Cautare

981 de rezultate pentru "anti" (5.64 secunde)
Coalitia anti-Marinica Primarul Solomon a convocat apoi, pe 26 aprilie, sedinta ordinara a Consiliului Local Craiova.
Cea mai respectabila voce a taberei anti-USL, l-am numit pe analistul Ion Cristoiu, scrie azi, in "Evenimentul zilei", ca USL a venit la guvernare cu ajutorul SRI si al unei mafii transpartinice dornica sa puna Justitia cu botul pe labe.Nimic nou sub soare.
Proiectul de lege privind interzicerea organizatiilor si a simbolurilor cu caracter fascist a trecut de plenul Senatului chiar in perioada sarbatoririi a 60 de ani de la victoria coalitiei anti-hitleriste in cel de-al doilea razboi mondial.
Presupunand ca toti cei care au votat blocul USL la locale si-au mentinut optiunea de vot si la referendum, rezulta un numar de 2.426.76u de "noi votanti" anti-Basescu.
Imperfectiunile cadrului normativ al luptei anti-coruptie, semnalate cu repetitie de Curtea Constitutionala, sunt produse tocmai de urgenta,rareori justificata, impusa procesului de adoptare a legilor, unele dintre acestea fiind trecute prin angajarea raspunderii Guvernului.
“Justitia romana nu si-a creat reflexul luptei anti-coruptie fara menajamente. Am convingerea ca este doar o chestiune de timp pana cand Justitia va deveni eficienta, pentru ca acum exista si cadrul legal si vointa politica pentru a face Justitia a treia putere in stat“, a conchis presedintele.
Confuzia a fost posibila din cauza caracterului declarat anti-PSD al noii aliante, incheiata evident impotriva naturii doctrinare al ambelor componente.
Cu alte cuvinte, declaratiile anti-premier au fost combatute cu fermitate. Potrivit senatorului PNL Puiu Hasotti, „liberalii sunt alaturi de presedintele partidului si totodata premierul Calin Popescu Tariceanu”.
Lupta anti-Contac declansata de Alianta D.A. dupa cistigarea alegerilor generale a dat rezultate.
Propriu-zis, o mare parte a populatiei a votat atunci pentru Iliescu si anti-contracandidatul sau, Corneliu Vadim Tudor. Din acel an, inflatia a intrat pe o panta clar descendenta, dupa fluctuatiile extreme inregistrate inainte.
Pe de alta parte, premiul "Antitero" s-a acordat "militantilor anti-teroristi mediatici de la firma de distributie de presa Grupul Editorilor si Difuzorilor de Presa (GDP), care au obstructionat distribuirea ziarului Kamikaze in reteaua Acces Press, unde suiera Vintu la propriu si la figurat.
Este inacceptabil ca aceasta decizie a fost conceputa si promovata intru totul in favoarea intereselor financiare ale RMGC si ale celor ce au fost pe diferite cai stimulati sa sustina in chip suspect, din chiar interiorul comunitatii stiintifice, campania anti-stiintifica de minimalizare a interesului istoric al Rosiei Montane si de reducere la minim a protectiei datorate patrimoniului istorico arheologic de valoare universala al acestui sit.
Euro a coborat azi la cel mai redus nivel din mai mult de trei luni, dupa ce Francois Hollande a fost ales presedinte al Frantei, iar alegatorii greci au preferat sa voteze partide anti-reforma, provocand temeri ca masurile de austeritate ar putea fi afectate, transmite Bloomberg, citat de mediafax.ro.
Vicepremierul, la acea data, Adriean Videanu, liderul taberei majoritare anti-Gusa, a "scuzat-o" pe Lavinia ßandru, explicand aparitia scrisorii prin participarea tinerei deputate la "o campanie electorala obositoare".
El afirma ca democratii dau "lectii de loialitate" in ultima vreme, solidarizandu-se cu opiniile anti-UDMR in privinta legii minoritatilor nationale.
Pe de alta parte, Puiu Hasotti a tinut sa mai faca o remarca la adresa celui care pare a sustine intreaga ofensiva anti-PNL:
La fiecare inceput de luna, Traian Basescu se va intalni cu sefii partidelor pentru a discuta prioritatile parlamentare care vizeaza procesul de integrare, evolutiile in lupta anti-coruptie, dar si problemele sociale.
Sute de magistrati i-au trimis un memoriu presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii cerandu-i sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la afirmatiile sefului statului, care i-a laudat pe procurori si i-a acuzat pe judecatori pentru lipsa de rezultate in lupta anti-coruptie.
Ulterior aflarii "verdictului" dat de plenul Camerei Deputatilor, ministrul Justitiei, Monica Macovei, s-a declarat dezamagita, dar a adaugat ca va reveni in Parlament, daca procurorii anti-coruptie vor solicita o alta perchezitie.
Mugur Ciuvica isi continua campania anti-Basescu, scotand periodic de la naftalina diferite documente. Dincolo de intrebarea legitima privind sursele unor astfel de acte, de multe ori clasificate, ramane obstinatia fostului consilier al lui Emil Constantinescu la persoana lui Basescu.
google-analytics.com