Cautare

214 de rezultate pentru "angela" (8.19 secunde)
Convorbirea telefonica dintre Traian Basescu si cancelarul german, Angela Merkel, a ridicat multe semne de intrebare in mediul politic din Romania.
Bogdan Chirieac) D-na Angela Merkel si dl. Martin Schultz, germani amandoi, sunt cei care au impus, practic, Romaniei un prag la referendumul de suspendare al presedintelui.
Ar mai trebui sa comentez numirea lui Andrei Marga ca ambasador in Germania, unde chipurile va face lobby intens pe langa Angela Merkel.
Scrisori similare vom transmite si Doamnei Cancelar al Germaniei Angela Merkel si Doamnei Comisar european Viviane Reding. 13. Va rugam sa-l sfatuiti pe domnul Basescu sa-si dea demisia imediat spre binele poporului roman si al Romaniei!
Scuze sa fie Prezent la sindrofia Camerei de comert romano-germane, Victor Ponta a simtit nevoia sa-i mai ceara niste scuze Angela Merkel.
Iar ceea ce s-a intamplat la CSAT confirma cat de iluzorie, cat de vazduhista este constructia lui BarrosoJ ose Manuel Barroso si Viviane Reding, impinsi, pana la un punct, in aceasta aventura si de Angela Merkel, puternicul cancelar al Germaniei, au rasturnat, la Bucuresti, scorul real electoral.
Cancelarul german Angela Merkel, presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, presedintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy, comisarul european Viviane Reding, dar si alti 16 sefi de stat si de guvern vor fi oaspeti in tara noastra timp de doua zile, 17 si 18 octombrie.
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a afirmat, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector, ca "razboiul stupid" al declaratiilor impotriva ambasadorului SUA, a cancelarului german Angela Merkel sau a presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, face rau tarii si o arunca in ridicol.
"Multi spun ca seamana cu Angela Merkel si la fata. Este o buna vorbitoare si va castiga acolo in Botosani".
Aflat langa Francois Hollande, presedintele Frantei si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, Traian Basescu poza intr-o figura macinata de griji, cu o mimica greu de recunoscut.
"Daca adaugam ca ingredient, faptul ca actualul cancelar Angela Merkel provine din RDG si ca Vladimir Putin a fost rezidentul KGB la Berlin, am putea trage concluzia ca anumite intelegeri bi-polare au ramas in vigoare.
Ne amintim cum, in 2012, Traian Basescu o dezinforma pe Angela Merkel spunand ca procedura suspendarii presedintelui nu este prevazuta in Constitutia Romaniei.
Participa de asemenea 8 presedinti africani si numerosi lideri europeni, printre care presedintele Romaniei Klaus Iohannis, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si al Parlamentului European, Martin Schulz, premierul Marii Britanii, David Cameron, si cel spaniol, Mariano Rajoy, premierul Italiei, Matteo Renzi, precum si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cancelarul Germaniei Angela Merkel.
Ar fi interesant sa numaram cate aparitii in direct la televizor a avut, in cele trei mandate ale sale, Angela Merkel, exceptand momentele importante cand chiar era de comunicat ceva.
Joi, seful statului roman se va intalni si cu cancelarul german Angela Merkel, cu care va avea convorbiri tete-a-tete si cu participarea celor doua delegatii, urmand ca la finalul intalnirii cei doi oficiali sa sustina o declaratie de presa comuna.
Si a spus dl Orban ca la masa negocierilor cu presedintele Putin si in special cu diplomatia rusa nu poti sti la ce sa te astepti, doar la Parlamentul European isi spun unii altora HELLO ANGELA, HELLO FRANCOIS, de parca toti sunt prieteni de bere.
Nu e de mirare ca insasi Angela Merkel isi pune protejatul, pe Manfred Weber, sa-i ceara socoteala Romaniei la Bruxelles pentru aceeasi Justitie si aceiasi jandarmi, in contextul in care candidatul Germaniei la Cotroceni, Klaus Iohannis, se arata mai incapabil decat estimase BND.
- Domnul presedinte Iohannis i-a promis doamnei Angela Merkel ca va face tot posibilul sa blocheze mutarea ambasadei, proces initiat de domnul presedinte Liviu Dragnea.
Alaturi de acestia mai iau decizii consilierul local Mihai Turcu (din partea PD), Eduard Mihalcea, Angela Ionascu si Ciprian Grigorescu.
Angela Merkel, care este favorita pentru ocuparea functiei de cancelar, si-a exprimat indoielile privind indeplinirea de catre Romania a cerintelor UE si a cerut chiar redeschiderea negocierilor.
google-analytics.com