Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (3.18 secunde)
Initial, unele cresteri de preturi trebuiau facute la 1 iulie, insa la sugestia Fondului Monetar International, Guvernul a decis sa le aglomereze pe toate la 1 aprilie.
Conform Eurostat, anul trecut, in Romania, pretul gazelor naturale livrate populatiei a fost de 7,6042 euro pe gigajoule, tarif care plaseaza tara pe locul al saselea in ierarhia celor mai scazute preturi din UE.
Astfel, preturi cu 40% mai mici sunt oferite si de catre Pull and Bear sau Stradivarius, unde o pereche de pantofi poate fi cumparata in prezent cu 170 de lei.
Farmaciile gorjene vor putea elibera, incepand de astazi, medicamente gratuite si compensate fara teama ca vor ramane fara plafon. Farmaciile nu vor mai fi obligate sa onoreze pe decade retetele cu medicamente gratuite si compensate, ci le vor elibera, pe parcursul lunii, pana la epuizarea plafonului.
Categoriile de pensionari care beneficiaza de carduri gratuite de calatorie In aceasta prima etapa, vor obtine carduri gratuite doar persoanele pensionate la limita de varsta, cu stagiul complet, urmand ca si celelalte categorii de pensionari sa fie anuntate public de catre STB in legatura cu procedura utilizata, dar intr-o etapa ulterioara.
E vorba despre taxa pe pungile de plastic distribuite gratuit de comercianti, care urmeaza sa fie introdusa de la 1 ianuarie 2009. Daca în urma cu zece-cincisprezece ani magazinele din România distribuiau pungi de plastic doar contra cost, în ultimii câtiva ani, supermarketurile si-au obisnuit clientii sa-si ia cumparaturile acasa în pungi gratuite.
20 de biblioteci rurale din zonele defavorizate ale judetului Valcea vor beneficia de calculatoare gratuite si internet de mare viteza prin programul Fundatiei "Bill & Melinda Gates". "In cadrul acestui program, bibliotecile rurale din zonele defavorizate au sansa de a obtine calculatoare si internet gratuite.
Cei care nu au primit ajutoarele gratuite de la UE (uleiul si faina) si-ar putea lua adio de la ele. ... Cei aproximativ 350.000 de beneficiari ai Programului European de Ajutoare pentru persoane defavorizate din Romania (PEAD) nu vor mai primi alimentele gratuite.
Societatea Romana de Pneumologie, cu sprijinul companiilor farmaceutice AstraZeneca si Novartis, organizeaza dupa data de 12 mai ai pana la sfarsitul anului, in 150 de spitale si policlinici de specialitate, din 40 de judete ale tarii, testari gratuite pentru depistarea astmului, in cadrul campaniei "Astmul poate fi controlat!".
Pentru toti cei interesati sa isi testeze sanatatea plamanilor in luna noiembrie, cu ocazia Zilei Mondiala a BPOC, nu mai putin de 64 de medici, din peste 30 de orase, ofera spirometrii gratuite.
In urma cu mai bine de un an, mai precis in luna februarie 2013, ministrul de atunci al Sanatatii incepea lupta pentru actualizarea listei de medicamente compensate si gratuite, lista incremenita in forma stabilita in cadrul precedentului ministeriat, inca din anul 2008.
Peste 20 de MEDICAMENTE NOI, pe lista actualizata de compensate si gratuite 23 de medicamente de ultima generatie se regasesc pe noua lista de medicamente compensate si gratuite, aprobata marti printr-o hotarare de guvern.
In parteneriat cu Academia Europeana de Dermatologie si Venerologie, Societatea Romana de Dermatologie va derula, si in perioada verii 2015, o ampla campanie de informare, in care vor fi angrenati medici dermatologi din intreaga tara, care vor oferi consultatii gratuite, cu ocazia celei de-a X-a editie Nationala a EuroMelanoma Day.
Campania de constientizare publica anuala Euromelanoma se desfasoara in 33 de tari din Europa si consta in distributie de prospecte, postere, relansarea a site-ului Euromelanoma si consultatii gratuite pentru public.
Toti alergatorii care au participat la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti, din 2-4 octombrie, au beneficiat de testari gratuite, la cortul UNIQA Asigurari pentru a-si testa gratuit sanatatea.
Pana in prezent, peste 450.000 de persoane au primit examenele de piele gratuite.
In cadrul acesteia, medicii fac testari gratuite pentru depistarea bolii.
Doua calatorii gratuite, una la inceput de an scolar si una la sfarsit. ... Companiile de telefonie mobila au deplasat in Piata Victoriei masini cu antene pentru retransmisia semnalului de telefonie si internet, pentru ca din cauza traficului, retelele se blocasera.Hai cu dictatura neo-colonialista a corporatocratiei.
Pentru cei mai pretentiosi in ale fastuozitatii, exista pietele centrale, de unde se pot cumpara brazi la preturi cuprinse intre 2,5 milioane si 3 milioane de lei.
Razboiul” schimbarii etichetelor cu preturi a inceput deja in multe din magazinele satmarene. Zerourile din coada leului au inceput sa dispara peste noapte, iar cumparatorii sa vada preturi mai mici in fata ochilor.
google-analytics.com