Cautare

214 de rezultate pentru "angela" (2.61 secunde)
La randul sau, Angela Filote, purtatorul de cuvant al DCE, ne-a spus ca obtinerea titulaturii de „sat european“ aduce implicit recunoasterea de catre Comisia Europeana a valorilor europene existente in Romania.
Firmele de asigurari care nu au fost inca autorizate sa incheie polite obligatorii de raspundere civila auto (RCA) pot depune oricand documentatia necesara la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a anuntat ieri presedintele Comisiei, Angela Toncescu, citata de Mediafax.
Anuntul a fost facut de catre Angela Toncescu, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), la o sesiune de dezbateri libere intre reprezentantii comi-siei si cei ai jucatorilor din piata.
"La urmatoarea norma, brokerii de RCA s-ar putea sa nu mai fie", a declarat ieri presedintele comisiei, Angela Toncescu, in cadrul celei de-a doua editii a Conferintei Nationale a Brokerilor de Asigurari.
Cancelarul german Angela Merkel spera sa se ajunga la un acord final privind strategia pe termen lung a Uniunii referitoare la energie si schimbarile climatice, care sa permita exer-citarea de presiuni asupra Statelor Unite si a natiunilor emergente, pentru com-baterea incalzirii globale.
Din pacate, nu se incearca acapararea de cote de piata pe segmente neexploatate", a afirmat Angela Toncescu, presedinta Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.Romania, un caz specialValoarea daunelor pe segmentul auto prezinta o tendinta de crestere accelerata.
Angela Lupsa, reprezentanta Ordinului Arhitectilor din Romania Bihor, a declarat ca organismul pe care il reprezinta va fi prezent la acest eveniment nu numai cu cursul pe care l-am mentionat mai sus, ci si prin prezenta la eveniment a cat mai multi arhitecti, cu precadere in ziua de azi acestia fiind direct interesati de asimilarea normelor si conditiilor impuse de UE.
In plus, pentru categoriile defavorizate, valoarea primei de asigurare va fi suportata de la bugetul statului" , a declarat presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Angela Toncescu.
Ieri reprezentantii firmei Enel, cea mai mare companie energetica din Italia, interesata sa faca investitii la Galati, s-au intalnit cu prefectul Mihai Capra, directorul Agentiei Locale pentru Protectia Mediului, Mihai Turcu, primarul municipiului, Dumitru Nicolae, precum si cu directorul Administratiei Zonei Libere, Angela Ivan.
Piata asigurarilor va ajunge in 2017 la 7,5 miliarde de euro, fata de nivelul de doua miliarde de euro estimat pentru 2007, pe fondul dezvoltarii puternice a segmentului de asigurari de viata, care vor ajunge in zece ani sa detina o pondere de 45%, a declarat vineri Angela Toncescu, pre_edintele CSA.
Totodata, presedintele CSA, Angela Toncescu, a atras atentia societatilor de asigurare asupra faptului ca efectuarea unor cheltuieli excesive cu contractarea asigurarilor obligatorii RCA le poate afecta solvabilitatea.
Este vorba despre Angela Procopi, care a fost numita director in cadrul Directiei de Resurse Umane, a carui activitate a fost coordonata de senior managerul Combinatului, Ionel Bors.
"Terenul a fost agricol, dar ei vor sa aiba certitudinea ca in trecut nu a fost infestat cu substante chimice sau radioactive, pentru a nu li se reprosa nimic atunci cand vor incepe constructia centralei curate", ne-a spus Angela Ivan, directorul Zonei Libere Galati.
În rest, daca mai am nevoie de ceva, iau de la magazinele din apropierea casei", a spus Angela Popescu, clienta fidela a supermarketurilor.
Cancelarul german, Angela Merkel, daduse anterior asigurari ca economiile micilor deponenti sunt "sigure", declaratie prin care a incercat sa impiedice orice reactie de panica a populatiei.
Un termen realist cu privire la operationalizarea constatarii amiabile este data de 1 iulie 2009", a declarat, presedintele CSA, Angela Toncescu, la un seminar de specialitate.
Motiv serios pentru a o determina pe Angela Merkel sa propuna, in cadrul Forumului Economic de la Davos, de saptamana trecuta, crearea unui Consiliu Economic al Natiunilor Unite - dupa modelul Consiliului de Securitate - dotat cu o „Charta a ordinii economice mondiale“.
Motiv serios pentru a o determina pe Angela Merkel sa propuna, in cadrul Forumului Economic de la Davos, de saptamana trecuta, crearea unui Consiliu Economic al Natiunilor Unite - dupa modelul Consiliului de Securitate - dotat cu o „Charta a ordinii economice mondiale“.
Administratorul, Angela Zahiu, ne-a pus la dispozitie, toate actele pe care le-am cerut. Ar fi bine ca si ceilalti agenti economici sa procedeze la fel", a declarat Ciobanu (N.
Cea mai buna dovada este si actuala criza a datoriilor si deficitelor publice din Europa, care a izbucnit, dupa aprecierile cancelarului german Angela Merkel, "in tarile insuficient competitive, care traiesc peste posibilitatile lor", cum este si cazul Romaniei.
google-analytics.com