Cautare

214 de rezultate pentru "angela" (4.93 secunde)
Germania a anuntat la 7 iunie un plan care ii permite sa economiseasca 80 de miliarde de euro pana in 2014. Presedintele francez Nicolas Sarkozy urmeaza sa aiba o intrevedere, luni, la Berlin, cu Angela Merkel, cancelarul german.
Cancelarul german Angela Merkel a cerut pe un ton foarte ferm guvernului elen "sa-si faca temele" in ceea ce priveste reducerea indatorarii.
Piata a scazut cu 4,5% Primele subscrise din asigurari generale si de viata au atins, in primele sapte luni, nivelul de 5,08 miliarde de lei, in scadere cu 4,5% fata de iulie 2009, pe fondul reducerii veniturilor din polite generale cu 6,4%, la 4,12 miliarde de lei, a declarat presedintele CSA, Angela Toncescu.
Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca "aceasta catastrofa de dimensiuni apocaliptice" a marcat in mod semnificativ debutul unei noi ere in domeniul energiei.
La inceputul lunii februarie, din cate stim, ati aniversat mai bine de un deceniu de la casatoria religioasa cu Angela Similea.
Pasiunea pentru muzica l-a adus in preajma celei care i-a devenit sotie - Angela Similea - si cu care a facut o pereche pitoreasca si agreabila.
Spre exemplu, cancelarul german, Angela Merkel, a semnat cu omologul sau chinez contracte de 15 miliarde de dolari la sfarsitul vizitei care a avut loc in luna iunie.
Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Mihai Albu, Catalin Botezatu, Otilia Brailoiu, Stefan Burdea, Gina Butiuc, Stefania Caragea, Claudia Castrase, Ramona Cojocaru, Maria Constantinescu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Violeta Costin Gaburici, Kristina Dragomir, Cathias Edeline, Otilia Flonta, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Florentina Giol, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Laura Lazar, Anca Irina Lefter, Valeria Marini, Anca Maxim, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Laura Olteanu, Elena Perseil, Cristiana Maria Purdescu, Anca Radulescu, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Razan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga, Angela Vasiliu, Coca Zaboloteanu.
Si asta dupa ce li s-a si explicat ca in Italia mass-media nici macar nu a facut stire din bannerul politic impotriva reginei Angliei (de la meciul Milan - Arsenal de miercuri - n.a.) sau ca nimeni nu a avut vreo reactie dupa ce, in octombrie 2011, pe Karaiskakis, la meciul Olympiakos - Dortmund, suporterii greci au desfasurat o panza uriasa cu Angela Merkel in uniforma nazista.
Lotul al doilea, de 24,2 kilometri, va fi proiectat si construit de asocierea de firme italiene si romanesti RCM Construzioni/ Imob Lux Construct /Consinit /Societatea de Constructii Napoca/ Impresa Ferrara S.N.C Di Angela & Rossella Ferrara/ T Dancor RomConstruct / Shelter Construct/ Associazione Cooperativa Muratori & Affini Ravenna/ Schiavo & C/Eurocerad International.
Angela BOKOR - Zalau mobil: 0741-246 220 email: [email protected] Resp. Financiar: ec. Elena AVRAM - Cluj tel:
Andreea Ograzeanu (100 m, 200 m), Bianca Denisa Razor (400 m), Elena Mirela Lavric (800 m), Elisabeta Roxana Barca (5.000 m), Angela Morosanu (400 metri garduri), Esthera Petre (inaltime), Viorica Tigau (lungime), Cristina Ioana Bujin (triplusalt), Nicoleta Lenuta Grasu (disc), Bianca Florentina Perie (ciocan), Cristina Casandra (3.000 metri obstacole), Marius Cocioran (50 km mars).
Urmariti din tribune de Angela Merkel, elevii lui Joachim Low au crescut media de goluri a unui campionat mondial extrem de spectaculos.
De la liderii germani - cancelarul Angela Merkel si presedintele Joachim Gauck, la presedintele ungar, Janos Ader, presedintele rus, Vladimir Putin, lideri din Finlanda, Congo, Uruguay si alte state.
Vi-o imaginati pe Angela Merkel in postura lui Hollande, la Bruxelles, inclinandu-se in fata unui premier de-al Portugaliei (nici nu stiu cum il cheama.
Presedintia braziliana a anuntat ca 21 de lideri mondiali, intre care si Vladimir Putin, Angela Merkel si Albert de Monaco, si-au confirmat prezenta in Brazilia in perioada Cupei Mondiale de fotbal, potrivit Mediafax.
Ceremonia de deschidere oficiala a manifestarii a avut loc la Congress Centrum, discursul de inaugurare fiind sustinut de Cancelarul Germaniei, doamna Angela Merkel.
- Angela Ungureanu: Am citit astazi articolul pe care i l-ati dedicat lui CAP DE PORC.Felicitari pentru toate cele scrise, sincera sa fiu m-a binedispus, m-a uns la inima si asa bolnava.
Faptul ca am reintalnit-o pe divina artista Angela Gheorghiu, tot la Ciucu Show unde ne-am cunoscut cu ani in urma, a luminat seara magica.
google-analytics.com