Cautare

468 de rezultate pentru "lansare" (3.08 secunde)
In acest scop, a inregistrat la Albuquerque, New Mexico, marturia a trei fosti ofiteri de lansare a rachetelor balistice intercontinentale US Air Force: ... La momentul incidentului, el era adjunctul comandantului unei echipe de lansare a rachetelor strategice Atlas la Walker AFB, New Mexico.
Dupa spectacol, a avut loc o lansare de carte si disc cu sesiune de autografe. ... Dupa spectacol, va avea loc o lansare de carte si disc cu sesiune de autografe. ... Dupa spectacol, va avea loc o lansare de carte si disc cu sesiune de autografe.
Am tot vorbit in ultimele saptamani de mult asteptata lansare a noii familii de chip-uri grafice R600 de la AMD. ... Ultimele informatii preconizeaza 14 Mai ca data de lansare pe piata a mai multor reprezentante printre care si locotenentul lui 2900XTX, evident 2900XT.
Colonelul in retragere Boris Sokolov, cel care a condus comisia de investigare, i-a relatat lui David Ensor ca, intr-un buncar subteran, Pentru o perioada scurta de timp, dintr-o data, ambele lumini de semnalizare de pe panourile de control au pornit simultan, aratand ca rachetele se pregatesc pentru lansare.
Cifra a ajuns la peste cinci milioane de iPhone-uri, in timp ce analistii anticipau ca livrarile ar putea atinge in primul week-end de la lansare pana la 10 milioane de unitati, a anuntat luni compania americana.
Asa cum s-a precizat si in comunicatul de presa, la conferinta de presa au fost prezente persoane care au avut misiunea de a lansa rachete balistice nucleare intercontinentale sau au fost implicate in activitatile din jurul acestora si care au fost martore la incursiuni OZN in zonele de lansare a rachetelor sau de depozitare a armelor nucleare, incursiuni care au continuat sa se desfasoare, chiar si in 2010.
Pe atunci, Robert Salas era acolo comandantul adjunct al unei echipe de lansare a rachetelor Minuteman, iar in acea noapte era de garda in punctul de comanda, aflat la douazeci de metri sub pamant.
Intrebat cand va avea loc lansarea candidaturii sale, Oprescu nu a precizat data, dar a spus ca nu va fi o mare lansare, pentru ca nu si-a dorit niciodata ipostaze cu cantece si zgomot, ci va fi o lansare "cu modestie si bun simt", la Bucuresti.
Gigi Becali a aranjat microfoanele jurnalistilor prezenti la lansare, si mai mult, si-a mutat mesele prin palat, ca sa aiba un pupitru ca la Cotroceni. ... Mircea Geoana a avut un eveniment de lansare, sobru si plin de discursuri lungi - chiar daca intr-o hala industriala, langa un aeroport.
Cum va arata mitingul USL Mitingul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare este programat, miercuri, pe Arena Nationala, intre orele 18.00 si 20.00.
UN PROIECT PENTRU O CRESTERE ECONOMICA SUSTENABILA Evenimentul de lansare in dezbatere publica a documentului strategic:
Timp de aproape doi ani trecuti de la lansare si pana acum, creearea unui cont pe domeniul Gmail era posibila doar pe baza unei invitatii primita de la un alt utilizator deja inscris in sistem.
Browserul Chrome la trei ani de la lansare - Locul trei cu peste 15% din piata Browserul Chrome implineste trei ani de la lansare, a anuntat Google care se declara foarte multumita de parcursul acestuia si de faptul ca, pornind de la el, a fost lansat si sistemul de operare Chrome OS care se gaseste pe laptop-uri vandute in opt piete.
Concertul de lansare a noului album va avea o serie de invitati, artisti pe care Les Elephants Bizarres i-a avut mereu aproape si cu care a colaborat de-a lungul vremii:
Recent, intr-un cadru relaxat si nonconformist, a avut loc evenimentul de lansare a primului magazin Maressia in Bucuresti by Alina Marica, in prezenta reprezentantilor mass-media si a mai multor persoane publice importante, printre care Catinca Roman, Navi, Florin Burescu, Andrei Neagu, Jezebel si altii.
Vineri, 18 martie, de la ora 18:30, la www.HotelCapitol.ro, pe Calea Victoriei 29, Sala Royal, are loc evenimentul de lansare a noilor produse make-up Maqpro Paris, care vor putea fi achizitionate, exclusiv cu aceasta ocazie, cu un discount de 50%.
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut marti, 5 iulie a.c., o alocutiune in cadrul evenimentului de lansare in dezbatere publica a documentului strategic Romania competitiva:
Pe 27 septembrie 2010, CNN a transmis, in direct, conferinta de presa dedicata relatiei OZN-urilor cu armele nucleare, manifestare organizata la Washington D.C., in timpul careia, fosti rachetisti din Fortele Aeriene ale SUA au descris ocazii in care mai multe rachete nucleare intercontinentale au prezentat disfunctionalitati misterioase, dupa ce o nava in forma de disc a fost observata in apropierea silozurilor de lansare subterane.
La Centrul de lansare a baloanelor din Aire-sur-Adour, tehnicienii au intarziat o lansare pentru a observa fenomenul! Pe 8 noiembrie, lucrurile incepusera deja sa se lamureasca, NASA indicand, pentru 5 noiembrie, reintrarea obiectului 20925/1990 94C / GORIZONT 21 PLATFORM / USSR.
Ministrul de stat Markó Béla, care a participat ieri la deschiderea lucrarilor Conferintei ministeriale de lansare a Programului regional "Initiativa de la Kiev", a declarat ca Romania "poate si trebuie sa fie impreuna cu altii, in proiectie strategica, un promotor al colaborarii dintre Est si Uniunea Europeana".
google-analytics.com