Cautare

214 de rezultate pentru "angela" (8.40 secunde)
Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit, in cursul zilei de ieri, in Germania, cu cancelarul german Angela Merkel.
Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, ieri, ca este inacceptabil ca Rusia sa intrerupa livrarea de petrol in absenta unei consultari si a promis ca va transmite acest mesaj atat autoritatilor de la Moscova, cat si celor de la Minsk.
Acestia vor participa, printre altele, la alegerea presedintelui PE si la constituirea oficiala a unui nou grup politic, cel al extremei-drepte, la prezentarea obiectivelor presedintiei germane de cancelarul Angela Merkel.
In ce-l priveste, Pöttering, aliat crestin-democrat al cancelarului german Angela Merkel, spera sa consolideze influenta PE printr-o colaborare cu oficiali de la Berlin.
Aceasta a fost declaratia politistei de serviciu marti, Angela Pistolea, care a completat "Asta este dispozitia: presa in interes de serviciu merge prin spate!".
"Grupurile de interese" Ciocanea a precizat ca amendamentul propus de deputatii Mona Musca, Lavinia Sandru, Angela Buciu, Rodica Nassar incalca normele europene in ceea ce priveste drepturile de autor.
Potrivit acestuia, pe primul loc sunt sesizarile legate de aplicarea legilor fondului funciar, apoi cele care au legatura cu ajutorul social, locuri de munca, locuinte si chiar petitii din categoria "hazliu", in care doljenii cer, de exemplu, o viza din partea prefectului pentru construirea unui port la Maglavit in colaborare cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei.
Presedintele Consiliului Uniunii Europene, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Parlamentului European Hans-Gert Poettering si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso au semnat la Berlin textul Declaratiei care marcheaza implinirea a 50 de ani de la crearea Comunitatii Economice Europene.
Matei, sensibilitatea democrata In prima parte a conferintei de presa de ieri, secretarul general al PD Bihor, Mircea Matei, a incercat, dupa modelul liderului national "Traian Boc de la Cluj", sa lanseze pe piata media temele invatate in Capitala, cum ar fi "capcana referendumului" sau "desi pare ca PD e singur, nu e singur deloc", pentru ca a primit mesaje de sustinere din aproape toata Europa, inclusiv de la Angela Merkel, presedinta Uniunii Democrate Germane.
Angela Zarojanu, presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, a anuntat ieri ca toti sucevenii cu drept de vot, inclusiv liberali fara functii in partid, pot participa, in perioada 20 iulie-1 august, la concursul "De vorba cu liberalii".
Anuntul a fost facut marti de catre viceprimarul din Vulcan, Angela Stoica, intr-o conferinta de presa. In aceeasi conferinta si primarul conservator Gheorghe Ile PC a spus ca atat el, cat si consilierii locali, vor trece la PDL dupa expirarea mandatului.
Anuntul a fost facut marti de catre viceprimarul din Vulcan, Angela Stoica, intr-o conferinta de presa. In aceeasi conferinta si primarul conservator Gheorghe Ile PC a spus ca atat el, cat si consilierii locali, vor trece la PDL dupa expirarea mandatului.
O noua structura In urma rezultatelor de la alegerile europarlamentare, structura Biroului Municipal a PNL s-a modificat si s-a procedat la reorganizare. Astfel, vechii conduceri i s-au alaturat vicepresedinti noi: Maricel Oancea, Mircea Ispas si Angela Ivan.
Din Biroul Permanent al PRM vor mai face parte Corneliu Bichinet, Nicolae Patru, Cristian Buzea, Stela Acatrinei, Cristian Stanescu, Victor Iovici, Ioan Baldea, Dan Zamfirescu, Anca Petrescu (toti fiind secretari executivi), Ilie Ilascu, Mitzura Arghezi, Verginia Vedinas, Mircea Purceld, Ilie Merce, Mircea Ifrim, Marius Iriza, Florica Mara, Ioan Aurel Rus, Eugen Mihaescu, Dumitru Badea, Dumitru Avram, Vladimir Farsirotu, Iuliu Ioan Furo, Viorel Dumitrescu, Costel Avram, Danut Saulea, Florea Spirea, Ion Stoica, Angela Buciu, Adrian Roseti (simpli membri).
Cancelarul german Angela Merkel (foto) a apreciat duminica, dupa summitul european consacrat crizei economice, ca gazoductul european Nabucco nu trebuie subventionat din bani publici.
Tauss a explicat ca demisioneaza pentru a nu leza reputatia partidului sau, partener in coalitia crestin-democratilor cancelarului Angela Merkel, si pentru a-si consacra "toate fortele pentru a ajuta justitia sa faca lumina".
De asemenea, aceeasi Organizatie o sustine pe Angela Jarozanu pentru functia de membru al Comisiei de Onoare si Arbitraj. Noua conducere a PNL va fi aleasa in cadrul Congresului Extraordinar, care se va desfasura in perioada 20-21 martie.
Presedintele francez Nicolas Sarkozy (foto) si-a reiterat duminica opozitia fata de aderarea Turciei la UE, iar cancelarul german Angela Merkel a avertizat ca UE nu da garantii de aderare, dupa ce Barack Obama a pledat pentru integrarea acestei tari in blocul European.
Presedintele francez Nicolas Sarkozy (foto) si-a reiterat duminica opozitia fata de aderarea Turciei la UE, iar cancelarul german Angela Merkel a avertizat ca UE nu da garantii de aderare, dupa ce Barack Obama a pledat pentru integrarea acestei tari in blocul European.
Neplacuta experienta a primarului a pornit dupa ce Angela si dr. Ioan Tolea (seful Serviciului de Comunicare si Sisteme Informationale din cadrul Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor din Constanta), au cerut Primariei Independenta 24 de hectare de teren pe care le detineau de la rude.
google-analytics.com