Cautare

981 de rezultate pentru "anti" (2.63 secunde)
Dupa ce a fost capturat, Catalin Chereches a fost dus intr-un penitenciar de maxima siguranta, cel mai modern din Bavaria, cu tehnologie moderna anti evadare.
Eu sunt bucurestean, sunt nascut si crescut aici si fiind de aici, pretind ca stiu cum gandesc bucurestenii", a afirmat presedintele USR. Acesta a mai spus ca "marea coalitie e mult mai mica decat se crede. Cauta candidati comuni anti-USR".
De altfel, razboiul anti-terorism si securitatea interna a fost tema cea mai dezbatuta de-a lungul campaniei electorale. In ceea ce priveste economia, George W.
Popularii, care detin in prezent cel mai mare grup in Parlamentul European, s-au aratat surprinsi si nemultumiti de felul cum evolueaza lupta anti-coruptie in tara noastra.
Concret, dupa ce s-a tanguit si a reclamat peste tot manierele murdare ale opozitiei, care prefera campania negativa unor dezbateri serioase, PSD s-a ostenit, ieri, sa inunde Bucurestiul cu afise anti-Basescu.
Apoi, Vadim Tudor s-a lansat intr-un discurs anti-UDMR, spunand la un moment dat ca nu va vota o coalitie in care este inclusa si formatiunea maghiara, deoarece aceasta militeaza pentru autonomia teritoriala.
Conducerile partidelor care formasera coalitia neagra anti-Basescu nici nu sperau sa piarda Basescu, sperau doar ca Basescu se va intoarce cu o credibilitate afectata, dar nu s-a intamplat asa", a spus Stelian Dutu.
In framantatul context PSD-ist, interventia lui Vanghelie (pro Dan Ioan Popescu si anti Nastase) poate fi o noua dovada a ofensivei declansate de "greiiā€ partidului impotriva clicii lui Nastase.
Chiar inainte de pronuntarea cetatenilor privind viitorul lui Traian Basescu la conducerea tarii, declaratiile facute de cele doua tabere - pro si anti-Basescu - au detronat orice alta preocupare de moment.
Sunt multumit de incercarea de a asigura un echilibru politic si faptul ca aceasta mare majoritate functioneaza, chiar cu scartaituri, chiar cu unele dificultati, este un lucru bun. Deci, cred ca existenta acestei mari majoritati este totusi un stabilizator anti-criza in sine. Unde sunt mai putin multumit?
PSD a propus cel putin doua proiecte de masuri anti - criza, care au fost ignorate. Mai mult, modul in care gestioneaza domnul Pogea finantele publice a produs crize in sistemele de protectie publica.
Cei 322 au fost denumiti coalitia anti-Basescu si acuzati de presedinte ca manipuleaza opinia publica si discrediteaza avizul legal al Curtii Constitutionale.
Guvernul a intrat in jocul politic anti-Basescu, ceea ce, surprinzator pentru unii, i-a permis sa reziste la 30 motiuni si l-a tinut pe Tariceanu premier pe o perioada comparativa cu mandatele lui Nastase si Vacaroiu.
Masurile anti-criza s-au rezumat la perfectarea unui acord de imprumut de o valoare exceptionala, circa 20 de miliarde de euro, de la FMI, BM si CE, la acre se adauga imprumuturile facute de MF pe piata locala, fara ca acesti bani sa determine o schimbare structurala in economie.
Sau, dimpotriva, se va plasa intr-o opozitie intransigenta, onorand astfel, dupa modelul Crin Antonescu, masivele voturi anti-Basescu pe care le-a primit de partea sa?
Pentru ca sunt niste carcotasi care continua campania anti-Iliescu?! R.l.: Inteleg ca PSD nu si-a permis sa fie cu adevarat un partid de stanga pentru ca a facut concesii si nici nu prea indrazneste sa-si asume ceea ce este.
Cred ca dincolo de fondurile de interventie pentru sprijinirea monedei comune, o solutie anti-criza ar fi fost folosirea fondurilor comunitare pentru finantarea unor ample proiecte de infrastructura in tarile membre care au presanta nevoie de ele.
cum sa stiu eu astazi, repet, de stanga, de dreapta, pro-Basescu, anti-Basescu, ca presedintele Romaniei, al tarii mele, lucreaza pentru Romania si pentru romani;
Acest "deocamdata" spus de mai multe ori de Kelemen Hunor, dar si declaratiile anti-Basescu ale unor parlamentari precum Gyorgy Frunda sau Petru Lakatos, au facut ca acest scenariu sa fie creditat cu sanse mai mari decat cele de mai sus.
Declaratia a fost facuta de presedintele Romaniei si vine ca raspuns la suspiciunile Rusiei privind amplasarea unor elemente ale scutului anti-racheta pe teritoriul tarii nostre.
google-analytics.com