Primaria Sectorului 2 primeste de saptamana viitoare, incepand de joi, 15 iulie cereri de notificari pentru soldari, de la comerciantii care-si desfasoara activitatea pe raza sectorului si care vor sa faca reduceri de preturi la produsele de sezon.
Potrivit Ordonantei de Guvern nr. 99/2000, orice magazin poate face reduceri de preturi doar la marfurile nealimentare, in intervalul 1 august - 31 octombrie dupa ce, cu 15 zile inainte de inceperea soldarii, a notificat la primaria de sector de care apartine.
Agentii economici interesati sa realizeze reduceri de preturi conform procedurilor legale sunt asteptati la Primaria Sectorului 2 (str. Chiristigiilor nr. 11-13), Centrul de Relatii cu Publicul, ghiseul nr. 15; program de lucru cu publicul: luni si miercuri - intre orele 8.30-14.00, joi - 13.30-18.30.
Pe baza formularului depus la Primaria Sectorului 2 si completat cu principalele date de identificare, se poate proceda la reducerile de preturi, conform prevederilor legale.
Precizam ca agentii economici care desfasoara reduceri de preturi fara avizul primariei, risca amenzi cuprinse intre 200 -1000 lei.