Cautare

981 de rezultate pentru "anti" (2.99 secunde)
Comisia Europeana a anuntat introducerea unei taxe anti-dumping, care va fi aplicata produselor de incaltaminte provenite din China si Vietnam.
Astfel, in luna iulie, procurorii din cadrul Parchetului National Anti-Coruptie (actualul Departament National Anti-Coruptie) au finalizat urmarirea penala fata de functionari bancari si administratori de societati comerciale din Bucuresti, pusi sub invinuire in dosarul privind acordarea ilegala de credite si neurmarirea utilizarii acestora conform destinatiilor de catre centrala Bancii Comerciale Romane (BCR), Romanian International Bank (RIB) si Banca RomA¢neasca.
Dispozitivul anti-incendiu nu va modifica pretul de comercializare a tigarilor, precizeaza AFP.Bruxelles-ul a solicitat formal elaborarea unor norme europene in vederea punerii in vanzare a tigarilor care se sting singure.
Spun aici ca si vaccinarea anti-AH1N1 era o tema secundara intrucat tratamentul era disponibil inca din noiembrie, dar asaltul centrelor de vaccinare a aparut in ianuarie, dupa mediatizarea decesului actorului Toni Tecuceanu.
Senatorul PSD de Sibiu Viorel Arcas a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Bonul fiscal pentru legatura de ceapa, chintesenta politicii anti-criza a PD-L", pe care o puteti citi in continuare.
"Vreau sa lucrez la un anti-virus care studiaza comportamentul virusilor si care identifica ceea ce alti anti-virusi nu fac. De asemenea, ma gandesc sa fac un messenger cu inteligenta artificiala.
"Siteul cu dovada anti-Culcer a fost parolat azi dimineata", pe care il puteti citi in continuare .
Si daca ultimii nu prea intelegeau ce au galeriile de impartit cu Dumitru Dragomir, privirile li s-au invrajbit in momentul in care s-a dat liber la scandari anti-guvernamentale si anti-Basescu.
Fondatorul conceptului, Mihai Dragomir " profesor antrenor fitness specialist, isi foloseste in Conceptul Cardio Mix Fitness Anti-Aging experienta acumulata din studiile si practica de peste 22 ani in domeniul sportului si sanatatii pentru mase, datorita dorintei acerbe de a Preveni si nu de a Trata.
Romania semneaza un document care instaureaza tirania pe internet Romania a semnat azi in Japonia documentul international ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), care vizeaza combaterea comercializarii de produse contrafacute, dar si "pirateria online". ... (http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Counterfeiting_Trade_Agreement).
Victor Ponta cere suspendarea aplicarii tratatului international ACTA si pornirea unei dezbateri publice Presedintele PSD, Victor Ponta, a cerut Guvernului sa explice de ce a semnat ACTA (Anti Counterfeiting Trade Agremeent), tratatul international care ar putea reduce din libertatile internautilor, fara o dezbatere publica.
Din pacate, Romania se afla pe lista statelor europene care au semnat ACTA (Tratatul Comercial Anti-Contrafacere) si nici pina in momentul de fata nicio institutie abilitata nu a demarat vreo dezbatere publica pe acesta tema.
ACTA a fost respinsa definitiv de uniunea Europeana Dupa cum era de asteptat dupa deciziile luate de diferite comisii europene in ultimele trei luni, desi acum jumatate de an lucrurile stateau exact pe dos, Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA) a fost respinsa astazi de Parlamentul European.
Este, practic, o revolta anti-basescu si o sanctiune data sistemului ticalosit si institutiilor sale. ... Este insa radical anti-sistem. Deocamdata este confuza, ideologic vorbind.
Directorul revistei satirice cu profil anti-religios CHARLIE HEBDO, caricaturisti si politisti UCISI DE ATACATORI INARMATI CU MITRALIERE care au strigat Allah Akbar[VIDEO] - Extremismul naste extremism! ... Sa vedeti si cartoon-urile anti-arabe produse in Israel.
La 6 ani de la lansarea pe piata, Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept aduce in atentia publicului filmul documentar Sport, Performanta, Cardio Mix - film care are ca protagonisti oameni reali si vietile lor schimbate.
Avansul luat, in tarile occidentale, de catre partidele extremiste, anti-europene, anti-democratice si rasiste este un semnal de alarma suficient de puternic pentru ca liderii europeni sa inteleaga ca e necesara o intoarcere la solidaritatea si la idealurile nutrite spontan de toti, in momentul de euforie al prabusirii comunismului.
Noul Magic Cream, REVERSIVE SUPREME GLOW (50ml, pret recomandat de vanzare - 800 lei), este o crema anti-imbatranire cu efect instant de stralucire. ... Formula REVERSIVE anti-imbatranire netezeste, catifeleaza si reda tineretea tenului.
Dupa ce ultimul single lansat, Anti CsD a depasit 1 milion de vizualizari in doar 5 zile, baietii de la Carla's Dreams pun la punct ultimele detalii pentru concertul din 13 mai de la Arenele Romane. Carla's Dreams - Anti CsD:
Lamaile contin 22 de compusi anti-cancer, inclusiv limonen, un ulei, care incetineste sau opreste cresterea tumorilor canceroase si opreste diviziunea celulara in celulele canceroase.
google-analytics.com