Cautare

981 de rezultate pentru "anti" (3.18 secunde)
Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat, joi, ca luni ajung la noi in tara 50.000 de cutii cu Molnupiravir, pastilele americane anti-COVID.
216.000 doze de vaccin pediatric anti-COVID ajung maine in tara Pentru anul 2022, Romania a contractat 550.000 doze de vaccin pediatric. 3.829 de copii intre 5 si 11 ani au fost vaccinati pana acum anti-COVID.
Novak Djokovic a declarat ca ar prefera sa piarda viitoarele trofee de tenis decat sa fie obligat sa se vaccineze anti Covid. Intr-un interviu in exclusivitate pentru BBC, el a spus ca nu ar trebui sa fie asociat cu miscarea anti-vax, dar ca sustine dreptul individului de a alege.
Prin hotararea de a-l declara nevinovat pe militarul american pentru uciderea lui Teo Peter, juratii americani au facut, cu voie sau fara voie, un gest de politica externa si chiar daca acest gest este aparent minor sau cel putin considerat minor in SUA, el poate declansa reactii anti-americane dure.
Intre ei, actorul principal Traian Basescu, care nu lasa sa treaca o zi fara sa alimenteze aceste tensiuni, cu remarcele anti-PNL, anti-Tariceanu.
De astazi, toti cei care au peste 18 ani pot merge in centrele existente si in cabinetele medicilor de familie pentru a cere sa se vaccineze cu doza 4. Cei care nu au medic de familie pot merge la oricare cabinet care detine vaccinuri anti-COVID.
Un cetaten rus a fost amendat pentru ca tinea in mana romanul "Razboi si pace". Legea lui Putin stabileste o amenda de 12 mii $ pentru orice slogan anti-razboi.
Un cetatean rus a fost amendat pentru ca tinea in mana un volum "Razboi si pace". Legea lui Putin stabileste amenda de 12.000 $ pentru slogan anti-razboi.
Pentru ca in cazul motiunii anti-Macovei, senatorii au hotarat sa voteze secret. ... Senatul a dat un vot de blam ministrului in care Comisia a investit incredere, fara a oferi nici o asigurare ca politicile anti-coruptie nu vor fi afectate daca Macovei va fi mazilita.
Am ascultat cu atentie motiunea anti-Macovei. ... De fapt, motiunea a fost pe nedrept numita "anti-Macovei". A fost de fapt o motiune de aparare a averii demnitarilor si pentru a se inceta practica neserioasa ca unele dosare sa fie supuse cercetarii penale;
Atat de adanc incat campionul anti-coruptie Basescu nu si-a cerut niciodata scuze pentru acea declaratie. ... Insa, Basescu nu pare a intelege ca, daca vrei sa pozezi in campion anti-coruptie, ti se aplica standardele cele mai inalte.
Este clar ca o astfel coalitie anti-Basescu si anti-PD nu poate fi benefica pentru o buna guvernare si cu atat mai putin pentru o afirmare a Romaniei in concertul european.
Virusul poliomielitei a fost descoperit in 116 probe de apa la Londra. Un milion de copii sunt vaccinati anti-polio, la Londra. Europa a declarat eradicarea poliomielitei in 2003.
Tocmai de aceea, este de asteptat ca si PNL, ca si PSD, PRM sau chiar PC, sa renunte la anumite "prioritati" si sa dea ce au mai bun in ele intr-o campanie electorala care nu va mai fi, de aceasta data, de prezentare a unuia sau altui partid sau programe marete, ci o campanie anti-Basescu.
Traian Basescu, chiar daca e considerat de adversarii sai dusmanul poporului, are un numar foarte mare de fani, lucru care nu se poate spune despre nici unul dintre cei care care conduc coalitia anti-Basescu.
Activistii Animal Rebellion, in supermarketuri pentru protestul lor "anti-lapte". Grupul de activisti vegani au luat in vizor supermarketuri din patru orase din Marea Britanie.
Premierul maghiar ar fi avut un nou discurs anti-european, anti-migratie si pro-Rusia, departe insa de ochii presei. Orban a primit deja nota de plata:
Constat ca nu sunt singura anti-stupizenii expuse, cu zel, pe bloguri. Chestia asta ar putea conduce la o "fratie" anti-...
Caravanele de sindicalistii de la Cartel Alfa care organizeaza "Marsul Anti-Saracire" ajung astazi in Bucuresti. In Capitala vor fi organizate actiuni de protest.
Efectele adverse, efecte pe care le are pana si de acum banalul vaccin antigripal, ar fi trebuit sa fie mult mai calm si mai bine explicate in cazul vaccinului anti-HPV.
google-analytics.com