Cautare

214 de rezultate pentru "angela" (3.26 secunde)
soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul DIV4S, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio si Orchestra Nationala Radio.
Printre poetii care au confirmat prezenta in proiect se numara Angela Marinescu, Nora Iuga, Liviu Ioan Stoiciu, Gheorghe Iova, Ioan Es Pop, Florin Iaru, dar si autori debutati in ultimii 10 ani, ca Andra Rotaru, Claudiu Komartin, Dan Mihut, Dmitri Miticov, Sivia T sau Livia Stefan.
Dar zeita lui Tiziano a fost realizata in 1538 si model i-a fost o anume Angela del Moro, o curtezana din Venetia care-l insotea pe maestru (se spune ca ii pregatea masa de seara).
Tot pe aceste albume a cantat in duet cu soprana Angela Ghrorghiu , una dinte cele mai apreciate voci ale planetei.
spectacole, conferinte, concerte - de la Cargo pana la Angela Similea sau Parazitii. Ii invitam aici pe cei care s-au plictisit de Centrul Vechi, a declarat Catalin Roman, managerul de marketing al berariei h.
Cea care a moderat seara literara de la Galati a fost poeta Angela Baciu, care a citit un fragment dintr-un roman al Alinei Avadanei, "Zbor cazut" (pe care isi doreste sa il publice la o editura).
La eveniment au participat, printre altii, soprana Angela Gheorghiu, Elena Dacian, fiica celebrului cantaret de opereta Ion Dacian, Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, Geogica Severin, presedintele Comisiei pentru cultura a Senatului, Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, coregraful Johan Kobborg, care conduce Baletul National Roman, coregraful si dansatorul Razvan Mazilu, actorul Pavel Bartos si prezentatorii TV Andi Moisescu, Olivia Steer si Dan Negru.
Muzica este semnata de compozitorul Stefan Elefteriu, miscarea scenica si coregrafia de Andreea Duta, scenografia (recuzita scena si costum) de Madalina Mocanu, iar costumele de Angela Smoaca Uhlov.
Dona Angela in Doamna nevazuta de Calderon de la Barca (regia Miron Nicolescu, 1955); Ana in Omul cu martoaga de George Ciprian (regia Alexandru Finti, 1956);
Draga Olteanu-Matei, Angela Similea, Florin Piersic, Ion Lucian - Miercuri, 16 mai, ora 13.00: ULTIMA NOAPTE DE DRAGOSTE, INTAIA NOAPTE DE RAZBOI Regia:
Angela: Splendid ! Glenn Close intr un rol magistral. Despe conditia femeii care accepta sa si dedice viata barbatului ales, sa si ascunda talentul si sa uite de propria valoare pana la varsta la care regretul ingropat rabufneste dramatic.
curele, portofele pentru legitimatii, tocuri pentru pistoale, toate din piele naturala. Alaturi de mine lucreaza si Angela Burca, marochiner, care a mai lucrat la aceste atelier intre 2007-2010.
In vara anului trecut, acelasi Victor Ponta se sumetea zicind ca Angela Merkel nu voteaza in Romania. As fi preferat ca Ponta sa fi tacut atunci, decit sa-i contrarieze acum pe cei care au votat cu USL.
Marsul este sustinut si se bucura de participarea doamnei Angela FILOTE, sefa Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, a Excelentei Sale Jiři ŠITLER, Ambasadorul Republicii Cehe la Bucuresti, precum si a Excelentei Sale Ministru plenipotentiar Mag.
Friedrich Bomches - portretist de renume international, Zina Blanuta - artista sensibila, eleva a lui Tonitza, Iacob Brujan - peisagist realist, Dinu Vasiu - acuarelist echilibrat, cronicar de arta, Eftimie Modalca - unul dintre cei mai reprezentativi pictori brasoveni, Stefan Mironescu - trubadurul plastic al Scheiului”, Liviu Cihodaru - artistul Brasovului vechi si nou, Veronica Bodea Tatulea - grafician cu limbaj artistic metaforic si expresiv, Aurelia Stoie Marginean - acuarelista prin excelenta, Angela Tomaselli Holban - artista moderna cu o viziune plastica remarcabila, Marcela Radulescu - grafician cu analiza introspectiva, Alexandru Iacubovici - promotor al esoterismului in arta, alaturi de Zoica Gavrilescu, Mihail Petrescu, Vasile Diviza, Albert Sandor, Horia Mircea Asciu, Balint Istvan, Csutak Levente, Simona Cadar, Gabriela Marica, Elena Oana Agapie, Dorina Padinean, Elisabeta Cosmeleata, Lucia Tanislau, Monica Andriesei, Ovidiu Marian, Valentina Gavrilescu, Valeria Petriu Radovan, Cristache Gheorghiu, Maria Badea Taflan, Dumitru Taflan, Luiza Goga, Gabriella Ungureanu Mateyka, Margareta Spanu si Teofil Ristache.
consilierea medicala si psihologica, accesul la informatii actualizate si verificate despre clinici, medici, tratamente. ”, a declarat Angela Galeta, Director Fundatia Vodafone Romania.
Emil Constantinescu, Printesa Marina Sturdza, artistul Ioan Sbarciu, Presedinte al Senatului Universitatii de Arta Cluj, Catrinel Plesu, ex-director Centrul National al Cartii, Angela Baillou, directorul reginal Christie's pentru Europa Centrala si de Est etc.
Nimeni n-a observat ca rezultatele Referendumului au fost un NU spus Germaniei, tot mai tentata sa faca din UE un nou Reich, cu Angela Merkel pe post de fuhrer, si nu Europei, apartenentei Greciei la Occident si, indiscutabil, la NATO.
Angela Merkel si Donald Tusk il sustin pe Erdogan si cer restabilirea rapida a ordinii constitutionale. SUA se declara ingrijorata de tentativa de lovitura de stat intr-o tara membra NATO.
Si asta se intampla chiar inaintea alegerilor prezidentiale din Statele Unite si parlamentare din Germania, unde, asa cum este de asteptat, Angela Merkel va fi debarcata.
google-analytics.com