Cautare

214 de rezultate pentru "angela" (3.12 secunde)
Sprijinul Frantei pentru ca Romania sa obtina comisarul pentru agricultura este un punct de pornire bun, presedintele Traian Basescu trebuind acum sa "faca lobby inteligent" pe langa presedintele CE Jose Manuel Barroso si cancelarul german Angela Merkel, sustin surse europene.
Partidul Social-Democrat (SPD) german si-a prezentat joi echipa tanara si majoritar feminina care va participa la alegerile legislative din septembrie impotriva echipei conduse de actualul cancelar, Angela Merkel (foto), favorita sondajelor.
Cancelarul german, Angela Merkel, a mentionat in premiera, vineri, ipoteza unor sanctiuni in domeniul energetic in cazul unui esec al discutiilor privind programul iranian.
Astfel Dinescu a imaginat o situatie in care cancelarul Germaniei, Angela Merkel, ar spune ca "da afara din Germania" un scriitor, pentru ca apoi sa chicoteasca de bucurie.
Mai mult, europenii au un presedinte permanent la Bruxelles, Herman Van Rompuy, intr-o Europa in care revenirea la o gestionare interguvernamentala a afacerilor, cu presedintele Nicolas Sarkozy si cancelarul Angela Merkel la varf, se face simtita din ce in ce mai mult.
Cinci zile mai tarziu, premierul Boiko Borisov o va primi pe cancelarul Angela Merkel, care va sosi in vizita oficiala la Sofia, mentioneaza Standart.
Cancelarul german, Angela Merkel, se intalneste marti, la Bucuresti, in cadrul vizitei oficiale in Romania, cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania, si cu Ovidiu Gant, deputatul FDGR, informeaza Tribuna.
Angela Merkel a fost prima care i-a dat un raspuns rece lui Traian Basescu; Sarkozy a fost si mai transant.
Sau chiar sanctionarea cu masuri europene a presedintelui francez Sarkozy si a cancelarului Angela Merkel? Din cate imi aduc aminte, iepurasul cel viteaz Emil Boc ameninta cu caderea de capete pentru cazul in care Romania nu va fi gata la timp pentru aderare.
Pozitia presedintelui Traian Basescu la summitul european de vineri, consacrat situatiei din Libia, ar fi determinat o iesire nervoasa din partea presedintelui francez, Nicolas Sarkozy, ceea ce a facut-o pe Angela Merkel, cancelarul german, sa intervina si sa faca un apel la calm, relateaza EUobserver.
Pozitia presedintelui Traian Basescu la summitul european de vineri, consacrat situatiei din Libia, ar fi determinat o iesire nervoasa din partea presedintelui francez, Nicolas Sarkozy,ceea ce a facut-o pe cancelarul german Angela Merkel sa intervina si sa faca un apel la calm, relateaza EUobserver.
Deputatul, nascut in 1947, era casatorit cu cantareata Angela Similea. De profesie inginer horticultor, a fost, intre 1989-1990, ministru al Agriculturii.
Victor Surdu era casatorit cu Angela Similea. Surdu era nascut la 11 iulie 1947. De profesie inginer horticultor, a fost, intre 1989-1990, ministru al Agriculturii.
In timp ce multe state se chinuiesc sa-si plateasca datoriile, doar cancelarul Angela Merkel are destui bani pentru a-i salva.
cancelarul german, cel mai puternic lider european, Angela Merkel, are un venit lunar de 17.000 de euro (dupa ultima crestere cu 900 de euro);
El lasa sa se inteleaga ca Angela Merkel si fostul presedinte rus Dmitri Medvedev au avut o intelegere in privinta solutionarii conflictului transnistrean si germanii chiar doresc sa se gaseasca solutii viabile pentru finalizarea conflictului, dar ei nu mai sunt siguri ca noul presedinte rus, Vladimir Putin, va dori sa mosteneasca memorandumul ruso-german.
"Un asemenea lucru submineaza statul de drept", a spus Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al cancelarului Angela Merkel. "Acest lucru este in mod special grav, pentru ca este o pervertire a statului de drept.
• Europa ne priveste cu suspiciune din cauza faptului ca dl Traian Basescu a mintit-o pe d-na Angela Merkel ca Romania nu are proceduri constitutionale pentru suspendarea presedintelui.
In fond, e ca si cand ar afla ca Angela Merkel a fost agenta STASI. Raspunsul, care trece prin statele de plata ale colaboratorilor SIE, are nevoie de oscilatia Sfantului Augustin:
• Acum cateva zile, Presedintele i-a povestit in direct unui reporter TV ca, atunci cand Cancelarul Germaniei, dna Angela Merkel, l-a intrebat daca exista in Constitutia Romaniei reglementari privitoare la suspendarea Presedintelui, el i-a raspuns ca nu, nu exista.
google-analytics.com