Cautare

981 de rezultate pentru "anti" (3.66 secunde)
Este recomandat sa inconjori blocul tau timp de o ora pentru acest efort anti-terorist. ... de eradicare a teroristilor si saluta participarea la aceasta activitate anti-terorista.
Dieta bulletproof (cafea anti-glont) se bazeaza pe o bautura capabila sa stimuleze activitatea creierului si care efect energizant, potrivit autorului acesteia.
Iesirea lui Klaus Iohannis in Piata Universitatii, la un miting anti PDS organizat fara autorizatie, prin incitarea unei parti a cetatenilor Capitalei prin retelele de socializare de tip Facebook si alte mijloace de partid de mobilizare, reprezinta o abdicare de la statutul apolitic pe care trebuie sa il aiba un presedinte.
Organizatia Mondiala a Sanatatii subliniaza importanta acoperirii vaccinale contra acestui virus letal, in timp ce miscarea anti-vaccinuri este inca foarte activa in numeroase tari europene. ... Zsuzsanna Jakab, recomandand ca fiecare copil sa primeasca doua doze de vaccin anti-rujeola.
Alta data a dat un film de propaganda anti ruseasca facut de americani. ... Pe ansamblu, politica postului A3 pe care il conduce se axeaza pe o slugarnicie abjecta fata de tot ce este american, pe o politica pro-monarhica desueta si pe o violenta atitudine anti-PSD.
De la Diana Gloria Pop aflam ca la standul ei puteti gasi si achizitiona unturi naturale pentru corp, masca tratament pentru par, trufe de baie si sapun - la 15 RON, doua la 28 RON, exfoliamt aromatic protectiv - la 21 RON, unt anti age - la 42 RON, masca pentru par cu 1% conservanti, ulei de argan si ulei de cocos, ser anti age pentru noapte, sapunuri, trufe exfoliante - 38 RON.
11 secrete anti-imbatranire de la cel mai longeviv medic din lume. In fiecare dimineata beau un suc de portocale (Autoare:
Aronia are efect antioxidant, anti-inflamator, hipotensiv, antibacterial, hipoglicemic si hipolipidemic. Ajuta si la diabet si la dureri de cap. Avem o cutie cu suc de Aronia la trei litri - 100 RON si am avut si sticlute la 250 ml la 25 RON, dar le-am terminat.
Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
MIHAI DUTA ) Multi romani se intreaba daca sa mai mearga anul acesta in Grecia de teama masurilor anti-COVID. ... Acolo a asteptat cam 50 de minute, asta pentru ca bulgarii verificau declaratiile despre luarea la cunostinta a masurilor anti-COVID, iar multi romani nu le aveau completate.
in Bucuresti nu mai sunt locuri la programare pentru vaccinul anti-COVID, dupa prima zi. 190.000 de romani s-au inscris azi in toata tara.
Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Astazi vorbim despre vaccinarea gravidelor si despre procedeul prin care ajung anticorpii anti-COVID de la mama la fat. Prin vaccinarea mamei, ajunge si fatul protejat.
Campanie anti-bullying pe TikTok. Un vlogger, urmarita de peste 1 milion de romani, ii indeamna pe cei care sunt victimele acestui fenomen sa spuna daca sunt umiliti, batjocoriti sau loviti la scoala.
Testarea in scoli, amanata. Testele anti-COVID inca nu exista
Vladimir Putin a incercat un medicament rusesc experimental. Medicamentul anti-COVID este sub forma unui spray nazal. Spray-ul nazal a fost dezvoltat de catre centrul Gamaleia.
Ministrul Alexandru Rafila s-a intalnit inainte de Craciun cu reprezentanti Pfizer pentru a aduce pastila anti-COVID in Romania. Este vorba de Paxlovid, primul antiviral impotriva COVID-19, produs de compania americana.
Vaccinul Corbevax foloseste tehnologia clasica si poate fi produs mult mai usor decat celelalte vaccinuri anti COVID dezvoltate pana in prezent.
Termenul pentru doza booster a vaccinului anti-COVID va fi redus de la 6 la 4 luni in Romania.
google-analytics.com