Cautare

981 de rezultate pentru "anti" (3.23 secunde)
Weekend-ul de reformare iti da sansa sa practici timp de doua zile singurul concept de fitness anti aging din Romania- Cardio Mix la baza caruia sta Preventia!
Iar daca, cine stie cum, vreun politician roman descopera reziduuri de demnitate si le mai spune alora sa se mai duca ei la toti dracii, atunci apar limbricii nationali sa sara de tavan indignati si sa constate ca asta e o "atitudine anti-europeana".
De asemenea, resveratrolul are un puternic efect anti-coagulare, impiedicand blocarea vaselor de sange, cea mai frecventa cauza a atacurilor cardiace si congestiilor cerebrale.
Daca preferi pieptanul, alege Pieptanul eco din bambus, un produs anti-static, anti-bacterian, usor de folosit. Il gasesti in magazinele Melkior si pe www.melkior.ro la un pret de 12,80 lei.
In statele in curs de dezvoltare, majoritatea cancerelor (de ficat, de col uterin) sunt determinate de infectiile cronice, astfel ca rolul vaccinarii anti-HPV, anti-hepatita B devine esential.
De peste sase ani singurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix - organizeaza programul concurs Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix.
Sunt bogate in antioxidanti si au proprietati anti-imbatranire si anti-inflamatorii. "Huffington Post" a facut o lista cu noua beneficii uimitoare ale ceaiurilor.
Mihai Dragomir - Pomotorul Fitness ului in Romania - este cel mai cunoscut si apreciat specialist in fitness si cel care a creat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania- Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Mihai Dragomir - Pomotorul Fitness-ului in Romania - este cel mai cunoscut si apreciat specialist in fitness si cel care a creat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Beneficiile uleiului din radacina de ghimbir pot fi atribuite proprietatilor sale digestive, carminative, expectorante, antiseptice, anti analgezice, inflamatoare si afrodisiace. ... Cercetarile au dovedit acum ca proprietatile sale anti-inflamatorii pot fi atribuite prezentei substantei numita Zingibain.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Apel pentru o interventie energica la nivelul politicilor nationale anti-fumat" , pe care o puteti citi in continuare. ... Romania are una dintre cele mai permisive legi anti-fumat in acest sens.
In loc sa se limiteze la simple actiuni anti-teroriste, de slaba intensitate, executate in comun cu celelalte natiuni, SUA au ales "razboiul anti-terorist generalizat", care urmarea consolidarea momentului unipolar al Americii.
Creat pe platforma primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept, acest curs isi are originea in 2006, fiind initiat si sutinut de promotorul Fitness-ului in Romania, renumitul antrenor de fitness Mihai Dragomir.
Nutritia anti-inflamatoare si posibilitatile de modulare ale raspunsului imun in bolile alergice si degenerative. ... Interventii nutritionale, fitohormonale si dermato-cosmetice in terapiile anti-aging actuale.
Lor li se alaturau intelectualii anti-comunisti, fostii patroni, burghezia, in general, dar si criminalii, cersetorii sau oamenii cu tulburari psihice. ... Stalin a elaborat un plan prin care sa scape de nu mai putin de 2 milioane de oameni, anti-comunisti, intelectuali, tarani cu pamant, patroni, criminali, cersetori si invalizi.
Enamel Pro Repair Whitening - pasta de dinti cu calciu lichid, care asigura suprafata smaltului dentar, Enamel Pro Repair Sensitive - cu efect in indepartarea durerilor dentare pana la 16 saptamani, Advance White - Extreme Whitening - pentru indepartarea petelor, stralucirea smaltului, protectie impotriva respirtiei urat mirositoare, Advance White Intense Fresh Gel - cu nivel crescut de floruri pentru protecrie impotriva cariilor, Advance White Sensitive Whitening - nitrati de potasiu, un ingredient dovedit clinic ca este benefic in reducerea sensibilitatii dentare, Brilliant Sparkle - cu bicarbonat de sodiu COOL-BREATHE " cu o puternica senzatie de menta, Original Coolmint - pasta de dinti cu bicarbonat de sodiu pentru curatare in adancime, Truly Radiant - pentru un suras radios, doar in 5 zile, Extra White For Sensitive Teeth - pasta de dinti anti-carie, de utilizare zilnica, cu gust mentolat.
Armele anti-cancer sunt din ce in ce mai complexe, administrate din ce in ce mai precoce, adesea sub forma de combinatii, si sunt din ce in ce mai scumpe, considera prof. Agnes Buzin, presedintele Institutului National al Cancerului din Franta, referindu-se la terapiile anti-cancer.
Al saselea an consecutiv, regimul DASH (dietary approaches to stop hypertension - regim alimentar anti-hpertensiune) este apreciat ca fiind cel mai bun. ... pierderea in greutate, anti-diabet, alimentatie sanatoasa, protejarea inimii etc.
Tot acolo, dl Iohannis va sublinia ca este absolut esentiala contracararea oricaror curente nationaliste, extremiste, anti-europene, pentru a evita repetarea unui astfel de proces si in cazul altor state membre ale Uniunii.
Coaliția anti-discriminare si organizatii neguvernamentale din Romania au transmis, de asemenea, opinii scrise catre CCR, pentru a sublinia caracterul discriminatoriu al initiativei Coalitiei pentru Familie.
google-analytics.com