta e un nimic pe langa ororile pe care ni le putem face cu alte diete si interventii chirurgicale) (Sursa: https://dietaminune.weebly.com/41-adevaruri-nespuse-despre-operatia-de-micsorare-a-stomacului/adevaruri-nespuse-despre-operatia-de-micsorare-a-stomacului)
Fecioarele sunt marcate de adevaruri care ies la iveala. O multitudine de adevaruri, care de multe ori sunt marcante. O sa le marcheze viata, daca au facut niste greseli si acum au iesit niste adevaruri, mai rele la iveala sunt cu marcaje.
Acesta devine o arma politica, prin care pot fi ascunse adevaruri si se pot raspandi dezinformari. ... Dar daca indepartam dezinformarea, falsurile, fraudele, schemele de facut bani, egoismul si autoamagirea, raman niste adevaruri care nu pot fi negate.
BERBEC - Nativii in zodia Berbec au o saptamana in care li se dezvaluie foarte multe adevaruri tentante, marcante care pot sa le aduca lucruri interesante care sa le marcheze viata. ... Huff.ro (Previziunile au fost facute in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3)
NASA a descoperit portaluri ascunse de spatiu si de timp O descoperire spectaculoasa facuta de catre un fizician american de la Universitatea Iowa confirma existenta portalurilor de spatiu si de timp, practic niste regiuni ascunse ce apar la interferenta campurilor magnetice ale Pamantului si ale Soarelui.
E-Camere.ro - Cum alegem strategia potrivita pentru achizitionarea unei camere de supraveghere ascunse?
"De cand a inceput scandalul, Elena Udrea a trecut de la roz la negru, nu se mai fardeaza, probabil ca cei din Comisie se apropie de niste adevaruri", a declarat, vineri, Viorel Hrebenciuc, in cadrul emisiunii Antena 3 Special.
Exista o filozofie basesciana pe care poporul roman se chinuie sa o descifreze de 8 ani de zile, filozofie care ascunde niste adevaruri ale marelui mentor politic si filozof omniscient Traian Basescu.
Cele mai proaspete informatii din domeniul economico-financiar atesta cateva adevaruri de netagaduit, adevaruri magulitoare pentru social-democratia din Romania si, in acelasi timp, chinuitoare pentru tabara PNL-PDL.
Dar pentru a afla mai multe lucruri inedite despre Noaptea Magica de Sanziene va invit sa urmariti acest episod al emisiunii Adevaruri Tulburatoare in care, alaturi de istoricul si regizorul Leonardo Tonitza, vorbim despre aceasta traditie fascinanta.
- Aici se vede mult mai bine. In acest timp adevaruri esentiale pentru omenire ar putea sa ne astepte in cu totul alta parte.
In aceasta chestiune nu exista PSD, PNL, ALDE, PMP, UDMR, PNTCD ci exista o vointa politica, manifestata intr-o majoritate zdrobitoare, pentru afirmarea unor adevaruri de elementar bun simt. ... Ne revine ingrata misiune de a repeta pana ne vom plictisi de tot, toate aceste adevaruri.
google-analytics.com